Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Zdravko_Kuzmanovic

Zdravko_Kuzmanovic

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zdravko_Kuzmanovic
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  nuo Vasario 6, 2020.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 6 metai.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:Ieškojau projekto kuriame galėčiau pažaisti, štai čia ir atsiradau.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Tiesa sakant, senai bežaidžiau sampą ir jau tikrai neatsiminsiu dėl ko palikau senąjį projektą (berods užsidarė) , susiviliojau šiuo serveriu ir atvykau čia.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Visas, labai lengva.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:  Kol kas dirbu valytoju, žadu įvykdyti visus pasiekimus (darbų be pakvietimo) ir tuomet eiti į darbus su pakvietimais. Taipogi dirbau naftos platformoje, šiaip gan geras uždarbis, bei GreenSide gamykloje.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Tikrai ne.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Dažnai neprireikia, taksi kviečiu jei kažko nežinau.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Tiesa sakant buvo atvejis kuomet su savo šiukšlininkų fūra atsitrenkiau į mechaniką, o paskui buvau sušaudytas jų direktoriaus.. O daugiau nieko.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Tikrai pakanka, dviračių galima rasti ant kiekvieno kampo.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Tikrai teko, panaudojau. Pagalba gavau per keletą sekundžių.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, kviečiausi taksi jau gal septynis ar aštuonis kartus.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Ganėtinai aišku, tik nesuprantu šiek tiek apie skinus, nerandu listo skinų kurie yra reti ar dažni.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Šiek tiek pasigedau atnaujinimų, perskaičiau daugeli temų ir paskutinis atnaujinimas įvyko gana senai. Ir manau reikėtų įdėti kokių nors nelegalių darbų be pakvietimo o šiaip kol kas įspūdis tikrai teigiamas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.