Matas_Vasiili 37 Parašė Sausis 26, 2015 Siūlau padaryti taip, jog eitų į mašiną įsidėti 1 rūšies ginklą, kokį 1000kulkų, ir 1 rūšies narkotikų, apie 300. Komandos manau nereiktų tiesiog /transportas ir ten atsirastu atidaryti/uzdaryti bagazine, o pasiimti arba padėti irgi su /transportas arba jau kita kokia komanda. Robis_Volkov Lukas_Markeris Mark_Blue 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Visiškai už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 26, 2015 Norėjau šitą idėja jau rašyti didelis Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 26, 2015 AŠ už. Manau gutu geriau ir linksmiau šaunuolis. Kažkada ir man buvo kilus tokia idėja bet kažkodėl neparašiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robis_Volkov 7 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 26, 2015 Už tikrai gera idėja reikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gun_Dealer 3 Parašė Sausis 26, 2015 Už,nes nusipirkęs mašiną galėtum įdėti ginklų,ir nebijoti ,kad miręs juos prarasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Loginas 0 Parašė Sausis 26, 2015 (redaguota) Už! Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 27, 2015 uz, labai reikalinga ideja, bet juk sake jog nebus jokios bagazines. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo_Sidorov 12 Parašė Sausis 27, 2015 Už tikrai nes dabar turi lakstyt su narkotikais ir ginklais ir nėra kur pasidėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 27, 2015 Aš sutinku, nes dabar tarkim narku parduoda ir nėra kur dėti jų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 27, 2015 jo jo puikus pasiulymas, nes narku tai i*cenzūra*e nekiši. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 oj soriux nemaciau kad antra karta parasiau.Daugiau tai nepasikartos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 27, 2015 Aš UŽ šita įdeja jau kažkas siulė bet nieko aš ir pats seniau buvau pagalvojas apie toki dalyka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_Sprite 1 Parašė Sausis 27, 2015 Už, labai naudinga ir puiki idėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Sausis 28, 2015 PRIEŠ/UŽ - Nes yra, /pginklas ir visi gali parduoti ginklus.Ir net po 1 litą.Krč prisikaupi kokių 100k M4 poro liesi kaip pasibaige ginklai.Bet tada yra blogai,kad adminas iš oro gali atimti ginklus iš žaidėjo.Ir nerašo kas atemė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 28, 2015 Aš už pridursiu dar manau priejus prie mašinos bagažines parašius komandą pvz ./bagazine ./ideti ar kažkas panašaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 28, 2015 Aš pritariu šiai idėjai, tikrai praskaidrintų žaidimą, jį paįvairintų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 Pritariu.manau reikia kokio bagaznyko skudurams susidet Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 29, 2015 Šita idėja tikrai manau praverstų viems žaidėjams serveryje . Aš tikrai už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Už. Tikrai praverstų tai, nes kol dabar dar nelabai kas turi namus nėra kur laikyti ginklų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Vasaris 3, 2015 Būtų didesnis prikolas imti maišus/paketus iš mašinos ir juos nešt namo ar į kitos mašinos bagažinę Bet nėra būtinybės. Bagažinės naudojimas tikrai būtų naudingas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Tikrai uz sita ideja ji tikrai praverstu greenside projektui!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose