Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.04.28 in Pranešimai
-
Mindaugas_Parkour ir 2 kiti sureagavo į Velnelis Camel už temą
Sveiki, pradėjau ir aš su PS žaisti, taigi naujus avatarus kelsiu kas 3 dienas, smagaus naudojimo. UPDATE ( 0.0.1 ) UPDATE ( 0.0.2 ) UPDATE ( 0.0.3 ) UPDATE ( 0.0.4 ) http://imgur.com/xi8q8ET,S3X8nuG,RzjJoOj,73XxmKT,UtDaXBt,DIutoSA,YbBvdot,rLtLnLn,zZRy31X,somxpH2#0 UPDATE ( 0.0.5 ) http://imgur.com/p28fUJV,ZgS4aIy,p6NTrIF,fVF3Ut0,JJ9k3fw,QYWMzZr,OQMCvcG,0RBL2TO,dchdAxs,1qFLhzt UPDATE ( 0.0.6 ) http://imgur.com/vK4ZA88,Gx3 taškai -
Peikiamas Sabas Brown.
Vendelis_Savas ir 2 kiti sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Viskas vyksta dėl to, kad jis grynas ašarų karalius, bei kaziolas yra. Kaltino Javgenka dėl aimo, įmetė video, tai dėl wh prisipiso kurį naudoja visas servas. Visas servas jo nekenčia, nes tu jam parašai žodį, iššauni kulką gausi mute arba jailą, o pats atsišaudo erelis, dar kaip jam nieko nerašė Javgenijus, o jis pats jį išvadino iš lempos.3 taškai -
J'C Avatarai!
Jeremy_Warning. ir kitas sureagavo į Jimmy_Cold už temą
Neturėdamas ką veikt sukūriau keletą avatarų, gali būt, kad keletas jų yra matyti, nes stock'ai tikrai man matyti ne kartą. http://imgur.com/a/HwIPa2 taškai -
Sutvarkytos rašybos klaidos. Sutvarkyta klaida su iškvietimų automatiniu žmogaus sekimu, kai žmogus įeidavo į pastatą, žmogaus poziciją rodydavo neteisingai. Dabar jei kvietėjas įeis į pastatą, rodys poziciją ten, kur jis įėjo t.y prie įėjimo. Sutvarkyta klaida, dėl kurios užkrovus nuosavą tr.priemonę rodydavo, kad paskutinis kažkas sedėjo joje. Sutvarkyta klaida su diržu. Pašalinta GreenSide FM. Namų savininkai turės galimybę užfiksuoti 3 žmones, kurie galės naudotis įėjimų į namą t.y duoti tik raktą, kad žmogui būtu įmanoma patekti į vidų. Butai integruoti į namų sistemą, todėl turės da2 taškai
-
Peikiamas Sabas Brown.
Matt_Moretti ir kitas sureagavo į Lukas Front už temą
Sabai, pats pas ryžą su s0bų ir cleo lakstei, o kai baną gavai čia atėjai... paliubomu cleo prisirašęs esi.2 taškai -
Istorija Apie Rytis_Bit
Makaras_Empty sureagavo į Rytis'Bit už temą
Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš1 taškas -
Peikiamas Sabas Brown.
Daz_Daison sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Cristiano_Capelli. • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Sabas_Brown • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Taigi noriu pradėti nuo to, kad jis šiek tiek per daug įsijautė į savo pareigas. #1. Kodėl jis atlieka vienintelio G.Moderatoriaus pareigas, dėdamas lempinius įsp? Tam yra paskirtas žmogus, tai lai jis ir dirba. http://imgur.com/c42ncrl #2 Atmėtė tvarkingą anketą. http://greenside.lt/index.php?/topic/5673-matthew-bennett-ban-frezzy-arts/ http://www.part.lt/perziura/672c2bc1619132b13b64f9ee272c992b539.png1 taškas -
Peikiu Arma_Speed [ PD drk ]
Arijus_Ltu sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Rakina per zonas, man "Negražus žodis" galima ar ne, bet faktas tas, kad taip neturi būt. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nzn. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;1 taškas -
Dra_Dre sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Gražūs avatarai visai patiko, bet dar tobulėk sekmės.1 taškas -
J'C Avatarai!
Na kiek mačiau avatarai visai nieko yra dar kur padirbėti, bet nepatiko nes vis skirtingo dydžio buvo maniau pamatyti gero dydžio ir vienodo, bet gavos ne taip kaip norėjau.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Namo Savininkas nr.2
Gaxas sureagavo į Kostas_Nba už temą
Nemanyčiau kad tai yra gera idėja ji galbūt ir unikali, bet kol kas žaidėjų nėra labai daug ir kam galbūt iš namų daryti bendrabučius.1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Namo Savininkas nr.2
Aš už ir nesutinku su Mantu todėl kad reikia duoti tam draugui raktus kuris yra tikrai tau patikimas ir nebus jokiu pykčiu ir kad padarytu tokia komanda kas pirko nama galėtu ir atimti tuos raktus. Duoti ir atimti.1 taškas -
Arma_Speed užtildė Pofka_Srd
Mokka_Cicc sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Pofka_Srd • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Peikiu Arma_Speed [ PD drk ]
Mokka_Cicc sureagavo į Arijus_Ltu už temą
Yra tokia taisyklė, kad per hoodus tai yra nuo 19:00 iki 20:00 mes negalim rakinti tik mediku miestelyje. O apie kitus miestus net nepaminėta. Aišku ne pačiam juk hoode surakinau o tolokau nuo jo :*1 taškas -
Istorija Apie Rytis_Bit
Dave_Destiny sureagavo į Kobe_Fernandez už temą
Skaityti buvo net gera ir smagu gerai įsitaisius ir valgan pica pradėjau skaityti perskaičiau kokius 3 kartus nes buvo ant tiek gerai parašyta jog skaityt ir skaityt sėkmė tau1 taškas -
misha - Ant mažo ne kaip atrodė, viskas suspaudė. Tai manau gerai bus ir ant didesnio. Uždėk tą 10REP :> fast - Už atlikta darbą atsiskaityk 2 reputacijos taškais.1 taškas
-
Peikiamas Sabas Brown.
Sabas_Brown sureagavo į Kobe_Fernandez už temą
Taigi Sabai tikrai kaip buvau naujokas tu man ir padėjai bet dabar nuliūdau jog matau tiek žmonių tave peikent todėl visiem sakau jei jūs norit jį nuverst nuo pareigų koks jum tolkas nuverst jūs jį nuversit jus nuvers kiti asmenys kurie gerbė Saba o žinokit jog Sabas tikrai paskeites kaip buvau jo darbuotojas kaip buvo pavaduotojas ir direktorius DPD kurjerių tikrai jis buvo malonus žmogus tik klausimas ar jis nepasikeitė1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Dėl visų Heal, Get, Fix
Stefan_Merson sureagavo į Aivaras`Acme už temą
Na idėja nėra tokia ir įdomu nemanau ar padarys.1 taškas -
Nuotraukos konkursas,
Jeremy_Warning. sureagavo į Hatice_Leo už temą
Sveikinu, berniukai! Bent aš norėčiau jog būtų gal koks teleloto, loterija per forumą, rašyti skaičių (betkokį) bet būtų perdaug lengva.. Tai gal kas per savaitę daugiausiai prapostino pranešimų, šūkio, atsisiunti moda, ir darai geriausio selfie eventą, gražiausios mašinos, be modų ir kt..1 taškas -
Nuotraukos konkursas,
Misha_Morozov sureagavo į Pofka_Srd už temą
Biški nesąžininga, nes su "paint" galėjo visi padaryti tokia nesąmone kaip Inside, bet nesvarbu. Siūlyčiau padaryti serveryje su registracija EVENT - begima, plaukimą, šaudyma ar galbūt kažką naujo padaryti su script kaip čiužinėjimas1 taškas -
2015.04.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.2.5)
Majekas_Jump sureagavo į Kostas_Nba už temą
Nu įdomus atnaujinimai ypač mechanikams1 taškas -
Parduodu verslą 56 į min
Stefan_Merson sureagavo į Aivaras`Acme už temą
UP'inu gal ir pikčiau reikės pakalbėti per serveri su tavim.1 taškas -
J'C - GRAFIKOS Darbelių parduotuvė!
David_Steal sureagavo į Jimmy_Cold už temą
Padariau kaip prašei, bet man asmeniškai šis šrift'as, nei derinosi, nei jis pats grožį sudaro. Na bet tau čia spręst - 3 "Patinka"1 taškas -
J'C - GRAFIKOS Darbelių parduotuvė!
David_Steal sureagavo į Jimmy_Cold už temą
J'C - GRAFIKOS DARBELIŲ PARDUOTUVĖ! Sveiki šioje temoje bus daromi įvairūs "Grafikos Darbai" kaip [Avatarai,parašai,sigai,logotipai,baner'iai ar kitą] 3D CINEMA - Darbais neužsiimu. Grafikos darbų - atsiskaitymas 1. Avataras - 2-3 "Patinka" 2. Parašas - 4 "Patinka" 3. Logotipas - 5-6 "Patinka" 4. Sigas - 5 "Patinka" 5. Baner'is - 6 "Patinka" Už GRAFIKOS DARBUS turite atsiskaityti per - 24h! ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų V_P (žaidime)?: 2. Jūsų norimas grafikos darbas (Avatar'as,parašas ar kitą)?: 3. Jūsų norimas sub text'as?: 4. Jūsų norimo darbo stock'as?:1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
5 reputacijos taškai už atlikta darbą. 2 reputacijos taškai už atlikta darbą. 2 reputacijos taškai už atlikta darbą.1 taškas
-
Nuotraukos konkursas,
Gaxas sureagavo į Velnelis Camel už temą
Anketos šablonas, - Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Velnelis_Camel - Komentaras : Pirmoje nuotraukoje buvo ką veikti, o antroje nebeturėjau ką sugalvot tai beleką sudėjau. - Nuotrauka :1 taškas -
Sveiki, taigi pasidalinsiu savo darytais parašais tikiuosi jums patiks. Kiekvieną dieną darau atnaujinimus, jei neišeina tai kas antrą. UPDATE v1.1 taškas