Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.02.12 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ada_Jurkutaitis Jūsų vardas realiame gyvenime : Aidas Kiek jums metų ? : 16 metų Iš kokio miesto esate? : Tauragė Jūsų charakterio savybės : Linksmas, draugiškas, pasitikintis savimi, teisingas ir supratingas Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pats didžiausias mano hobis - sportas Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios tai visada linksmas, supratingas ir neieškantis žodžio kišenėje, o blogosios tai galbūt pavydumas bet jis būna trumpalaikis ir man pasitaiko labai retai Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/img/01fcd96105f5fefcf
    5 taškai
  2. Truputis prisiminimų ;** Gaujos Įkurėjai/Lyderiai: Marelis_Vilkas,Seba_Rusakov,Eimis_Pahmielas Gaujos Istoriją Gaujos įkurėjai buvo Marelis_Vilkas, Eimis_Pahmielas ir Seba_Rusakov. Gauja turėjo apie 10-15 aktyvių ir "savų" žmonių. Gauja daugiausiai dėmesio skyrė kitų gaujų uždarymams t.y pastoviais jų grobimais. Ši gauja dar ypač daug dėmesio skyrė ir karui prieš teisėsaugą, buvo kartų kai mes S.W.A.T bazėje prabuvome po valandą ar pusvalandį, buvo net pasiūlytas GW teisėsaugai, bet jie nesutiko. Marelio žodžiai - "norėčiau padėkoti visiems gaujiniams, kurie buvo nuo pat pradžių dar
    5 taškai
  3. SIŲSTIS : http://www9.zippyshare.com/v/r1Va7p7r/file.html credits : Tomas_Adidaz
    4 taškai
  4. Papeikimas bereikšmis. Direktorius pasielgė taip kaip ir privalėtų elgtis kiekvienas gerbiantis savo darbą bei aplinką.
    4 taškai
  5. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cristiano_Capelli. ✔ Koks tai pasiūlymas: Gaujoms keletas dalykėlių. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Bendra apranga gaujoms. Būtų koks pasirinkimas per /gauja - gaujos apranga. Kainuotų tarkim ten 100-200 kreditų ir turėtum įrašyti skino ID. Tada parašai /rubai, /gpersirengti ar kažką pan. ir gauni gaujos aprangą. Nes dabar ten pirktis iš rūbų shopo nesąmonė, nes pusė norimų skinų nėra. 2. Kažką daryti su tais hoodų ginklais/narkotikais. Padaryti gal kokį limitą imant ginklus/narkotikus. Nes dabar gali, kad ir 2.000 kulkų pas
    3 taškai
  6. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    3 taškai
  7. Jūsų darbas : Kaina - [+2 PATINKA]
    3 taškai
  8. Sveiki. Taigi montavau jau befilmuodamas video ir pagalvojau, kad žiūrovam gali nepatikt tai įpūsėjus surenderinau ir užbaigiau, jei jums patiks toks stilius ir pnš, galėsiu kurti toliau ir su kitokiais stiliais, o dabar prašom tai ką turiu parodyti dabar. Ačiū EisvetArt už logotipą.
    2 taškai
  9. Gražus viedo labai patiko , šaunuolis Tomai
    2 taškai
  10. Dėl mašinų nesutinku , o dėl skinų tai jo pvž lyderis už 200KRED pirka skiną pvž : ID 12 ir gauja turi jį ir poto hoode /gpersirengti ir persirenge narai į gaują skiną , būtų afigena ir gražai atroditų gaujinai .
    2 taškai
  11. Privet wiras , malonu labai reikes ką nors rašyk , o šiaip šaunuolis jūg padarai pristatymą apie savę , sėkmės projektė
    2 taškai
  12. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  13. " Jūsų vardas - Karolis, Kiek jums metų - Septyniolika metų, Jūsų nuotrauka - Nuotrauka iš senesnių archyvų. http://www.part.lt/img/ce2e214126da326cc34eb25fdd313ac9596.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Laisvas plotas... mm, iš tikrųjų net nežinau ką tikslaus jums įvardyti. Bet jei čia prisitatymas, kažkiek ir kažką galiu pasakyti apie save. Pats kaip žmogus apie save šnekėti daug negaliu, nes turbūt aplinkinių nuomonė yra teisingesnė ir įdomesnė. Pats esu šiaulietis, sausį sukakojo septyniolika metų. Į samp žaidimą pasinėręs gal treji metai (su pertraukomis), lai
    1 taškas
  14. ANKETOS ŠABLONAS Jūsų vardas - Rokas Kiek jums metų - inc 16 Jūsų nuotrauka - http://www.part.lt/img/fecaa1c0171fade9f58571bf5e4f934c207.jpg Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - #RKS #TBPS plotas <3 zdarova chebra, zdarova (copyright `Gurskis)Užsiiemu STREET WORKOUT , lietuviškai Gatvės Gimnastika. nžn kū daugiau prirašyt Peace , Jaunasis_Jaguaras a.k.a. Milašius_Rokas
    1 taškas
  15. Prisistatymo Šablonas Jūsų vardas - Daivaras J. Žaidime Stefan_Persson, kitaip žinomas Daivaras_Krasavic Kiek jums metų - 16 metų. Jūsų nuotrauka - http://imgur.com/w6kD4Fs - Vidurinis Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Sveiki Gerb. GreenSide nariai. Esu Daivaras iš Telšiu, man yra 16 metų, SA:MP žaidimu užsiimu jau 6 metus. Šiandieną mane sudomino šis projektas, tai pameginsiu laime čia. Esu jaunasis SportsMenas, užsiimu turniku, ir s.atletika. Esu patikimas žmogus, dažnai ištiesiu pagalbos ranką žmonės, kuriem jos labiausiai reikia. Dažnai būnu prie kompiuterio, užsiimu m
    1 taškas
  16. Sveiki, taigi pasidalinsiu savo darytais parašais tikiuosi jums patiks. Kiekvieną dieną darau atnaujinimus, jei neišeina tai kas antrą. UPDATE v1.
    1 taškas
  17. Įkelsiu porą nuotraukų iš greenside.lt serverio,jeigu patiks spauskit like ir atnaujinsiu!
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Marius_Glad • Kokios pagalbos jums reikia ?: Mane Apgavo Deivid_Smith • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Video.. + hackino aivaro mokejimai.lt accountą http://youtu.be/gF8jvBDORYI Part 1 ! Jei nerodo tai dar neįkeltas vid ! šitas pacukas iš youtube išmokęs vogt database tai prisihakines visokiu tasku kred visur.. jis visur baninamas.. http://youtu.be/dW9ktEc90uc PART 2 Noriu kad žaidėjas butu užblokuotas už Isilaužima i mokejimai.lt aivaro paskyra !!!!!!!! Redagavau
    1 taškas
  19. Tomas2k15

