Jack_Carver 191 Parašė Birželis 27, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ben_Wayne– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi galvojau apie šią idėją jau 2 dieną ur galiausiai viska apmasčiau. Reikėtu, jog ant namų saulės kolektoriai rinktu energija, o ta energija būtu parduodama kitiems verslams. Pvz: Verslo savininkas galėtu paskelbti, jog perka energija ir namo savininkui išmestu visus skelbimus kuriuos siūlo verslų savininkai. Pvz; vienas verslo savininkas už 1proc. Galėtu mokėti nuo 1-100€. O namo savininkas galėtu pasirinkti kur jam apsimoka. Dar galėtu padaryti, jog namo savininkas ir verslo savininkas surašytu kontrakta 7d, jog nuo jo namo renkama energija būtu tiekiama būtent vienam serverio savininkui. Jeigu verslas perka energija, jis moka iš verslo pinigų. Jeigu surašius kontrakta 7d. Ir verslui trūksta pinigų, kontraktas būna nutraukiamas ir pnš. Tikrai nežinau, gal tai egzistuoja, nes esu naujokas. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau daugiau galės užsidirbti turint namą ir verslo savininkam bus lengviau suktis. Žemaitis_Žmogus Vaidotas_Hide Matas_Green 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Adkins 11 Parašė Birželis 27, 2018 Labai gera įdėja, kodėl? Važinėjausi po miestelius ir pastebėjau, kad visiškai niekas neperka namų ir jie yra visiškai nereikalingi serverio žaidėjams. Ši įdėjo paskatintų serverio žaidėjus pirkti namus, nes iš jų būtų nauda, o dabar jokios naudos, tik įsirengimui, dėl įdomumo. Reikėtų dar patobulinti, bet sistemos pagrindas geras. Būtų tikrai nuostabu, kad atkreiptų dėmesį į pasiūlymą. Žemaitis_Žmogus Gustaz Dan_Akama 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dan_Akama 13 Parašė Liepa 3, 2018 Aš esu UŽ kaip ir minėjo pagyvintu namų sistemą ir šeip už tą energiją galėtų nebūti nuimamas susidevėjimas ar kažkas tokio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lynn_Shiweing 5 Parašė Liepa 5, 2018 Ši idėja tikrai pagyvintų serverį, ir manau, tada daugiau žmonių pirktų serverio namus, kurie dabar projekte yra vienas, nes jų laisvų tai begalė. Aš esu UŽ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viscountess_Qss 92 Parašė Liepa 7, 2018 Bučiau už šia idėja, kadangi pirma matosi jog vertę praradę yra namai ir salos jos niekam nereikalingos. Kol buvo naujovė visi jas pirko tiek namus, tiek ir salas. O dabar... taigi šis reikalas manau vėl sustiprintu namų kokybę galbūt vėl atsirastu galimybė kur išleisti savo turimus pinigus. O ne tik, kad ant automobilių ar dar kažko. Tai pat ir verslai turės savąjį pliusą. Tai pasikartosiu būtų UŽ ! Sėkmes. Gustaz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose