Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.20 visose vietose
-
2015.04.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.4)
Edgaras_Cheass ir 17 kiti sureagavo į Aivaras už temą
Sutvarkyta klaida su mokesčių mokėjimų vyriausybėje. Mokesčiai bus anuliuojami, jei namas bus panaikintas po 30 dienų neaktyvumo. Verslo mokesčių mokėjimo principas pakeistas. Mokesčius atskaitys nuo jūsų uždirbtos sumos 5%. Atsiimti uždirbtą sumą gausite kas 2 dienas, kitaip verslas taps neaktyvus ir iš jo nebus gaunamas uždarbis. Kaip matome, šiuo atvėju pelnas negaunamas, nes per 2 dienas nė kartą nebuvo atsiimtas pelnas. Atsiėmus pelną, verslas vėl taps aktyvus 2 dienas. Sutvarkyta klaida, dėl kurios perkant paslaugas / išeinant iš darbo galėjo nutikti įvairiausių nutikimų, pvz dirban18 taškai -
Nuotraukos konkursas,
Lauris Drift ir 3 kiti sureagavo į Tunex_Smith už temą
Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tunex_Smith - Komentaras : Radau tėvo garaže - Nuotrauka :4 taškai -
[Pasiūlymas serveriui] Dėl topų
Major_Payne ir kitas sureagavo į Vilius_Infernus už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Infernus ✔ Koks tai pasiūlymas: Mano pasiūlymas yra padaryti tope tavo rodoma pozicijos vietą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas būtų toks, kad kai parašai /top komandą ir pasirenki kokia nors rungti, pvz.: iš viso pravažiuota rida. Ten rodo 15 žaidėjų, kurie yra pravažiavę daugiausiai bendros ridos. Mano pasiūlymas, padaryti po 15 žaidėjo, kad rodytu tavo poziciją, tarkim 60 vieta. Šis dalykas, manau praverstu serverio žaidėjams, aišku ne visiems, tik tiems kuriems patinka konkuruoti. Jie galėtu pamatyti savo pozicijos vietą ir jie2 taškai -
Jeremy_Bang ir kitas sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Taigi įkelsiu savo kelis senus kelis naujus avatarus jei patiko spaudžiam LIKE ačiū ĮVAIRŪS MERGINOS SPAUDŽIAM PATINKA MYGTUKĄ IR BUS ĮKELTAS ATNAUJINIMAS2 taškai -
Apžvalga, Ačiū visiems dalyvavusiems, rinkti konkurso nugalėtojus buvo tikrai įdomu ir linksma, tik gaila, jog dalyvavo toks nedidelis žaidėjų skaičius. Tikimės, kad kitą kartą dalyvių dalyvaus šiek tiek daugiau. Dėkoju visiems žemiau paminėtiems žaidėjams už dalyvavimą, paguodos prizas visiems dalyviams 600 kreditų ir 7500 € mūsų serveryje! Dėl atsiėmimo prašau susisiekti su manimi asmeniškai. • Dave_Destiny • James_Stephen • Karka_Pitt • Domantas_Bumeris • Aivaras_Acme • Jimmy_Cold • Arnas_Bulsonas • Velnelis_Camel • Matt_Inside • Eimis_Show • Sabas_Brown1 taškas
-
Image apie save ir ką aš veikiu SA-MP
Hatice_Leo sureagavo į Ignas_Image už temą
Zdarovenko, ilgai galvojau ar rašyt ką nors čia ar ne, bet visgi parašysiu.. Kaikuriems kiltų klausymas, kas aš toks? Pabandysiu trumpai ir aiškiai papasakoti apie save.. Mano vardas Edgaras, tada kyla klausimas, kodėl žaidime Ignas? Viską papasakosiu turputėli vėliau.. Tai turiu 15 metų, bandau užsiimti grafikos dizainu ir savo ateitį sieju su šiuo hobiu, šiaip lankiau krepšinį, rankinį, baseiną, bet.. viską mečiau. Vaikštau ant turniko, stengiuos sportuot kuo dažniau ir sveikai gyventi. Klausau įvairios muzikos, svarbu kad vežtu, bet mėgstamiausias stilius repas Ko1 taškas -
Permainos administratorių taisyklėse, Pranešta - 2015.04.07, pradės galioti - 2015.04.10. Nuo šiol naudoti /ginklai komandos nebebus galima žaidėjų žudymui, nebent vyksta medžioklės eventas ir panašiai. Administratoriaus ginklus bus galima naudoti tik tuo atveju, jei žaidėjas pats prašosi drausmės, tokiu atveju galima paleisti kelis šūvius į žaidėją, jog jis aprimtų, bet žudyti jokiais būdais negalima. Žaidėjas, turintis administratoriaus privilegijas žaidime ir nužudęs vieną žaidėją, gaus 1 administratoriaus įspėjimą. Kita svarbi informacija! Tai reiškia, jog nuo šiandienos 2015.04.1 taškas
-
Nuotraukos konkursas,
Nenaudojama_Anketa sureagavo į Karolis_Neon už temą
Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Karolis_Neon - Komentaras : Na ką, dirbau kaip sakoma iš peties, laiko tikrai išnaudojau, bet ne tiek, kad viską dėliodamas, ir pan., bet tada kai viską teko sutvarkyti, grąžinti atgal į tų daigtų kuriuos panaudojau vietas. Tikiuosi jum patiks Bandžiau tai įrodyti, ir žinoma laimėti - Nuotrauka : Pagrindinė nuotrauka, kurioje matomas visas darbo vaizdas.: O štai čia, nufotkinau iš arčiau po kelias raides, kam bus įdomu pažiurėti iš ko aš šį pavadinimą ,,gaminau'' : http://imgur.com/a/iUy99 Ariana Grande <31 taškas -
Matt_Moretti sureagavo į Lukas Front už temą
Čia tikriausiai vienintelis toks serveris, kuriame gali pamatyti tokių nuostabių dalykų. Šaunuoliai!1 taškas -
Majekas_Jump sureagavo į Kostas_Nba už temą
Geri ir manyčiau tikrai naudingi1 taškas -
Pofka_King sureagavo į Matt_Inside už temą
freepost nice gg wp, geri atnaujinimai tuoj perskaitysiu1 taškas -
1 taškas
-
Sabas_Brown . - Biografija !
Chris_Sandiego sureagavo į Sabas_Brown už temą
Sveiki visi GreenSideriai , Visi čia kuria tuos blogus , rašo apie save , ir aš labai noriu sukurti , bet nelabai moku , tai mano pirmasis toks kuriamas blogas , nesmerkit . Bus tikrai nemažas , mėgstu laisvai lieti savo mintis , o dar serveris streikuoja , tai free time . Stengiuosi papasakoti kuo daugiau , apie save , apie SA:MP ir visą kitą . Vis kaip turėsiu laiko stengsiuosi kuo daugiau papildyti ! _____________________________________________________________________________ I - GTA Žaidimo pradžia ! Dar būdamas mažas , kokių 10 metų , visad norėdavau žaisti GTA , tuo metu1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Donatas_Fast sureagavo į Misha_Morozov už temą
Gvidai, bus atlikta ir redaguota.1 taškas -
1 taškas
-
Pofka_King sureagavo į Misha_Morozov už temą
Žmonės patenkantys į medžių stulpą: Eima_Remixas - Neatsiskaitymas už darbą ( ant tavo darbo buvo mano logotipas tad gavai netikrą darbą) Martin_Garrix - Neatsiskaitymas laiku Aim_Greg - Neatsiskaitymas laiku1 taškas -
Pofka_King sureagavo į Misha_Morozov už temą
Greitu metu bus daroma, prašome kitą kartą rašyti į AŽ kitaip būsite baudžiamas forumo įspėjimais.1 taškas -
Aivis modding
Hugo_Gilera sureagavo į Aiva_Bicas už temą
Retai kada užbaigiu mod'us nes pradedu juos praktiškai nuo nulio, kitus nuo +/- prastos būklės, tenka perdarynėt visą kėbulą nes noriu retesnių modelių, kurių dar ant gta žemės nėra. Taip gaunas, kad nuo tiek vargo projektas pabosta ir tiesiog nusislenka į šalį perleisdamas vietą naujam, o šeip būna ir išimčių su tuo užbaigimu A6 C4 (nuo 0) Pirmas test in game: sa-mp-063 by Ajwis, on Flickr Random shoot'as maždaug trečio testavimo žaidime. sa-mp-999 by Ajwis, on Flickr USDM blenda su bagažine. a6c4usa by Ajwis, on Flickr Dabartinis vaizdas sa-mp-017 by Ajwis, on1 taškas -
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus, Kokia tvarkos prižiūrėtojų paskirtis serveryje? Tvarkos prižiūrėtojai privalo teikti visokeriopą pagalbą žaidėjams serveryje. Šiems prižiūrėtojams bus suteikti nemokami administratorių statusai serveryje, kuriuos jie privalės naudoti ne savo labui, o siekiant suteikti pagalbos žaidėjams ir prižiūrėti serverį, jog jame nebūtų netvarkos. Ko reikia, jog galėčiau tapti tvarkos prižiūrėtoju? Į šias pareigas rinksime tris aktyvius žaidėjus, kurie jau susipažino su serveriu ir galės suteikti pagalbos iš savo sukauptos patirties mūsų serveryje. Norint tapti v1 taškas
-
Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,
Mard_Volli sureagavo į Rokas už temą
Prižiūrėtojai išrinkti. Oficialiai bus paskelbti rytoj diena. Tema rakinama.1 taškas