Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Emigruoju Stanley_Goward

Gabrielius

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Stanley_Goward
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Prisiregistravau maždaug prieš metus, tačiau žaidžiau kitame projekte, o šiuo metu tas projektas "miršta". Todėl norėčiau išbandyti save būtent GreenSide projekte.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Na manau kokius 8 metus tai tikrai.
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: GTATOP.lt, sampserveriai.lt, supergames.lt. Na ir šiaip šis projektas gan populiarus ir nemažai kas kalba apie jį.
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Kaip ir minėjau, pagrindinė priežastis kodėl palikau seną serverį, tai todėl, nes jame žaidžia vidutiniškai 10 žaidėjų, o ir savininkas pardavinėją projektą. O GreenSide pasirinkau todėl, nes jame žaidėjų nėra mažai, bei nėra labai daug. Sistemos gana neblogos ir norėčiau išmokt šaudytis būtent šio serverio stiliumi.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Apmokymus įvykdęs gan seniai, todėl nelabai prisimenu.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Kolkas dar neteko dirbti darbuose su direktoriaus pakvietimu, tačiau išbandžiau tris darbus, kuriuose pakvietimo nereikia. Pirmas turbūt pats nuobodžiausias ir nepelningas buvo picerininkai, juose ilgai nebuvau. Medkirčio ir ūkininko darbai kolkas man yra patys įdomiausi ir juose galima pasidaryt nemažai šlamančių.
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai nesudėtinga.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Taip, gan dažnai.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Tiksliai neprisimenu, bet žinau, kad vienas žaidėjas ištisai mane žudė, o policija neregavo, todėl truputį susinervinau.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Tikrai pakanka, šiuo metu turiu savo tr. priemonę. O rasti irgi sunku nebuvo.
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Manau, kad tikrai neretai tenka ja pasinaudoti ir pagalba suteikta būna iškart.
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, teko pasinaudoti taksi paslaugomis, tai iškart gavau atsakymą ir gan greitai atvyko, medikai ir policija visiškai neregavo, galbūt todėl, jog žaidžiau naktį.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Kolkas viskas aišku, jei ko nežinau, stengiuosi rašyti į /padmins.
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau naujokams čia pakankamai lengva įsitvirtinti, pagalbos galima sulaukti greitai. Bet manau nesvarbu kuriame projekte bežaistum, visada reikia turėti noro užsikabinti žaidime.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.