Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Kaip stipriai sumažinti GTA San Andreas žaidmo lagą.

Ignaz_Weed

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė?:Ignaz_Weed

2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?:Patogiau galės žaisti.Ir nelagins.

3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?:Serverio

4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?:Apacioje viskas.

 

1. Jums siūlau išsitrinti ENB Series jei tokį naudojate, aišku visas šitas gidas gali padėti sutvarkyti lag'ą ir su ENB Series bet aš pats dar nebandžiau. ENB Series dažniausiai galite rasti tiesiog GTA: San Andreas folderyje.

 

2. Įsirašykite FPS Delimiter taip pat ir CLEO 4.

CLEO 4 - http://www.gamemoddi...an-andreas.html(Ši CLEO geriau naudoti tiems kurie mėgsta naudoti visokiausius C-HUD'us nes su šituo CLEO jums nebus problemų su baltomis vietomis (kaip man buvo bet įsirašius ši CLEO problema iškarto dingo)

FPS Delimiter - http://www.libertyci...miter-cleo.html

 

GIDAS kaip įrašyti visa tai :

 

 

CLEO 4 jūs įsirašyti galesite labai lengvai, kadangi ten yra auto-instaliacija. Na o FPS Delimiter tai tiesiog fps-de-limiter.cs failiuką kelite į CLEO failą esanti GTA: SA direktorijoje ir paskui tiesiog galite jungtis į žaidimą smile.png

 

 

3. Jeigu jums lietai krauna objektus kas sukelia lag'ą, patarčiau įsirašyti Stream Memory Fix modifikaciją taip pat ir ASI Loader ko reikes prieš tai paminetai modifikacijai.

Stream Memory Fix - http://www.gtainside...art=21&id=18222

ASI Loader - http://www.gtagarage...how.php?id=8321

 

GIDAS kaip įrašyti visą tai :

 

 

Visus failus esančius .rar failiukuose tiesiog kelkite į GTA: SA direktoriją bet patarimas, pirmiausia rašykites Stream Memory Fix ,kad paskui ASI Loader taip sakant negrybautu su Stream Memory Fix.

 

 

 

4. Kiek žinau GTA: SA turi šiokius tokius FPS tarpus lygtais kurie sukelia lag'ą, bet su vienos programos pagalba jūs galite tai ištaisyti! Ji vadinasi FrameLimitAdjuster, atsisiuntus šia programą jums į langelį reikes įrašyti skaičių "105", bet prieš tai įsijungite žaidimą ir tik tada suveskite šį skaičių.

FrameLimitAdjuster - http://www.gtagarage...how.php?id=7638

 

 

5. Na ir paskutinis etapas tai pasikeisti taip sakant programos veikimą per Task Manager. Pirmiausia įsijungite žaidimą ir paskui nuleiskite, tuomet paspauskite "CTRL+ALT+DELETE", tada atsidariusime lange spaudžiame Process kuri rasite navigacijoje esančioje viršuje. Tada susirandame procesą gta_sa.exe ir spaudžiame rightmouse > Set Priority > Realtime. Jei neveiks pasirenkame High.

 

6. Jei naudojate GTA V HUD BY DK22PAC patarčiau panaudoti šį "LAG FIX", jis pakeis kai kuriuos šio hud'o efektus kurie sukelia fps dropą.

LAG FIX - http://www.gtainside...etfile&id=69316

 

7. Taip pat žaisdami serveryje galit pavedžioti komandą "/fpslimit" galimi skaičiai "20-90", na ir taip vedžiokit su šiais skaičiais ir žiūrėkit kaip jums atrodys geriau.

 

Dar keletas patarimų :

 

Jei naudojate pasenuse GTA V HUD'o modifikacijos versija, patarčiau atsinaujinti nes yra bug'as dėl kurio jums gali nenusimti gyvybės kai jūs žudo bei taip pat nematysite ginklų kurie yra kitų žmonių rankose.

 

Jei naudojate Bullet Shell modifikaciją, patarčiau ją ištrinti nes kaip man buvo tai tiesiog labai didelį lag'ą sukeldavo susišaudymuose.

 

Taip pat jeigu naudojate efektų modifikaciją tai patarčiau naudoti Overdose Effects 1.5 nes su senesnėmis versijomis gali būti taip kaip ir su Bullet Shell modifikacija, gali kilti lag'as susišaudymuose.

 

Na ir štai, jūsų strigimas turėjo išnykti smile.png.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.