Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Edvis_Energy

Edvis_Energy

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Energy
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  2020-04-05
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jau seniai žaidžiu, bet dabar pradėjau vėl žaisti po 3 metų pertraukos.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Draugas patarė man padarė užsukti į šį projektą.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Pasirinkau šį serverį nes jis atrodo pats geriausias savo modifikacijomis ir naujoviškiausias, kadangi čia visos mašinos varomos elektra išsami darbų statistika, įdomūs darbai.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip įvykdžiau visas misijas, ir nebuvo sunku suprasti ir įvykdyti.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Visus darbus be pakvietimo teko dirbti, visi darbai savitai įdomūs ir yra kur pasistengti norint įvykdyti visas darbo užduotis. Dabar dirbu Medikų darbą man jis atrodo pelningiausias nes daugeliui reikia med. paž. vaistinėlių, o nuobodžiausio negaliu išskirti.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Su /gps pagalba nebuvo sunku, bet jei ko nerandu ar nemoku, paklausiu adminų ir jie maloniai padeda.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Pirmąją dieną naudojau, o dabar jau svarbiausius pastatus, vietas žinau todėl jau nelabai naudoju.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Buvau,  bet tai buvo gaujos narys, todėl nenustebau.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Pakanka, nesunku rasti.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudoju, suteikia man pagalba malonūs administratoriai.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko, taip buvo greitai sureaguota ir maloniai aptarnauta.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacijos kiekis pakankamas viskas aišku, ką daryti vienoje ar kitoje situacijoje.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Gal būtų lengviau naujokams įsitvirtinti, jei administratoriai juos pradžioje pastebėtų ir paklaustų ar viskas aišku ar žinai nuo ko pradėti ar pasiūlytų ko jam gali reikėti jei dar yra pradedantis žaisti SAMP, bet jei jau žaidėjas yra patyręs, manau yra viskas tikrai gerai padaryta, kad naujokai susidomėtų ir įsitvirtintų šiame serveryje.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.