Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Wolf_Street prašo paramos

Wolf_Street

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Wolf_Street
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2021.12.28 dienos, o šiaip čia paskutinį kartą kada esu žaidęs, tai nelabai pamenu.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?:  Kelios dienos. Po 2-3 metų pertraukos.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš senesnių laikų.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Grįžau po pertraukos ir net nepamenu kokiame serveryje esu žaidęs, bet žinau jog čia seniau žaisdavau tikrai.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Žinoma, viskas buvo lengvai suprantama bei įkandama, kadangi paaiškinimai buvo detalūs.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Išbandžiau visus be pakvietimo darbus, nuobodžiausi ir lėčiausi tai būtų gaisrinės ir ūkininkų na dar gal valytojų. O pelningiausi tai picerininkų.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne man rodos buvo pažymėta žemėlapyje, kaip pamėginau pasinaudoti serverio gps'u.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?:  Kolkas dažnokai, kadangi vietos dar man yra naujos. Reikia šiek tiek priprast, bet jau po mažu atsirenku kaip kas.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Kelis kartus buvau nušautas.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Ant kas trečio kampo rasi, jokių problemų dėl to nekyla.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Jei turiu kokių stipresnių klausimų ar nesusipratimų, naudoju. Žinoma jog padeda, draugiškas kolektyvas ten dirba, didelis pliusas jiems.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, kartais greitai sureaguoja, kartais lėtai, o retas atvejis bet pasitaiko jog iš viso nesureaguoja.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Buvo nesusipratimų su picerininko darbu jog nežinojau kaip padėti picas ir pasiimti iš motorolerio bagažinės - nes ten jokių 3D tekstų nerašo kaip daugelyje info, tuomet nuvykus prie namo parduoti picos, taip pat nerašo kaip ją parduoti ar rašyti ką ar spausti, parduodant picą žaidėjui tai irgi nerašo jog turi pasiimti ir laikyti ją rankoje, nes kitaip neparduosi. 
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau reikėtų kažkokių naujovių į darbus pridėti kurie nereikalauja direktoriaus pakvietimo, visgi ateina naujokas, jūs turit jam sukurti tokia atmosfera, kad jis norėtų pasilikti serveryje ir žaisti bei siekti savo užbrėžtų tikslų toliau, žaidimas turi būti įtraukiamas lygiai taip pat kaip ir darbai.

Redaguota Wolf_Street

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.