Greenside.lt Intro

Swall, sukūriau paprastą intro, galbūt kas kursit klipus apie serverį and stuff, galėsit panaudot. Daryta Su Ae. Galit #pavertint. Pasijunk HD, pls.
    1 taškas
  20. Daugiau darbų: http://ieimiz.deviantart.com/gallery/?catpath=%2F&offset=0
    1 taškas
  21. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Colin_Sarkys ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad nemestu lentelės kai nori nusipirkt ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai siūlau padaryti kad vietoj lentelės mestu užrašą kad reikia parašyt tam tikra tekstą kad galėtum nusipirkt koki tai daiktą pvž: siūlo jums dgl ir turėtumėt parašyt į chata /perku. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Bus mažiau apgavyščiu nes dabar buvau ligoninei ir man laikas baigęs ir norėjau išeit spaudžiau enter, kad išeit ir tuo tarpu man pasiūlė Tampa už 8k ir nusipirkau, o kitiems gali būt
    1 taškas
  22. jo išties geri laikai buvo ačiū už palinkėjimus. myll :*
    1 taškas
  23. Pamenu viename serveryje kai siautėm geri laikai buvo , sėkmės jums čia pupos
    1 taškas
  24. Galiu pasakyti viena, tik niekur neskubek. Tu priklausomas tik vienem.
    1 taškas
  25. (HeavyBreathing) Kaaai buvo laikai, ojojoj, dar vienam veiksme kažkur mataus viens pac Gražu žiurėt, geriausi.
    1 taškas
  26. Sveiks Drg, beabėjo duosiu, tau prireiks tik pasiimti
    1 taškas
  27. nu tikrai ačiū bei jūms sėkmes , beto aš ne alkoholikas draugo būvo 18 tai supranti
    1 taškas
  28. Sveikas Klaidai, malonu susipažinti, matau prie panikiu esi mldc, sėkmės tau ateityje
    1 taškas
  29. uu, panelės. Sėkmės gyvenime. Je reikės pagalbos. Rašyk į až.
    1 taškas
  30. Juokinga ziuret y tokius atmazus o veliau verksi kad tik neuzbanintu ir atiduosi dar daugiau nei pavogei cia nebus kaip pas ryza kad tokias varkes sukt ;D
    1 taškas
  31. Tai yra ENB, tik ant mašinų xd. Nes kompas lėvs.
    1 taškas
  32. Tank_Eddye

