Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas telefono saskaita, /paslaugos

Tazz_Zyzz

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Green_White
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas toks: Manau per didžiuli atnaujinimą nepamaišytu dar vieną dalelytė, galėtu atsirasti saskaitos papildymui bei /kreditai, kad būtu pvdž nereikėtu tiek daug kartu spaudinėti ant saskaitos papildymui, arba pvdž kaip perki /tdežės ar taip kažka geriau būtu, kad galėtume įrašyti koki kiekį pirkti pvdž saskaitos papildymą: Klausimas būtu toks už kiek noritę papildyti savo telefono saskaita ir įrašai pvdž 600€ arba 500€ jokio skirtumo o ant paslaugu pvdž perki /tdežes ir ta ranka jau nusibodo spaudinėti tai geriau būtu įrašyti Paslaugos:Klausimas būtu toks: Kiek norite isigyti šių dėžių ar taip ko pvdž įrašai 15,20,10,23,45 žymiai geriau manau būtu negu ranką spaudinėti.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Nereikėtu daug laiko užtrūkti perkant tam tikrus dalykus saskaita dėžes ar raktus ar taip ką 
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.