Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Dėl serverio žaidėjų

Alex_Zander

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Alex_Zander
– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki visi, gal kas mane ir žinot, gal kas ir ne, nu, bet noriu pasiūlyti savo idėją. Idėja, gan paprasta, bet gana daug senų, šio serverio žaidėjų, išsilakstė į visus kitus pakraščius, t.y į kitus serverius. Aš tik noriu pasiūlyti, keletą dalykėlių, dėl kurių, yra daug šansų, seni, bei jūsų "lojalūs" serverio žaidėjai grįžtų į greenside. Tik noriu pasakyti, kad kai įsijungių SA:MP programėlią, aš iškart mėgstų palyginti, kiek žmonių yra viename serveryje, o kiek yra kitame. Mano SA;MP programėlėje yra 1 užsenietiškas serveris, o kiti likę 5-6 lietuviški. Dažniausiai lyginu GS, bei kitus lietuvos serverius. Dažniausiai pastebiu, kad tokiu laiku nuo 12:00-22:00 GS žmonės svyruoja nuo 65-100, o kituose serveriuose tokiu pat metu būna nuo, 80-200 žmonių, bet čia neesmė. Einu prie tikslo ką norėjau pasiūlyti.

Mano pasiūlymai, nėra tokie ir dideli, bet manau pritrauktų, naujų žaidėjų, bei senus žaidėjus sugrąžintų.

1. Tai yra, CBUG'O grąžinimas, žinau, čia jums jau galvos skausmas, bet dėl, šito dalyko, žmonės ir išsilakstė, į tuos serverius kuriuose yra CBUG'AS kuris nėra uždraustas. Bei su tuo pačiu CBUG'U prisivyliosyte naujus žaidėjus. 

2. Idėti daugiau darbų su pakvietimais arba be pakvietimų. Gan mažokai, jų dabar yra, bei šitie darbai kurie yra, jau serverio žaidėjams pabodę yra, gerai gal ir nevisiem, bet daugumai, tai tikrai. Galėtumėtę įdėti kaip kažkas siųlė, darbą be pakvietimo, autobusų vairuotojąs/vairuotojė. Kaip sakė jie galėtų vairuoti autobusą, bei kur yra autobusų stotelės, jose sėdėtų/stovėtų NPC botai. Tai padidintų žaidėjų skaičių, serverio rinkodarą, bei žmonių pinigėlius!

3. Galėtumėte įdėti, keletą naujų miestelių, galėtų jos būti, kur yra dykumos, važiuojant link LV. Manau, žmonėms  būtų linksmiau, jeigu reiktų kurnors truputuką toliau nuvažiuoti, bei nuvežti krovinukus. 


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Manau, pritauktų naujų serverio žaidėjų, pakiltų populiacija, bei sugrįžtų seni serverio veidai.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, tavo idėjos yra visai puikios ir gerai skambančios. Serveryje kaip ir sakei yra tikrai mažai darbų ir reikėtų juos papildyti dar naujesniais, tada žmonių susidomėjimas būtų didesnis, serveryje atsirastu vis daugiau veiklos. 3 idėją man patiko labiausiai, kartais pravažiuoju pro dykumoje esančius miestelius ir pagalvoju, kad jeigu juos gerai panaudotų, pvz. darbo vietos bazės ir t.t. būtų visai puiku ir įdomu, kol kas nei viename serveryje nesu matęs ,kad dykumoje esantys miesteliai būtų panaudoti. Na, o prieinant prie C-BUG'o grąžinimo, tai sakau - NE. Mano manymų tai yra pliusas, kad šito dalyko nebėra, žmonės šaudydamiesi dabar yra lygus. Čia mano nuomonė. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Perskaičiau ir pamačiau, kad iš trijų idėjų gera yra tik viena, kad reikia sukurti daugiau kaimelių, tai būtų įvairiasnis žaidimas. Mano nuomone tai nereikia daugiau darbų, nes veiklos yra sočiai, bei nereikia grąžinti C-BUG'o, nes dabar gaujose yra visi lygiaverčiai gaujiniai. "Žinoma jei žaidžia be čytų :lol:"

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Cbug, cbug, cbug.. Manau laikas jau pabaigti tą temą, o ypač kai yra griežtai pasakyta, kad jo sugrąžinimo nebus. Tu sakai, kad žmonės išsilakstė dėl jo ir žaidžia kituose serveriuose. Neįvardinsiu projekto, kuris generuoja dažniausiai didžiausią skaičių žaidėjų iš LT serverių, bet jame to cbug nėra nė kvapo nuo neatmenamų laikų ir vistiek ten žaidžia visi kaip žaidę, o toli gražu ir ta tema nesu matęs kiek laiko ten žaidžiau, kad būtų užvesta dėl cbuginimo. Ne tas cbug čia realiai sudaro tą nukritimą žaidėjų. Daugelis sugrįš prasidėjus mokslo metams, nes paprasčiausiai vasarą leidžia ne prie kompiuterio, o su draugais lauke, dirbdami kur nors ar užsiimdami dar kita veikla. Su laiku bus ir visų laukiamas atnaujinimas, kurio pagalba į serverį ateis nauji/buvę žaidėjai. Dėl kitų idėjų nieko negaliu sakyti, nes manau su laiku tai atsiras, o gal net per šį atnaujinimą, manau reikėtų jo palaukti ir tuomet darytis išvadas. Dėl cbug iš mano pusės griežtas prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pasiūlymai tai geruliai.. Jūs tikrai galvojat jog žaisti sampa 2018 ir jame tik dirbti yra žiauriai įdomu? Serveriui reikia ne darbų veiklos, bet kažkokio tai kitokio veiksmo, ka serve galima nuveikt, paklausiau priž. ar negausiu bausmės už kitų žaidėju pašaudyma, pasakė nuo PD gausi starų, jei šaudysi darbuotojus gausi ir NDS, eta daaa, ginklai po 1-2e už kulka eina, šaudyt negali, kitaip sedėsi sarašuose kur išsipirkai vapšie dirbančiam be pakvietimo darbą yra sunkiai prieinami. Sampe pagrindine ir yra įdomesne veikla pasišaudymai, CP eventai, tas tai tikrai įdomu, bet tikrai ne sedėt ir važinėt po miestelius su tapačia darbine mašina. Serve reikia tokių minigames kitaip sakant, kokių pasivaržymu su kartingais ar dar kokiais rc automobiliukais, kur gali pasiūlyt pasivaržyt pats, o ne prižiūrėtojas. Dėl gaujų jas reikia tikrai keist, nieko įdomaus, o iš jų veiksmo nelabai gauna ir policija, seniau kiekviena dieną veiksmai, ir įdomesni, ilgesni, ne tai kai dabar atėme CBUG, o pd paliko taip kaip yra, su cbugu sunkiai eidavo juos nugalėt, o po cbug išėmimo vpš pasiimt grobima gali tik su maždaug dvigubai didesne mase. O realiai dėl pridėjimo darbų, serve 100žmonių, tai po kiek tuose darbuose būtų žmonių, po 5? nesamone gryna, gal dėl vieno darbiuko nieko, bet dėl kelių tai gausis tas pats sh. O pridėt kitus miestelius, tai nžn nžn, realiai serveris normaliai susikūres redcounty apylinkei, tai čia normalu yra jog viskas tuose 4miesteliuose, bet pridėjimas ir normaliai pastatų sumetimas pagerintų tik žaidima, daugiau fps būtu jei biški daugiau erdvės pasiliktu, nes kai sugrūsta tai ir daugumai fps krenta normaliai čia. Pritariu tik dėl CBUG gražinimo, kadangi tai buvo gaujų įdomumas, lengvesnis apsigynimas prieš PD, ir taip realiai su cbug įdomiau yra pasišaudyt, reikėjo ne cbug išimti, o sukurti gaujų sistema tokia, kad ne vien tik iš zonos ginklai eitu, kad iš kažkur galėtu jų gaut, nes dabar vienoj gaujoj susirenka stipresni biski ir kitai 0 šansų kažka padaryt. Ir dar realiai jei sumažintumėt tų šarvų kainas iki 750~ ir nebūtų tų sudrožimų, dėl kurių labiausiai jūs ir jaudinatės. O senesni žaidėjai nelabai ir pareis, žaidžia tas kas žaidžia, dauguma gave rconus už čytinima t.y. fpslimit, medžiai be lapų, ip changer, oro keitimai (jo žn, cringe xdddddd) ir kaip benetis sakė jie tikrai nesikeis ir negrįš į serveri. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 valandas prieš , James Russell rašė:

Perskaičiau ir pamačiau, kad iš trijų idėjų gera yra tik viena, kad reikia sukurti daugiau kaimelių, tai būtų įvairiasnis žaidimas. Mano nuomone tai nereikia daugiau darbų, nes veiklos yra sočiai, bei nereikia grąžinti C-BUG'o, nes dabar gaujose yra visi lygiaverčiai gaujiniai. "Žinoma jei žaidžia be čytų :lol:"

Ką tuose kaimeliuose įdėsi? dviračių nuomos punktus? žvejybas? Įvairesnis žaidimas.. kuom tau būtu įvairesnis žaidimas su daugiau miesteliu?

"bei sugrįžtų seni serverio veidai."  Juokinga, seni serverio žaidėjai grįžtu dėl dar vieno kaimelio? Nežinau kam reikia būti, kad tokią nesamonę rašyt.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Suprantu, žmonėms kai kuriems patinka, kad būtų daugiau darbų ir visą kitą, o kai kuriems linksmiau yra pasišaudyti, palenktyniauti. Iš vienos pusės, Maksai, man ir labiau patiktų, kad galimą būtų pasišaudyti ir visą kitą, kad būtų linksmiau. Bet aš čia parašęs esu savo nuomonę, ir aš išsakau, ką aš galvoju, nes nežinau ką kiti žmonės galvoja ir ko jie nori. Nu tai, aš ir norėčiau matyti daugiau pramogų, nors ir tam LV kur sakau, kad kažką įdėtų, jie galėtų įdėti kokią kartingų trasą arba kokių RC žaislinių mašinyčių parduotuvę ir trasą prie to pačio. (Čia tik mano nuomonė no hate :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.