Mašinų parašai

Tau negėda kopijuoti, kito žmogaus darbus, tik dėl like .Apgailėtinas tu .
    1 taškas
  33. O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės
    1 taškas
  34. Matthew - pasiskaityk komentavimo taisykles. Komentuoti galima tik tiems, kurie yra temos autoriai, kaltinamajam, ir įrodymus turintiems (kurie galėtų paneigti ar pagrįsti įtariamojo kaltę) Pats papeikimas - neapibrėžtas. Kaltini tik darbuotojus su nuotraukomis iš konteksto. Direktorius visiškai privalo atsakyti už savo komandos veiksmus - tą jis komentare ir atlieka. Tačiau esu nepatenkintas dėl daug pasikartojančių skundų dėl PD direktoriaus. Kasdien, nuo ryto iki vakaro. Bloga komanda, blogas direktorius... Nežinau net ką daryti. O gal direktorių pamotyvuotų įspėjimas? Kalbuosi apie ta
    1 taškas
  35. Į šitą temą kelsiu visus savo darbus kurie susiję su Greenside.lt projektų! ----------------------------------------------------- DARBŲ PARAŠAI SU PAKVIETIMU. ----------------------------------------------------- PARAŠAI PROJEKTO ŽAIDĖJAMS! -----------------------------------------------------
    1 taškas
  36. Sveiki, taigi po vakar sukurto greenside.lt logotipo intro, nutariau sukurti ir su savo logotipu, ką manot ? Nuorada į Greenside.lt Logotipo intro: http://greenside.lt/index.php?/topic/1607-greensidelt-logo-intro/ Tiem kas nelabai supranta ką šitas logotipas reiškia, štai paaiškinimas:
    1 taškas
  37. O pala kas ten skusdavos jog nei vieno krovinio nenuvešdavo? Čia gincas gali but be galo, tiesiog reikia tuometinio DP nuomonęs apie šį reikalą.
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gta_Liepsna • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://i.imgur.com/nFUNkOx.png
    1 taškas
  39. Saiyan

Random snap

Truputis iš serverio Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai);
    1 taškas
  40. Sveiki visi, taigi atiduodu mažuma gerų modifikacijų, geros kokybės. ENJOY!!! HUGE PACK e39 ;3 e36 ;p Vw Passat Subaru 22b Er34 - 4 Doors Mercedes cl55 coupe Vw Jetta A2 Coupe Bmw e36 race style Golf mk2 R36 Mercedes C32 AMG Snow Mod 2011 HQ Honda CRX Jeigu patiko užmesk Rep'ą, nes nepatingėjau ir pasidalinau su kitais žaidėjais :3 Kai kurių mašinų spalvos keičiasi, kai kurių ne, bet daugumos nesikeičia Todėl neklausinėkit ar keičiasi spalvos ar ne! e39, subaru 22b, vw passat yra mano editint
    1 taškas
  41. Pasidaryk per gta tokius parametrus : Kaina 5 rep Antialasing x 3 Visual FX Quality - Low Draw distance - Max http://www.4shared.com/rar/9vAO_Ew5/ENB_Series_Mod_Ver1_by_adixpog.html? Atsiskaityti privalote per 24 valandas! Jei kažkas blogai man asmeniškai į PM!
    1 taškas
  42. Informaciją 2015.02.05 - Įkurta GreenSIDE Modifikacijų Parduotuvė Darbuotojas Karolis_Neon [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Lukas_Esc [Naujokas - 2015.02.05] Darbuotojas - Hot_Anonymous [Naujokas - 2015.02.05] 2015.02.12 - Išmesti darbuotojai. Darbuotojas Karolis_Neon Darbuotojas - Hot_Anonymous Darbuotojas Adidas_Never
    1 taškas
  43. Trumpa atrankos apžvalga, Visų pirma noriu padėkoti tiems, kurie dalyvavo ir išeikvojo savo brangų laiką šiai atrankai. Anketų buvo tikrai gerų, dauguma jų tiesiog norėjau perkelti į moderatorių atrankos temą, bet tokios tos taisyklės. Kaip ir žinote, šios atrankos metu buvo renkamas vienas žmogus, kuris turėjo užimti direktorių prižiūrėtojo pareigas, todėl išimčių nedarėme (nors ir labai norėjome), pasirinkome vieną žmogų, kuris mūsų, serverio savininkų nuožiūra atitiko visus kriterijus ir yra tas, kuris turi būti direktorių prižiūrėtoju mūsų projekte. Ačiū jam ir jums, jog esate kartu su mu
    1 taškas
  44. Hmm. galvojau būsi vyresnis, bet anyway, sveikas malonu susipažinti.
    1 taškas
  45. Louis

CS:GO deagle kills

Na šaudai tikrai neblogai, nors esu mažesnio ranko man šitie killai nepaliko didelio įspūdžio. Bet šaunuolis, kad dalinies, sėkmės tau tobulėjant.
    1 taškas
  46. Sveikas, Lukai, tavo prisistatymas tikrai puikus. Tikrai šauniai viską apie save parašei, man labai malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidžiant serveryje
    1 taškas
  47. Tikrai geri modukai, tikrai panaudosiu juos.
    1 taškas
  48. Jei kalbi apie samp forume " avatarų ir pnš shopą " tai ne. O kas liečia realu darbą, tai kartais padirbinėju. Šiuo metu nelabai turiu laiko užsakymams, kadangi studijuoju grafiką, todėl mokykloje pakankamai prisipaišau
    1 taškas
  49. Gan įdomiai atrodo, tikiuosi starto ilgai laukti nereikės.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.