Žemaitis_Žmogus 703 Parašė Gegužė 26, 2018 Sveiki, man atėjo tas momentas kai salone ant mašinų randasi dulkės. Garažas yra pilnas. Tai nusprendžiau sukurti konkursą kuriame jūs galite laimėt dvi neblogas mašinėles. Aš rinksiu laimėtojus per tokia svetaine vardu random.org. Bus tik du nugalėtojai. Nugalėtojai bus išrinkti 2018-05-31. Reikalavimai norint dalyvaut: 1. Išsirinkt 1-50 skaičių. 2. būti nusiteikus laimėt 3. Man žaidime nerašinėt kad jums duočiau mašinas. Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: Kokį skaičių išsirinkote : kokios mašinos norite ir kodėl : ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Savanna: Sunrise Jack_Connor Tomukas Tomas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hayden_Cox 85 Parašė Gegužė 26, 2018 Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: Trevor_Verrosa. Kokį skaičių išsirinkote : 12 kokios mašinos norite ir kodėl : Savanna, todėl nes reikia kokios geresnios mašinos su nebloga tune o ši kaip tik manau tokia. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Taip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Billy_Cesar 0 Parašė Gegužė 26, 2018 Jūsų vardas_pavardė žaidime: Billy_Cesar Kokį skaičių išsirinkote :34 kokios mašinos norite ir kodėl :Sunrise na man praverstu su ja vazineti. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : NE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kashin_Lexus 15 Parašė Gegužė 26, 2018 jūsų vardas_pavardė žaidime: Mini_Gaming Kokį skaičių išsirinkote : 1 kokios mašinos norite ir kodėl :Sunrise nės pravėrstu man kokią mašiną ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Biški Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
George_Butler 294 Parašė Gegužė 26, 2018 Jūsų vardas_pavardė žaidime: George Butler Kokį skaičių išsirinkote : 2 kokios mašinos norite ir kodėl : Savanna, nes patinka. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Ne. Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Connor 83 Parašė Gegužė 26, 2018 Jūsų vardas_pavardė žaidime: Jack_Connor Kokį skaičių išsirinkote :37 kokios mašinos norite ir kodėl :Norėčiau "Savanna" mašinos, nes seniai norėjau tokios mašinos ir galbūt turėsiu šia mašiną. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne :Ne Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonas_Burkys 514 Parašė Gegužė 26, 2018 Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: Naf_Boy Kokį skaičių išsirinkote :28 kokios mašinos norite ir kodėl :Sunrise zjbs car ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Teip Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
galaxi 29 Parašė Gegužė 26, 2018 Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: Aurimas_Galaxy Kokį skaičių išsirinkote : 13 kokios mašinos norite ir kodėl : Sunrise, nes savanną jau turiu, tai reik paįvairint garažą. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zvonink_Man 154 Parašė Gegužė 26, 2018 (redaguota) Jūsų vardas_pavardė žaidime: Zvonink_Man Kokį skaičių išsirinkote : 16 kokios mašinos norite ir kodėl : Sunrise, graži spalva . ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Plbm pupule !!! ♠♦♣♥ Redaguota Gegužė 26, 2018 Sweet_Sms Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomukas Tomas 136 Parašė Gegužė 28, 2018 (redaguota) Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: James_Russell Kokį skaičių išsirinkote : 33. kokios mašinos norite ir kodėl : Labiausiai noriu sunrize, nes man labai patinka jos tune. Noriu turėti ir keltis ridą. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Aš asmeniškai nelabai, bet turiu draugą kuris pažįsta. Redaguota Gegužė 29, 2018 Tomukas Tomas Pataisyta klaida. Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žemaitis_Žmogus 703 Parašė Gegužė 29, 2018 On 2018-05-28 at 12:38, James Russell rašė: Šlabonas: Jūsų vardas_pavardė žaidime: James_Russell Kokį skaičių išsirinkote : 69. kokios mašinos norite ir kodėl : Labiausiai noriu sunrize, nes man labai patinka jos tune. Noriu turėti ir keltis ridą. ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne : Aš asmeniškai nelabai, bet turiu draugą kuris pažįsta. Sveikas, tu pasirinkai 69 bet tik galima turėt 1-50. Tai paredaguok komentarą ir pasirink nauja skaičių ačiū kad dalyvauji konkurse Tomukas Tomas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis Gaming 1.794 Parašė Gegužė 29, 2018 •Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Gaming •Kokį skaičių išsirinkote: „6“ •Kokios mašinos norite ir kodėl: Savanna. Neatsisakyčiau priglausti •Ar pažįstat mane? (Žemaitis_Žmogus) Taip/Ne: Beabejo saulele :* Žemaitis_Žmogus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žemaitis_Žmogus 703 Parašė Gegužė 31, 2018 Laba ryta visiems. Yra išrinkti laimėtojai. Savanna laimėjo @Jack_Connor Laimėtojai susisiekite su manim žaidime Visi kurie nelaimėjot nenusivilkit dar būs konkursu sunrise laimėjo @James Russell Sėkmės visiems !! Moderatoriai galit rakinti tema Jack_Connor Tomukas Tomas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose