Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.01 visose vietose

1. GREENSIDE # 0.1.3.3 Sutvarkytos rašybos klaidos. Atnaujintas direktorių pultas peržiūrint darbuotojų informaciją. Vartų/atsidarančių objektų sistema perdaryta į dinaminę, žaidėjai pakitimų beveik nepamatys, tik keletą. Sutvarkyta klaida su DPD iškrovimais / pasikrovimais. Naujas mašinų turgus, bei kitoks veikimas nuo šiol visų tr.priemonių ten nematysite, ten jų bus 12 ir taip pat jos keisis kaip ir sportinės mašinos 24:00 valandą. Patobulinta gaujų sistema, laikotarpio principas sugrįžo t.y grobimai vyks nuo 19:00 iki 21:00 valandos, per tą laikotarpį 21:00 va
    13 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Fraps Jūsų vardas realiame gyvenime : Augis būna, kad ir Augustu vadina Kiek jums metų ? : 16 bet Birželio 13 bus 17 metų Iš kokio miesto esate? : Iš Utenos Jūsų charakterio savybės : Hmmm net nežinau ką čia pasakyti Reikėtu mano draugų klausti koks mano charakteris . Bet esu bendraujanti žmogus , draugiškas, linksmas, nuoširdus Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Didžiausias mano hobis yra krepšinis Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Gerosios savybės tai, kad visada išklausysiu žmogaus, jam padėsiu Blogosios gal būti, kad biški esu
    2 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deivis_Deividukas Jūsų vardas realiame gyvenime :Deividas Kiek jums metų ? :16 Iš kokio miesto esate? :Utena <3 Jūsų charakterio savybės :Na čia jau reikėtų klausti kitų žmonių. Bet manau kad esu bendraujantis, mėgstantis būti su draugais, linkintis gero, bei stengiantis padėti žmogus. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Krepšinis !!! Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Kaip minėjau mėgstu bendrauti, bei pajuokauti. Jūsų nuotrauka (būtina) : Čia aš Zombis
    1 taškas
  4. Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arnas_Smp ✔ Koks tai pasiūlymas: Noriu pasiūlyti kad savininkai padarytu /dirzas komanda arba kaip spaudi 'N' raidė reikėtu palaukti 3-5 sekundes kol užsiseksite diržą taip pat būtu gerai jai padarytumėt kad variklis taip pat užsivedinėtų 3-5 sekundes ir tada užsikurtu. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: padaryti /dirzas komanda arba kaip spaudi 'N' raidė reikėtu palaukti 3-5 sekundes kol užsiseksite diržą taip pat būtu gerai jai padarytumėt kad variklis taip pat užsivedinėtų 3-5 sekundes ir tada užsikurtu. ✔ Kuom jūs
    1 taškas
  5. Šaunūs atnaujimai! Sėkmės toliau darbuojantis! Mačiau daug rašybos, skyrybos, stiliaus klaidų, bet kažkaip patingėjau apie jas pranešti. Rytoj tai atlikti pasistengsiu.
    1 taškas
  6. Tu mąstyk galva, ne pim*alu... Pasirink torrentų programėlę...
    1 taškas
  7. Negali paspaust Download now? ar kaip?
    1 taškas
  8. va imk imečiau į zippyshare http://www42.zippyshare.com/v/857z9pCc/file.html
    1 taškas
  9. kiek pas tau bit'u ? PAPILDAU imk šituos turetu tikt http://www.linkomanija.net/details?431869.Windows_7_SP1_5in1_x86_en-US_May2015-Murphy78
    1 taškas
  10. nu mldc Sumąstei kažką. Tikėkimės, kad bus įgyvendinta.
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ever_Never. Jūsų vardas realiame gyvenime : Donatas. Kiek jums metų ? : 16 metų. Iš kokio miesto esate? : Utenos. Jūsų charakterio savybės : Esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę, bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant "geros dūšios". Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnį post'ą pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabe
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.