Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.13 visose vietose

1. Kandidatai renkami. Planuojama paskelbti rezultatus 2015.06.16 Tema rakinama.
    4 taškai
  2. Sveiki vertintojai, kaip ir nurodyta pirmame punkte, pristatau save, taigi esu Žilvis, man yra 17 metų, laisvu laiku užsiimu daug su muzika, mėgstu ekstremalų sportą. Kaip ir kiekvienas iš čia žaidžiančių mėgstu būti prie kompiuterio ypač daug laiko skiriu žaisdamas SA-MP, taigi esu iš mažo miestelio Utenos raj. miestelis mažas užsiėmimų labai daug kaip ir nėra todėl dažnai leidžiu laiką prie kompiuterio. Na atėjau čia kaip ir visi iš LM*, vien tik dėl to, kad LM* serveryje yra problemų su anti-cheat, todėl kol ten buvau užblokuotas, užpildžiau unban anketą ir atėjau su draugu čia pažaist, p
    2 taškai
  3. Kaip įsikelti norimą taikinuką? Plačiai. 1. Reikės programos - TXD workshop http://www.thegtapla...xd-workshop-40b 2. Parsisiūskite jums tinkantį taikinuką (.png) - http://crosshairs.cali-kartell.de/ 3. Įsijungiame parsisiūstą TXDworkshop. 4. Spaudžame Open TXD, įeinate į gta san andreas direktoriją / models. Spaudžiame ant hud.txd 5. Pasirenkame 4 nuo viršaus paveiksliuką, spaudžiame Import, pasirenkame savo taikinuką. Tikiuos padėjau .
    1 taškas
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Untis_Acer • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=ApTdqDwggCs&feature=youtu.be
    1 taškas
  5. Sveiki! Pagaminau kelis avatarus. Esu naujokas šioje srityje, bet jai patiks - spauskit žalia, o jai bus kas blogai - kritikuokit ir pasakykit kas blogai. Štai keli mano darbai: http://imgur.com/a/f6erK P.S. Patį pirmą visiškai kūriau pats, t.y.: paveikslėlį sugalvojau ir pagaminau.
    1 taškas
  6. Sveikas esi man matytas kitam projekte sėkmės tau serveryje .
    1 taškas
  7. Direktorius savo darbo pobūdį ir ideologiją paaiškino. Kaip ten kas kam iš tikro buvo - tebūnie, bet direktoriaus vadovavimo subtilybėms pritariu, jo temas aktyviai prižiūriu kaip vadovauja ir kaip priiminėja sprendimus (kad ir tuos neaptarnaujamų žmonių sąrašus, direktorius pakankamai kompetetingas jog ten rašytų atsitiktinus žmones be konkrečių įrodymų (o man paprašius jie turėtų būti)). Jeigu jau kada matysiu kad kažkas ne taip, ir direktoriaus sprendimai gali kenkti firmos įvaizdžiui ar žaidėjams - tai aš susitvarkysiu su tuom anksčiau negu papeikimus spėsit rašyti. Ir dar... galbūt labiau
    1 taškas
  8. Sveiki, mano vardas Mangirdas, šiuo metu man yra 15 metų, žaidime mano pseudonimas Jeremy_Warning. Laisvalaikiu užsiimu sportu, stengiuosi kuo daugiau laiko skirti futbolo, krepšinio sporto šakoms. Taip pat norėčiau užsiminti apie savo kompiuterinės grafikos aistrą. Jos asas tikrai neesu, tačiau man tai labai patinka ir pasakyčiau, jog gan gerai viskas man gaunasi, nors iki profesionalų man dar tikrai labai toli. Jaigu kas nors nesupras kas čia per dalykas galėčiau detaliau paaiškinti, jog tai grafikos darbelių piešimas, su PhotoShop ir kitomis Adobe projekto programomis. Taigi dauguma serve
    1 taškas
  9. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    1 taškas
  10. #Nuo čia prasideda serverio istorija# #Greenside serverio naujokų šaltinis!#
    1 taškas
  11. #SELFIE - Prie mūsų gražiųjų salėlių! #SELFIE - O čia męs prie ežerėlio! #SELFIE - Bomžaujam! #SELFIE - Ką tik iš palatos.. #SELFIE - O čia prieš mentūrą! #SELFIE - Neįtikėtina!! Aš su motociklu šoku per rampą! Tačiau baigėsi nesėkmingai #SELFIE - Na o čia užsukau į Charllie Piceriją! Suvalgiau skanią picą! #SELFIE - Čia buvo šiurpoka! #SELFIE - Mantas_Verone bando pabėgti iš nusikaltimo vietos! Mano svajonių motoc
    1 taškas
  12. Grazi kauke? Krentu nuo everesto
    1 taškas
  13. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.