Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Justas_Plungiukas prašo paramos

Justas_Plungiukas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Plungiukas
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Nuo 2020 metų, Kovo septintos dienos.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Kadangi GreenSide buvo mano pirmasis serveris, todėl nuo praeitų metų Kovo septintos.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Dauguma draugų pradėjo žaisti, sakė ir man prisidėt, taigi nuo tada iki šiol ir žaidžiu.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: GreenSide buvo mano pirmasis SA:MP serveris.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, skaičiau, buvo labai paaiškinamai parašyta.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Jau esu išdirbęs visuose be pakv. darbuose bent po pusvalandį. Įdomiausias darbas tikrai bus Ūkininkų, dėl jame esančių draugiškų bendradarbių ir nuolatinės veiklos. Ūkininkai dar gali būti pelningiausias mano dirbtas darbas. Nuobodžiausias darbas - Medkirčiai, per daug laiko reikia praleisti apdirbinėjant rąstus.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Anksčiau nebūdavo sunku, nes minimape būdavo ženklas, o dabar nežinau, neteko ieškoti.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Labai retai, /gps rašau tik dėl daugumos vietų pasikeitimų.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Dar neteko būti nušautam ar sumuštam.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Dviračio nuomos vietų tikrai pakanka, jų rasti yra nesunku.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Retai naudoju šią komandą, bet visada panaudojęs sulaukiu pagalbos.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Dažniausiai atsako pagal pirmenybę, jei ne, tai kitas darbuotojas priema iškvietimą po kurio laiko.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Informacijos kiekio pakanka, dar neteko susidurti su neaiškumais.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Tik vienintelis dalykas, dviračių nuoma galėtų būti ir pigesnė.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.