Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.09 visose vietose

1. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    8 taškai
  2. Po ilgo laiko pasitikau savo draugą Marcelo iš kaleimo, jis čiūvelis belekoks ir sėdėjo visados. Tik įšokęs į mašiną atsisėdo jis ramus, nusifotkinom krč ir išlėkėm pas senus draugelius. Marcelo buvo sugautas butent šioje parduotuvėje ir ant šitų laiptų, todėl nulėkėm į parduotuvė padaryti tvarką, nepraleidom mes žmonių ir ant laiptų "ATSISĖDOM" Atsibodus mums juokauti, pajudėjom į gangsterio senelio chatą ir taip pat čia ATSISĖDOM, kaip ir mūsų senelis Big Smoke sėdėjo. O Marcelo mūs draugužis, šitos chatos jau ilgai buvo nematęs, jis dar buvo jaunas vaikis kaip senelis mūs
    7 taškai
  3. 7 taškai
  4. Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-1
    6 taškai
  5. Kadangi seną laivą pražudė krakinas, tai teko ieškot naujo. Vėliau išplaukėm į jūrą, ir sugalvojau panardyt.
    4 taškai
  6. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    4 taškai
  7. GREENSIDE # 0.1.3.4 Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei būsite surakintas, negalėsite užsisegti saugos diržo mašinoje. Medikams atsirado papildomi MINI veikla, ten pat kur ir DPD medikai turi galimybę į darbinį transportą pasikrauti medikamentų ir taip gaus juos nuvežti prie vieno iš serverio namų kuris turi garažą (turėsite iškrauti prie garažo). Nuo šiol serverio savininkai nebebus įtraukti į jokius topus. Serveryje atsirado vieta kur galėsite su bet kokia tr.priemonę pradėti važiavimą dėl greičio topų, atvykus į finišą jūs būsite įrašytas į topus ir taip galėsite varžytis dėl gre
    3 taškai
  8. Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį
    3 taškai
  9. #draugeliai #MUCHAMORAS #MIŠKAS #BUS PAKASTAS #RKS #TBPS
    3 taškai
  10. Martynas

#SELFIE konkursas.

Pasaulinio mąsto trendas "selfie" atkeliavo ir į GreenSIDE serverį. Šiame konkurse dalyvauti gali kiekvienas serverio žaidėjas. Pagrindinis konkurso tikslas - padaryti kuo įdomesnį bei unikalesnį selfie mūsų serveryje. Geriausi trys selfie autoriai bus apdovanoti prizais. Taisyklės : • Nesusiję su konkursu pranešimai draudžiami. Jie bus trinami, pranešimo autoriai - baudžiami; • Balsuoti už patinkamą selfie galite paspaudus "Patinka" mygtuką (kitaip išreikšti savo balso negalima); • Draudžiama naudoti Smooth Cam bei kitas programas/čytus darant selfie; • Privaloma selfie daryti mūsų s
    2 taškai
  11. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zilvis_Chuwak ✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti daugiau laisvu namų žaidėjams. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tipo manau, kad tikrai šiek tiek yra nesažininga kai vienas asmuo turi vos ne 10 namų, o kiti net vieno negali nusipirkt, manau, kad žaidėjas galėtu tureti tik 2-3 namus, nes dabar tai tikrai nesamonė. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Kad ir kiti žaidėjai turėtu nekilnojamo turto daugiau, daugiau būtų pardavinejimu serveryje. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papild
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Alanas_Killed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdine medžiaga - čia.
    2 taškai
  13. Sveikas atvykęs į greenside, vartok mažiau keiksmažodžiu
    2 taškai
  14. Roba

#SELFIE konkursas.

ĮKELIAU NES PATIKO PIRMA SELFIE FROM BACK [ pagražinčiau jaigu mokėčiau su fotoshopu ] ANTRA
    2 taškai
  15. #Nuo čia prasideda serverio istorija# #Greenside serverio naujokų šaltinis!#
    2 taškai
  16. Žukas

#SELFIE konkursas.

