Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.06 in Pranešimai
-
Nuomonė apie serverį #1 J'W
Rokas ir 8 kiti sureagavo į Daniel_Rose už temą
Nuomonė apie serverį #1 J'W : Sveiki, taigi štai ir pirmoji mano diena būtent šiame serveryje ir apie jį turiu begalė atsiliepimų, ne tik apie jį, tačiau ir apie čia žaidžiančius asmenis, apie serverio administratorius ir tvarkos prižiūrėtojus, taip pat apie pačio serverio sistemas ir pačiu architektūros darbus. Iš tiesų, jų čia begalė. Pradedant nuo sistemų ir veiklos pačiam žaidėjui - čia to milijonas, tačiau norėčiau dabar pakalbėti rimtai ir apie pagrindinius aspektus. Pirmiausią apie ką kalbėsiu, tai bus tai, kas man patiko ir kas mane pritraukė toliau tęsti žaidimą šiame serveryje, k9 taškai -
Karpio grafikos darbai for kid :3
Lukas_High ir 5 kiti sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Rytas, labas rytas. Karoche, neturedamas ka veikt padarysiu kartas nuo karto ivairiu grafikos darbu (parashu, avataru), butent jums. ;3 Savo nuomone reishkit LIKE ir komentarais, thx. #1 (MAŠINOS): http://imgur.com/a/Czu2G #2 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/IilWY #1 (ĮVAIRŪS): http://imgur.com/a/W52bG6 taškai -
GreenSide Velyku vakaras
The_Lymbo ir 3 kiti sureagavo į Vendelis_Savas už temą
Buvo sioks toks susirinkimas, tai biski pafilmavau, kaip sueditintas nzn, jus vertinkit, nieko dauk nemoku. https://www.youtube.com/watch?v=A6t6mddl8KE&spfreload=104 taškai -
S`Pago Avatarai
Aivaras_Acme ir 2 kiti sureagavo į Aivaras`Acme už temą
SPAUDŽIAM REP JEI PATIKO AČIŪ ŠIOKIE TOKIE AVATARAI3 taškai -
ATNAUJINIMAI # VELYKOS! Velykų eventas! Kiekvienas žmogus prisijungęs į serverį turės galimybę rinkti kiaušinius. Visas užuomenas galėsite rasti kiaušiniu namuose kuris yra SPAWNAS, nerandantiems kelio /velykos > Vieta. Surinkus 7 kiaušinius. (Būs 4 grupės po 7 kiaušinius, kiekvienas žmogus gaus skirtingą grupę kurią reikės surinkti, todėl patariame vienodų kiaušinių visiems neieškoti). Kiaušinių grupės prie kiaušinių ir užuomenų langelyje yra sužymėta A,B,C,D raidėm, tam kad rastumėte sau tinkamą kiaušinį pagal paskyrimą. Suradus visus kiaušinius ir grįžus į kiškių namus galėsite atsii2 taškai
-
Atsiliepimas apie serverį L'C
Rokas ir kitas sureagavo į Tousaint_Haddlow už temą
Sveiki, aš esu serverio naujokas Lukas_Conrad Visų pirma, serveriu domėjausi jau gan senai ir jis atrodė labai įdomus ir įtraukiantis. Bet kai tik bandydavau jame žaisti, atsidurdavau tarsi kosmose. Nežinojau nei vienos vietelės, nuo ko pradėti ar paprasčiausių komandų. Tad ryžto mokytis žaisti serveryje nebuvo vien ožynai, gaidynas visoks išpardaviau visą savo turtą ir keliaus kitur į kitus nuotykius Kaip aš pradėjau žaisti? Taigi per skype jau gan senai buvau susipažinęs su žaidėju Aivaras_Vercetti ( Aivaras ) , tik nežinojau, kad jis kuria savo serveryje. Tai sužinojęs, kad jau šita2 taškai -
Sexy Golf Modas
Pofka_Srd ir kitas sureagavo į Deivis Stifleris už temą
http://adf.ly/1Ck1p3 Patiko?2 taškai -
Įdėtos nuotraukos iš šiandienos vakaro! Gal ir nebuvo mūsų labai daug, bet mes buvome dideli, margi ir gražūs! Sveikinu visus dar karta su Šv. Velykomis ir linkiu kad visas šventes atšvęstumėme serveryje taip pat, kaip šiandiena atšventėme Velykas!2 taškai
-
GreenSide atributika žaidėjams!
