Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Luka_Shenka prašo paramos

Luka_Shenka

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Luka_Shenka
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Jūsų serveryje esu nuo 2021-11-27 dienos. 
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: SA-MP serveriuose žaidžiu kažkur jau maždaug 6 metus.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Sužinojau iš youtuberio Ipexo.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Todėl, nes jau atsibodo tas pats, per tą patį ir norėjosi kažko naujo, tai todėl ir pasirinkau šitą serverį, nes pamatęs Ipexo kanale kaip jis žaidžia, aš iš karto susidomėjau, nes yra labai daug įdomių ir naujų dalykų.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Tikrai taip, skaičiau atidžiai, nebuvo tikrai sunku suprasti, viskas aiškiai buvo surašyta. 
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Dirbau medkirčiuose, gaisrininkuose, picerininku, ūkininku. Įdomiausias darbas buvo gaisrininkas, pelningiausias ūkininkas, nuobodžiausias picerininkas.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Tikrai nesunku, nes parašiau komanda /gps ir iškarto išmetė mape trikampį raudoną ir parodė kur reikia vykti.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Na dažnokai, nes kadangi naujas serveris, tai reikia išmokti vietas atmintinai, dar kolkas nemoku. 
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne, dar neteko būti nušautam, ar sumuštam be jokios priežasties.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Na ,mano manymu, pakanka, tikrai yra pakankamai tų vietų. Nesunku buvo rasti.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Ne, dar ne karto nereikėjo naudoti šios komandos man.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip teko, labai greitai sureaguoja žmonės į įškvietimus, tai labai džiugina.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Taip, serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra tikrai pakankamas ir aiškus. Ne teko susidurti su neaiškumais.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Na, mano nuomone, pridėti daugiau pliusų naujokams, tai yra bonusų tarkim, ten pelningesnis darbas naujokams pavyzdžiui būtų, na kad galėtų labiau įsitvirtinti naujokai ir užsidirbti pinigų pradžiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.