Rimti kentai supras WWE super stars Žukas ir Matas Net Gta supranta, jog Cena mldc
    2 taškai
  17. CV laiškas turbūt pats sudėtingiausias, bet naudingiausias dalykas, kuris reikalingas tiek gyvenime, tiek visur norint patekti į darbą, pareigas, post'ą ar kitokius dalykus. Kad ir tai neįtin gerai man sekas, bet mėgstu išsiplėsti ir pasipasakoti. Sveikas, Rokai, ir žaidėjai skaitantys anketą į šias pareigas, norėčiau prisistatyti. Esu Mantas iš pajūrio, kurortas.. Palanga. Atsakingas, kruopštus, viską atliekantis iki galo ir negailintis tam laiko visai nesenai (gegužės 1d.) sulaukęs 16-ojo gimtadienio vaikinukas, forumo dalyvis, Taksi firmos direktorius, bei paprastas serverio žaidėjas. Ap
    2 taškai
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Fisheris Jūsų vardas realiame gyvenime : Vilius. Kiek jums metų ? : 14 (Vaix dar ) Iš kokio miesto esate? : Šiauliai ^^ Jūsų charakterio savybės : Esu ganėtinai linksmas, mėgstantis padiskutuoti įvairiomis temomis, diskretiškas, mėgstu dalinti patarimus ar pagelbėti kitiems. Taip pat turiu durną savybę jog jeigu man ryte gera nuotaika, bus bloga vakare, jei bloga ryte bus gera vakare Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Pirmas ir didžiausiais tikriausiai bus Futbolas. Aš šią sporto šaką labai "myliu". Gal būt dėl to jog pat žaidžiu už Šiaulių komandą, bet
    1 taškas
  19. 2015/06/02 Drake_Stevenson biografija Sveiki, taigi kaip matote pradėsiu kurti blogus, manau į savaite vieną blogą tikrai parašysiu na o jeigu jums bus įdomu ir tikrai patiks tuomet galbūt kursiu ir dažniau. Taigi pirmajam savo blog'e norėčiau pristatyti save galbūt ne pilnai bet bent jau kažkiek jog pažintumėt mane kas aš toks esu. Skaitome toliau. Taigi dar kartą sveiki, esu Gvidas man yra 15 metų esu gimęs per pačia geriausia dieną tai birželio šeštąją 1999 metų. Nors ir gimęs tokią dieną tačiau tikrai nesu ten toks žiaurus apgavikas ar prikolistas ne ne, esu normalus žmogus kai
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Arnas_Bulsonas • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Josh_Excite • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : izeidinejimai ir keiksmazodziai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://i.imgur.com/jtEDjCb.png
    1 taškas
  21. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Harold_Moretti • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  22. Man buvo tokia pat problema, parašyk Rokui, jis sutvarkys.
    1 taškas
  23. RCON užblokavimo tikrai neturėtai būti gavęs, čia nesusiję nei su SAMP nei su GTA, bandyk jungtis daug kartų pakol prisijungsi, neišeis - išeitis kažkas su internetu... Pabandyk rytoj jungtis
    1 taškas
  24. Gvidas

GTA arba SAMP bug

Čia yra tavo kompiuteryje klaida bana agvai arba kad buvo per didelis pingas arba kaškas dosino man tiap būna padaryk rr PC ir tegu ljis pabūna išjungtas kokes 20 arba 30 minučių jis atsigaus ir vėl įjunk ir turėtų veikti
    1 taškas
  25. Daugelis galvosit, ai čia kam vargintis spausti ant to linko. Bet nepavydžiu tam kuris nepažiūrės šio video, ir nesusirūpins savimi. Norint žiūrėti video reikia prisijunkti į facebook https://www.facebook.com/630817423631936/videos/vb.630817423631936/841653109215032/?type=2&theater
    1 taškas
  26. anketa tvarkinga Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Už šias anketas atsako pagalbininkai savininkai ir tvarkos prižiūrėtojai todėl tu komentuoti šias frazes negali.
    1 taškas
  27. Gražus GTA, galėtum numesti ENB linką? Dėkingas
    1 taškas
  28. Matt_Inside

Problemos su SA'MP.

Jaigu rašaisi, per naują pakeisk pavadinimą, tarkim buvo GTA ir tuo metu crašino, o pasku ištryniai ir vėl įrašiai su tuo pačiu pavadinimu, gal pasiliko failų ar kažko kito, todėl pabandyk įsirašyt tarkim su pavadinimu GTA123. Man taip būna, todėl daug kartų esu pakeitęs pavadinimą GTA, kad necrašintų kaip ant to pačio įrašau.
    1 taškas
  29. Eko'Mad

#SELFIE konkursas.

#Let me take a SELFIE# Opa!!! Gražuoliukas prigautas besis****ant viešoj vietoj, ot išdykėlis ;* Good night my darlin! Su photoshop'u buvo tik apkarpytas nuotraukos dydis, bei uždėti tik black bars. Kam negaila ir jei patiko press like.
    1 taškas
  30. Atėjo ilgai laukta diena laimėti prizus, žinoma iš evento.. Sulaukėm evento.. #Selfie evento, ir kaip gi jis be nuotraukų? Kartą.. Senai senai, nu ne taip ir senai gyveno (ir dar gyvena ir gyvens..) greenside.lt, buvo malonu, sutikti jo šeimininką, pagr. administratorių Mafijos Tėva! ISTORIJA PALIEKU TAIPPAT IR NUOTRAUKAS TIK SUKĖLĘS Į IMGUR.COM BET PAGRINDUI BŪSIU ĮKĖLĘS REIKALAUJAMAS DVI NUOTRAUKAS. ŽEMIAU. Yra dar vienas savininkas.. Aivaras! Kuri reikėjo su Taksi mašina parvežti namo.. vežti pamaitinti į greitai gaminamo maisto nedidelę užeigėlę, bet pamatę kainas nusivylėme, ne
    1 taškas
  31. Kai bandai pdaryti selfie bet pradedi filmuot Prie kinų sienos
    1 taškas
  32. #SELFIE - Prie mūsų gražiųjų salėlių! #SELFIE - O čia męs prie ežerėlio! #SELFIE - Bomžaujam! #SELFIE - Ką tik iš palatos.. #SELFIE - O čia prieš mentūrą! #SELFIE - Neįtikėtina!! Aš su motociklu šoku per rampą! Tačiau baigėsi nesėkmingai #SELFIE - Na o čia užsukau į Charllie Piceriją! Suvalgiau skanią picą! #SELFIE - Čia buvo šiurpoka! #SELFIE - Mantas_Verone bando pabėgti iš nusikaltimo vietos! Mano svajonių motoc
    1 taškas
  33. Sveiki , Rokai, Aivarai ir kiti šio laiško skaitytojai. Aš esu Deividas man 16 metų, gyvenu Utenoje, serveryje žinomas kaip Deivis_Deividukas. Esu bendraujantis, linksmas, mokantis pajuokauti, sąžiningas , žinoma, kai reikia būnu rimtas ir santūrus, bei toks žmogus, kuris visada stengiasi padėti. Šiame serveryje žaidžiu dar neilgai kiek daugiau nei dvi savaites, bet per šį laiką spėjau gerai susipažinti su serveriu. Iš pradžių net negalvojau grįžti į SA:MP, nes buvau tiesiogine to žodžio prasme užsikabinęs ant CSGO, bet iš gerų žaidėjų atsiliepimų sumaniau išbandyti Greenside serverį. Šis se
    1 taškas
  34. Netgi matosi jog kokybiški ir geri man patiko tas su saule gal ir panaudosiu sėkmės tau darant avartarus
    1 taškas
  35. Supratau , norėčiau sužinoti kaip daryti kitą rėmelį ? Jeigu nesunku
    1 taškas
  36. Aš žaidžiau seniau Dabar tik grįžau, bet šjp mažokai žmonių nors man ir nepatinka pilnos gatvės . Iš tiesų serverio ateitis nusimato nebloga, atnaujinimai puikūs, komanda surinkta gera, belieka tik žaidėju laukt .
    1 taškas
  37. Sveikinu Pofka_Srd su DPD direktoriu taip pat ir Mantas_Verone su taksi direktoriu . Aišku geriau būčiau matęs už taksi valdžios pofką arba Kostas_Nba , bet ne Verone , nes jis visada afk zonoje sėdėjo ir t.t . Nu bet jeigu suaktyvės ir darys viską , kad taksi darbas išliktu aktyvus tada taip dirbk ir būk gerbiamas Direktorius . Nu Marko atėjau ir prie tavęs , aš nelabai suprantu kam tiek ilgai reikia rinkti tuos direktorius , suprantu juos stebėti ir kita , bet ne tiek ilgai . Nu aišku tos problemos su PC tas pateisinama . Marko linkiu tau didelės kantrybės taip ir toliau rašyti nuostabias
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Karolis_Nismo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Inv naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/-4MYXyEqckM
    1 taškas
  39. Jim_Vegasas

Random snap

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai);
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.