Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.03.10 visose vietose
-
GW - BRAWL - greenside.lt
Deivydas_Nrg ir 7 kiti sureagavo į Misha_Morozov už temą
Sveiki, bučiau viską aš nufilmavęs,bet negalėjau, bet ačiū Pofkai. Filmavimas/Muzika - Pofka_Srd Montavimas - M_M Žiūrėkite HD https://www.youtube.com/watch?v=uCSrKrUf3eg&feature=youtu.be Muzika - Dope D.O.D. - What happend8 taškai -
Kalbant apie tvarką, visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į save patį, o tik po to vadinti kitus "ožiais" ir visiems sakyti, jog serveryje nėra tvarkos. Tokie kaip tu tą netvarką ir daro, o tie "ožiai" serveriui nori gero, jog jame žaistų kuo daugiau žaidėjų ir jiems būtų įdomu, bet tamstai žiūriu tai nesuprantama, todėl sakau tau viso gero. Tema rakinama.7 taškai
-
Arvydas_Torres išskrenda!
Sabas_Brown ir 4 kiti sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Sveiki Greenside žaidėjai... Po ilgų apmąstymų, dvejonių bei prieštaravimų pačiam sau galiausiai nuspręndžiau sudėti taškus ir kaip sakoma išskristi iš greenside serverio. Pagrindinė viso to priežąstis - ožiai dėl kurių žaidimas tapo visiškai kitoks nei buvo tikimasi (tikiuosi dėl to bus daromos išvados, bet dabar man tai jau neberūpi). Kadangi esu žmogus mėgstantis tvarką, o ne betvarkę - galutinai nuspręndžiau palikti šį serverį, kadangi nematau prasmės čia žaisti, kuomet aplink ira keletas ožių kurie sugeba ožinti puse serverio bei versti žmones iš pareigų. Tiesiog noriu, jog būtų daromos i5 taškai -
Žukas - Gaujų skinai
Darvis King ir kitas sureagavo į Žukas už temą
Pasidalinsiu savo gaujų skinais, kam patiks - panaudos. https://www.youtube.com/watch?v=8jGq_46rvR8 DL - http://www.failai.lt..._by_Unseemly.7z2 taškai -
Danny_Speed ir kitas sureagavo į Kataitis_Hero už temą
Ačiū didžiausiam serverio ožiui - Modestui_Wolf2 taškai -
hugo armani ir kitas sureagavo į Marko_Escobar už temą
Prisimenu panašų video kaip ir iš Edgaro projekto kažkas šitaip skraidydamas atsisveikino su servu (laaabai senas kelerių metų video, neatsimenu kas skraidė) Na, dėkoju, kad neskrajojai dar esant su direktoriaus rangais, man tai svarbu. Sėkmės kitur, tikiuos čia ne dėl to, kad ant stulpo atsisėdai Šilčiausius linkėjimus mano e-broliui Compadrei Estebano2 taškai -
Adidas_Never ir kitas sureagavo į Paulius'Ghost už temą
Paka žmogeli , dėl ožiūū.. tai sutinku ir taip sėkmės ar kitam projekte ar gyvenime. Ožiai buvo ožiais..2 taškai -
UNBAN Arma_Speed
Tommy_Cortez ir kitas sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : matt_Inside • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimą. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :2 taškai -
Dowis_Kiss sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
Hey,noriu pasidalinti savo avatarais ATNAUJINIMAS NR: 1 SURENKU 5 LIKE IR ĮKELSIU NAUJĄ 2 ATNAUJINIMA1 taškas -
Prisistatau Raimis_R
Valdas_Pucinas sureagavo į Raimis_R už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Agnius Torres Jūsų vardas realiame gyvenime : Agnius Kiek jums metų ? : 19 Iš kokio miesto esate? : Vilnius Jūsų charakterio savybės : Esu prie prikolo nemegstu rimtu zmoniu, kartais jus izeisiu,bet nesusireiksminkit its only for fun. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Tusai baliai vakareliai fiestos. Sportas, kaip tik dabar ruosiuosi vasaros sezonui ,,Estetinis kolturizmas,, Megstu kovini sporta, esu MMA fanas, seniau lankiau MuayThai.Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Visos geros blogu neturiu. Jūsų nuotrauka (būtina) : Tik del kars1 taškas -
GTA SA: Gangland ep.1
Titas_Cortez sureagavo į Deivis Stifleris už temą
Sugalvojau sukurt kažką naujo, o ne vient DM video. ir va kas gavosi Kas anglu nemoka tai gal lievai atrodys HD 1080p1 taškas -
Arma_Speed[M`W] banned And_Miami
John_Extazy sureagavo į And_Miami už temą
:DDDDDDDD su tokiom banned tai eik miegot Genijau tai ka as saudydamas negaliu judet?pagal tave saudit turiu pastovei i viena taska? logika :DDDD ir seip dar matosi kad atsilieku nuo to begancio zmogaus taip kad gali ozy vaidint kitur....1 taškas -
Arma_Speed[M`W] banned And_Miami
Žukas sureagavo į John_Extazy už temą
*cenzūra* ateik į servą duosiu gun nusišauk.. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Uždėčiau LIKE,bet pasiektas limitas1 taškas -
Arvydas_Torres sureagavo į Pofka_Srd už temą
Davai, sekmės tau Arvydai, nėr už ką malonu buvo susipažinti artimiau. Bet dėl tokiu kaip Wolfas ir man nebera taip jauku žaisti serveryje, nes jo ragai duria į *cenzūra*e, kaip ir sake Marko (tik aš perkursiu) Bėgi nuo ožio, o *cenzūra* tave gaudo ir įduria ! SEKMĖS DAR KARTĄ.1 taškas -
Anthony_Martial sureagavo į Arvydas_Torres už temą
Sėkmės tau čia Valdyk medikus kaip niekas kitas1 taškas -
Arvydas_Torres sureagavo į Anthony_Martial už temą
Dėkui už linkėjimus, mldc esi, sėkmės Tau pas Compą ir Yiin'ą!1 taškas -
Paulius_Micro(Tarakonas) VS Ivan_Petrov
Lukas_High sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Grožėkitės kas vyksta policijos kanale kai susitinka Paulius_Micro (Tarakonas) VS Ivan_Petrov gero klausymo1 taškas -
Prisistatau Domas_Dome
Rafael_Nadal sureagavo į Sabas_Brown už temą
Sveikas Domai ,malonu susipažinti , jau pagalvojau jog tu tas vidurinis . Kaip alutis + kompotas ar kas ten ?1 taškas -
1 taškas
-
Arma_Speed banned Wall_Street (16)
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wall_Street • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimas (Perspėjau daugiau nei tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
UNBAN Arma_Speed
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Serveris • Už ką buvote užblokuotas ?: FakeKill (buvo treniruotė laipiojom kliutimis nukritau iš aukštai miriau ir fake kill gavos) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :1 taškas -
Arma_Speed banned Aivaras_Blood (14)
Tommy_Cortez sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aivaras_Blood • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (surakini toliau vaziuoja) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Arma_Speed banned Auris_Gasol (13)
Tommy_Cortez sureagavo į Arijus_Ltu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Auris_Gasol • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų buginimas (G spaudžia surakintas įspėjau daugiau negu tris kartus) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas