Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Liukas_Meistras

Liukas_Meistras

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Liukas_Meistras
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Šitame serveryje esu nuo 2016metų. Bet aktyvumu nepasižymėdavau, tad didelių pasiekimų neturiu.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Panašiai nuo 2015metų +/-
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš keletos draugų, bei facebook
5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?:  Serveryję atsirado daugybę žmonių kurie pradėjo naudoti žaidimą palengvinančias modifikacijas t.y (Cheat) dėl šių priežasčių nusprendžiau persikelti į šį serverį
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Taip esu įvykdės visas misijas ir galiu pasakyti, kad visiškai nebuvo sunku, bei jas buvo labai lengva suprasti
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Iš paprastų darbų esu pradirbęs galimai sakant visus gal net ir visus, o su pakvietimų teko dirbti tik pas medikų. Tas šis darbas man buvo įdomiausias, bei pelningiausias, o dėl nuoboddžiausio darbo nieko negaliu išskirti
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Tikrai nebuvo.
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Vos ne kaskart kai nežinau kokios nors lokacijos
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Vieną kartą buvo teke nukentėti, bet veliau su juo santykius išsiaiškinome ir žmogus manęs atsiprašę
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?:  Jas tikrai nebuvo sunku rasti, manau tikrai jų pakanka
12. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?:  Taip, teko naudoti šią komandą, ir nieko nelaukdami admin labai greitai atsakė
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?:  Teko, tikrai labai greitai
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti:  Viskas buvo tiesiog puikiai ir aiškiai
15. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?:  Aš asmeniškai jokių pretenzijų neturiu viskas yra tiesiog puiku

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.