Karl_Anderson sureagavo į Ignas_Image už temą
vienas žmogelis prašė išnaujo įdėt, tai įdedu:1 taškas -
„[J'Juske] Fishing event's“
Edwa_Nmz sureagavo į John_Juske už temą
Fuuu ilgai nieko nemappinau daugiau negu 2 mėnesiai. Šiandienos dienos rodau savo darbą. Idėja neatskleidžiu1 taškas -
BMW e34 M5
Joe_Alessund sureagavo į Jason_Morrello už temą
* Credits - korniz. * Atsisiuntimas - http://www17.zippyshare.com/v/4ePDIThv/file.html1 taškas -
Pristatau // Svajus_Pago
Aivaras__Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Svajus_Pago Jūsų vardas realiame gyvenime : Svajus. Kiek jums metų ? : 16metų, Iš kokio miesto esate? : Šiauliai. Jūsų charakterio savybės : Esu linskmas draugiškas, neturintis žmogus kantrybės, esu viisapusiškas žmogus kaip sakant neturiu ką daug papasakoti apie save apie mane sužinosite labiau pabendrave manau. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Futbolas, kačelke. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios esu sąžiningas, linksmas, supratingas, blogosios esu labai greit įsižeidžiantis žmogus, neturiu daug kantrybės. Jūsų nuotrauka (būtina)1 taškas -
Sveikiname su Šv. Velykomis!
Justaz_Kill sureagavo į Rokas už temą
Sveikinu visos serverio komandos vardu visus serverio žaidėjus su Šventomis Velykomis! Linkime daug skanių margučių ir geros šventinės nuotaikos. Tikėkimės, jog ir kitais metais, šis palinkėjimas jums skambės dar prasmingiau.1 taškas -
Įvairūs avatarai
Mantas sureagavo į Ignas_Image už temą
Pasidalinsiu rinktiniais įvairių stiliaus avatarais. Atnaujinimas LIKE ir įkelsiu daugiau1 taškas -
Atsiliepimas apie serverį L'C
Tousaint_Haddlow sureagavo į Dvl Gang už temą
Labas Svajka, kaip čia ne cs:go ? Šaunu jog atsiranda vis daugiau žmonių aprašančių savo nuomonę apie serverį, tikėkimės žaidėjų skaičius kils, o su jais ir pats serveris.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Keletas įdėjų, pastebėjimų.
Daz_Daison sureagavo į Dvl Gang už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dvl_Gang ✔ Koks tai pasiūlymas: Keletas pasiūlymų įdėjų, bus ne vienas, todėl rašysiu žemiau. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Medikų miestelyje bent jau man belekoks lagas, manau tai dėl to, jog jame labai daug nereikalingų dalykų, kaip dviračiai, picininkų motociklai, jų ryškiai per daug, nuo to krenta fps ir nekažką jame lankytis. [ Foto apačioje ] 2. Teisėsauga turi šarvus, paprasti civiliai ne. Kodėl nepadarius, jog narkotikai duotų šarvus? Narkotikai visiškai beverčiai, duoda vos 20 ar kiek hp, galima naudoti tik kas minutę kiek žinau, todėl1 taškas -
Daniel_Rose sureagavo į Kevin_Costner už temą
Sveikas atvykęs, pažinosi manę jai esi tikrasis Jason_White1 taškas -
Jeremy_Warning banned Kenneth_Suzu [18]
David_Kentas sureagavo į anton už temą
Nice WH adminas dar vadinasi1 taškas -
Jeremy_Warning banned Kenneth_Suzu [18]
Darius_Dariune sureagavo į Modis_When už temą
Tau pačiam nepamoina filmuojamt wh išjungti?? Kiek žinau šitas dalikas neleidžiamas... Tai gal ir pačiam bana užmest.1 taškas -
Daniel_Rose sureagavo į Pofka_Srd už temą
yoo, labas Jonukai kaip sekasi, kas gero? Iš pat pradžiu pažiūrėjus tingėjosi skaityti, bet perskaičiau atrodo per kelias minutes Įdomiai aprašei iš džiugu, kad liksi čia žaisti !1 taškas -
Lukas*Esc|Avatarai >I<
Karolis_Rastaman sureagavo į Deivis Chill už temą
Sveiki[-os] neturėdamas ką veiktį, nusprendžiau sukurtį keletą avatarų! Avataras patiko? Spausk ''Patinka'' pikčiurnų nelaukių, ateiną tik tiek, kuriems reikią avatarų! http://imgur.com/mofDCFm,0yBL1ux,cvOiNRn,w3UpgTY,YkomC0q#0 Nuotraukos Gal biškį ir per daug ištempiau, bet gal patiks 3 Like, Update!1 taškas -
M8N,TeamBeat
Danillo_Karpiz sureagavo į Demo_Bumer už temą
Sveiki,aš esu m8n,iš karto turbūt kyla klausimas ką reiškia mano nickas? Menulis. (neaiškinsiu kaip čia susidaro,jei nekvaili tai patys suprasit). Žaidžiu LFS (LiveForSpeed),turiu komandą - Team Beat https://www.facebook.com/LFSTBEAT?fref=ts. Turime visus leidimus,taip kad nepi*kit čia proto (yra buvę tokių). Toliau nebespanksiu čia,žinau atsibos skaityt,žiūrim video1 taškas -
Padėkit sugalvoti gera sa-mp nicką.
Ignas Bandito sureagavo į Martynas už temą
Papirnikas_Papirosas, Kazakstano_Belaisvis, Haris_Poteris (nors visi žino, kad tikrasis Haris esu aš), Expecto_Ziobaras.1 taškas -
Padėkit sugalvoti gera sa-mp nicką.
Jeremy sureagavo į Adidas_Marlboro už temą
Martis_Skrillex Martis_Weed Martis_Rodriguez Martis_Martinez Martis_Deaglaz1 taškas -
M8N,TeamBeat
Demo_Bumer sureagavo į Danillo_Karpiz už temą
Šitas žvėris, driftas jo žiauriai patinka. (y) Spaudžiu PATINKA1 taškas -
Pagalbos, gaują pavogė.
Kenneth_Suzu sureagavo į Vendelis_Savas už temą
nerekauk niekas nieko nepavoge.. man atidave. kokia teise as turiu neimti gaujos jei ji domina mane.. iemiau ir pasiemiau, nei kas ka voge nei ka.1 taškas -
[Serverio pasiūlymas] Mokesčiai
Rafael_Nadal sureagavo į Vendelis_Savas už temą
Uz, nes manau jei taip ir toliau bus kaip dabar tai visi po menesio tures po 10m. kadangi zmones kurie turi versla, nama, transporta, jiems nebera kur leisti pingigu, jie vis kaupiasi ir praranda verte.1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Dvl Gang sureagavo į Misha_Morozov už temą
DARBAS ATIMTAS. DARBAS ATIMTAS.1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Ignas_Image [70]
Valdas_Pucinas sureagavo į Ignas_Image už temą
Kiek aš tau galiu kartot, ne tą užbaninau ir dar už žaidėją užpildžiau unban anketą. Kaip pasiuntinukas dabar baninsi visus?1 taškas -
unban Senas_Velnias!
Aivaras__Acme sureagavo į Aivaras`Acme už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Senas_Velnias • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jeremy_Warning • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytu naudojimas nors nėra įrodymu... Vpš nieko nedariau.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/dc6b675dbfabe53b2e6861cee3c3af8e430.png1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Su vaistinėlėmis ir /bendradarbiai.
Hot_Anonymous sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Jeremy_Warning ✔ Koks tai pasiūlymas:Su vaistinėlėmis. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog, jog per /bendradarbiai rodytų kiek žaidėjas pardavė vaistinėlių. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Naudinga direktoriui/pavaduotojui. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Deivis Chill sureagavo į Misha_Morozov už temą
Tu esi neatsiskaitęs už seną darbą, todėl šito nedarysime.1 taškas -
1 taškas
-
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Augis_Dash sureagavo į Lukas_Fanta už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Lukas_Fanta • Kiek jums metų? : 17. • Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu pradėti nuo to, jog serveris yra nesenai startavęs ir į kiekvieną naujoką ar žaidėją, kuriam reikia pagalbos reikia žiūrėti labai rimtai. Visgi dideliais žaidėjų kiekiais serveris dar nesimėto, o kartais ir tinkamas administratorių elgesys gali sudaryti gerą įspūdį serverio žaidėjams. Būtent dėl šių aspektų, šis prižiūrėtojas mano nuomone yra svarbiausias serverio labui, bent jau šiuo metu. Turiu nemažai patirties pagalbos teikime, tiek kitame serveryje, tiek šiame (j1 taškas -
GreenSide GIF darbai by Adomaitis
Jason_Morrello sureagavo į John_Juske už temą
Na ką man dar čia pridurti pats žinai, kad esi mano gfx'eris gražuuuu1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
Sveiki sveiki naujas mano kūrynis. Jis nėra kažkoks ypatingas, tiesiog buvo pritaikytas "DPD" darbui. Manau suprasit iš video, kuo jis buvo pritaikytas. VIDEO: HD PATARIU Nuotraukos: P.S AČIŪ WESLEY_JONHSON1 taškas -
[ŽAIDIMAS] Paskutinė žodžio raidė.
John_Juske sureagavo į Jason_Morrello už temą
Tokių temų kurti negalima, nes tai neturi jokios prasmės. Tema rakinama.1 taškas -
[ - Sportininkai - ] Ką valgote ?
Jei nori priaugti normalios raumenų masės, valgyk produktus su daug baltymų ir angliavandenių. Kiaušai, varškė, kefyras, vištiena, vaisiai ir prisimink, kad svarbiausia yra ne suvartotas kiekis, o tai, kiek dažnai per dieną valgai.1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Goblinas_Goblinas . sureagavo į Edis_Kingston už temą
Vieną serverį žaidžiau, Bet Greenside'ą pamačiau, Viską aš tenais mečiau, Nes globalą čia gavau Ir visus iškart baudžiau, Tad visiems nepatikau. Kai jau servą atrakino, Prasidėjo šis žaidimas, Per naktis aš nemiegojau, TOP žaidėju būt svajojau. Kai Greenside apsipratom, Mes naujovių užsimanėm! Rašėm Aivarui pastoviai Ir miegot neleidom ponui. Bet Greenside man patinka, Čia geriausi savininkai, Jie padės mums visada, Nesvarbu kokia bėda!1 taškas -
Eilėraščio konkursas,
Black_Tony sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Žalias servas, žalios mintys Kurgi ganos mūsų mintys? Gal ten hoode tarp gaujinių, Ar tarp mentų tvarkdarinių? Vieną žinom tai tikrai, Visi mąstome žaliai, O jei tau pritrūks žalių minčių, griebki vikingo degtinės. Jei degtinės negana, imki hoodą - bus tvarka. O savininkai juk tvarkdariai, nedaro jie jokių puodelių Ir bugų skriptų neatranda. Čia juk tik sava chebra, Čia tavo nauja pradžia. Ačiū už konkursą, haters gonna scope report kmr atsisėsit1 taškas -
[J'Juske] Parduotuvė
O tau nekilo klausimas, ar čia aš išvis dariau gfx , ir šiaip man kažkaip vienodai šviečia ar apačioje pirma, ar viršuje, visiems čia giliai, peržiūri nuotrauka ir ramus eina freepostinti užburtas sampo ratas.1 taškas -
[J'Juske] DJ RADISTAI
O dabar užsiduok sau klausimą, nemanai kad aš nedarau mapp darbų projektams? Aš tik renku youtube peržiūras ir žiūriu nuomonės1 taškas -
2015.02.05 BUG FIXES # NEWS.(GREENSIDE # 0.0.7)
Štai įrodymas visiems būsenos atnaujinimų verksniams, kad laukti tikrai buvo ko ! Labai gerai padirbėjot.1 taškas