Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Thomsas_Smegesenis prašo paramos

Thomsas_Smegesenis

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Thomsas_Smegesenis
2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Užsiregistravau 2017-ais, bet pradėjau normaliai žaisti prieš kokius 2 mėn.
3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2017 panašiai
4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Katakuri_Boy pasiūlė
5. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį?: Nes mano draugai pradėjo žaisti čia, ir tiesiog norėjosi geresnios patirties projekte.
6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Neprisimenu tiksliai, nes 2017 buvo apmokymai.
7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Įdomiausias ir pelningiausias turbūt buvo gaisrininkų, atidaviau visą savo laiką pasiekimams. Na, o kitą vertus, nuobodžiausias turbūt buvo ūkininkų, nes teko dirbti ūkyje, kur iš tiesų, smirda (jk)
8. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai ne, tik parašius /gps (true)
9. Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Nemeluosiu, pradžioje teko dažnai naudoti, ypač po update'o. TAČIAU praėjus keliom savaitėm nolaifo, išmokau visas vietas ir vietoves.
10. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Savaime aišku. Yra buvę ne vieną kartą, kai buvau be priežasties nuskriaustas kolegų ar pravažiuojančių chuliganų.
11. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?: Dviračiais dar vis naudoju iki šios dienos, manau tai padeda ekologijai ir gamtiniui atšilimui. O mašinų transporto juk nebėra. :(
12. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Esu! Ir tikrai buvo išsamūs atsakymai! Ačiū!
13. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Teko! Kaip kada, kartais medikas atvažiuoja manęs gaivinti, o šalia stovi žmogus pardavinėjantis dėžes ir mediko prioritetas tampa dėžės o ne mirštantis žmogus. Baisu.
14. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Neteko. Informacijos tikrai pakanka.
15. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Gal nereikėtų taip skriausti ir šaudyti naujokus be reikalo! Juk ne gyvūliai esame! Manau tai padėtų pasijusti lyg rimtame projekte nuo pat įėjimo į serverį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.