Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Tinklaraštis „NSP“ #1

Street_Nmz.

Rekomenduojamas pranešimas

oNew6.png

laikraštis NSP - nuspalvink savo virtualų pasaulį šviežiom žiniom!

EUwJn.png

ATNAUJINIMAI

Serveryje yra kalėdinis renginys, kurį galite rasti su komanda /kaledos, žaidime yra 3 grupių rūšis, žaidėjai atsitiktinai būna priskirti į bet kokią grupę, į kokią - galima sužinoti tik patiems gudriausiems. Dovanėlių yra kiekvienai dienai po 24, išviso yra 7 dienos, per kurias galima rinkti visų dienų dovanėles. Suradus visas dovanėles, arba žinant, kad rastų dovanėlių pakaks, renginį galite pabaigti su komanda /kaledos. Daugiau informacijos apie kalėdinį renginį - /kaledos > dažniausiai užduodami klausimai. Taipogi, administracija nustebino su žaidėjams skirta komanda /fejerverkas, kurią galima naudoti kas 15 minučių. Šią komandą galės naudoti nuo 2019-01-01 00:00 iki 2019-01-03 00:00. Iš fejerverkų galima gauti pinigų, įvairiausių dėžių.

u8Hh4.png

2019 ŠVENTINĖS KALĖDŲ DĖŽĖS RAKTŲ DALYBOS

Rytoj (2018-01-03) numatomos šventinių kalėdinių dėžių raktų dalybų renginys, per kurį 50% prisijungusių žaidėjų turės galimybę laimėti šv.kalėdų dėžės raktą, kurį galėsite panaudoti ant savo kalėdinės dėžės, laukiame visų žaidėjų, kurie turės norą ir vilčių gauti nemokamą raktą!

T6kYE.png

DIREKTORIŲ PRIŽIŪRĖTOJO RINKIMAI

Projekto įkūrėjas Rokas gruodžio 9 dieną paskelbė rinkimus į direktorių prižiūrėtojo pareigą, rinkimų pabaigos laikotarpio nustatyto nėra, tačiau, įkūrėjas pranešė, jog rinkimai vyks iki tol, kol pamatys tinkamą kandidatą atitinkantį reikalavimus. Dalyvius gali matyti tik pagrindinė administracija, tad nesidrovėkite ir išbandykite savo jėgas, ir galbūt pavyks užsiimti direktorių priežiūra!

adFF0.png

25% AKCIJA PASLAUGOMS

Šiuo metu serveryje perkant kreditus, jų gausite 25% daugiau, todėl nesidrovėkite ir paremkite serverį bei pasilepinkite save paslaugomis!

@Street_Nmz.

pirmasis leidinys skurdus, tačiau apie trumpas naujienas, daug nerašysiu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.