And_Miami 180 Parašė Birželis 22, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:And_Miami ✔ Koks tai pasiūlymas:Pasiulymas dėl c-bug. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš siulyčiau uždrausti c-bug šiame serveryje,nes jokio idomu kai šaudaisi su priešininku ir tave nušauna per 2-3 sekundes kai tu net nespėji iššauti nei vienos kulkos. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Butu idomiau kovoti. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Grand_Royals 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 22, 2015 Tam ir yra sukurtas DM zona. Eik ir treniruokis. Vėliau kai išmoksti labai geras jausmas kai kapoji visus. Pasižiūrėk tutorialą kaip cbugint ir vėliau praktikuokis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Paul 283 Parašė Birželis 22, 2015 Jau buvo siūlyta. Mano nuomone bet kas gali išmokti c-bug. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And_Miami 180 Parašė Birželis 22, 2015 Bet koks idomumas sušaudyti žmogu per kelias sekundes tas gi yra žaidimo malonumas pasislepus už kokios kliuties kapotis su kokia ak,o db išbega vienas šiuvakas ir išdrožia kelis priešininkus per kelias sekundes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Birželis 22, 2015 Nepritariu reik cbug as nemoku saudyt be jo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Birželis 22, 2015 Tam yra Dm serveriai kad praktikuotis tuolabiau GS dm zonoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žukas 594 Parašė Birželis 22, 2015 Zinai, issitrink galva su tokiais pasiulymais Сristiano_Capelli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Birželis 22, 2015 Visi nemokėjom,bet kaip išmoksti sudrožti greičiau nei 1s 7kulkas tai yra kaifas Išmok ir pamatysi,kad gūd yra tas cbugas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis_Dieb 12 Parašė Birželis 22, 2015 NEmanau kad visi moka ta cžbug kiti cleo naudoja nes manau visa diena taip drosti istintu pirstai tai geriua deagle isimti ir pakeisti kokiu kitu ginklu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Birželis 22, 2015 NEmanau kad visi moka ta cžbug kiti cleo naudoja nes manau visa diena taip drosti istintu pirstai tai geriua deagle isimti ir pakeisti kokiu kitu ginklu Nu man bent pirstai neistinsta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Birželis 22, 2015 Jėtau.. kiek galima dėl to cbug verkti, nemoki - pats kaltas. Čia tas pats kas protingam žmogui liepti nustoti galvoti, nes kiti už jį durnesni yra. Deleted John'Extazy 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grand_Royals 1 Parašė Birželis 22, 2015 Aš už, ne visi moka tai daryti, todėl nelygios jėgos. (Ir pvz GSPD neturi dgl tai juos lengvai sulesa). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Birželis 22, 2015 aš prieš, sorry.. Man yra malonumas c-buginti (devil) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Birželis 22, 2015 Ždž esmė tame kas nemoka tas verkia,o išmoktų tai sedėtų all day/night DM servuose arba čia GS dm arenoje ir cbugintu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Birželis 22, 2015 pries. nors pats ten greitai nemoku ten kur tie net savo video rekordus kelia, man uztenka tiek kiek moku, krentu greitai ir pats nuo ju nieko nepadarysi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose