Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.28 in Pranešimai

1. Sveiki, taigi aš atiduodu jums savo turtą, bet jums tereikės padaryti 2 paprastus žingsnius! 1. Paspausti LIKE ant šito pranešimo; 2. Į komentarus parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime. Ką dalinsiu? Vienam laimingajam atiduosiu 100,000 € žaidime, kitam Infernus mašina, kurioje yra 600 km ridos. Rinksiu per random.org Nuotrauka Kas manimi nepasitiki, jūsų problemos. Lauksiu iki Liepos 1 dienos, tą dieną išrinksiu 2 laimėtojus.
    19 taškai
  2. Senai jau kažką rodžiau tai vat mano naujas darbelis
    6 taškai
  3. Pats asmeniškai krepšinio nesu ten 'fanas' ar jį žaidžiantis, bet su chebra pamėtyt į kašiuką ramiais vasaros vakarais tikrai neįmanoma atsisakyt, tiesiog pamėtyt, kokį kiaušį palošt, ar pnš. Varžybas naktim (vėlais vakarais) pažiūrėk su draugais irgi įdomu, iš dalies kaip ir tai patinka, kaip ir esu neutralus, bet prieš krepšinį jokio blogo žodžio neišlepsenčiau, anyway kovos menai labiau prie širdies, nuo pat vaikystės tuom domėjaus, dabar užsiemu ir tai man patinka
    4 taškai
  4. Zdarovaaa! Ką jūs? Tikiuosi visiem sekasi gerai, kaip ir man. Šiame blog'e aprašysiu savo aistrą krepšiniui, surasim naujų krepšinio fanatų. Užbaigiau savo biografiją, o rašyti blogų norisi vis daugiau ir daugiau, patinka man. So what are we waiting foooor? Chapter I - Sužibėjusi aistra krepšiniui. Iš tikrųjų net pats iki šiol nesuprantu kaip taip stipriai susidomėjau krepšiniu. Manau visgi visų pirma tas faktas, kad esu grynakraujis lietuvis( kas yra keista, nes esu iš Vilniaus ), priduoda kažkokio vistiek to jausmo, kad esam kitokie ir kažką apie krepšinį visi turime žinoti. Na,
    3 taškai
  5. Deivis Stifleris

Corrupt Cops

Enjoy. HD 1080p
    3 taškai
  6. Pildysiu kas porą dienų. Patiko? Like
    3 taškai
  7. Nuskriaustasis, praknisęs turtą - Mantas_Verone.
    2 taškai
  8. Krepšinis viena iš mėgstamiausiu sporto šakų. Būdamas 5-6metų važinėjau į krepšinio stovyklas. Toks mažas mokinaus dvižinksnio. Gavosi visai neblogai. Dabar man 14 ūgis 1,76m. ir mokykloje žaidžiu 3. Taip jau sakė treneris Tai va, nenuleidžiu rankų ir siekiu tikslo toliau
    2 taškai
  9. Pagaliau 4 dalis! HEADERS: ADMINISTRACIJAI MODERATORIAMS PRIŽIŪRĖTOJAMS ŽVAIGŽDĖMS ŽAIDĖJAMS TURTUOLIAMS GAUJINIAMS DIREKTORIAMS
    1 taškas
  10. Rokas

Laisvų durų savaitė!

Laisvų durų savaitė! 2015.06.22 - 2015.06.29 Emigruodami į GREENSIDE serverį nuo 06.15 iki 06.21 gausite: 4000 € 400 XP VIP (7d.) Visą reikalingą informaciją kaip emigruoti į serverį rasite čia. Kilus klausimams kreiptis čia. Visi laukiami!
    1 taškas
  11. FrankWiliams

DM eventai.

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Arturas_Glovskas ✔ Koks tai pasiūlymas:Šis pasiulymas yra susijes su Death Match eventų. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau padaryti kartą į savaite DM eventą kada jis vyks praneštu forume jo rengėjai, nuotraukose turiu pasiulymų kur jis turėtu vykti. Evente atėjas žmogus gauti 25 DGL.25 SG siulau paįvairynti ir padaryti vieną savaite 2x2 , o kita 1x1. Šis eventas vyktų keliais etapais evente dalyvautu maždaug 16žmonių. Siulyčiau prizą 2000 eur. Na bet čia jums nuspresti. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas se
    1 taškas
  12. 1 taškas
  13. Sakau, zjbs jum kai turit axueną vadybą Ir jei taip saldžiai kaip sakai surinksit sudėtį, tai top 8 visai pasiekiamas
    1 taškas
  14. Bet supranti pvž Žalgiris žaisdamas Eurolygoje garsina , ne tik Kauna ir Žalgirį , bet ir visa Lietuva ,dabar Matijošaitis sakė , padvigubins parama Žalgiriui nuo Kauno savivaldybės tai manau tikrai bus neblogai , kadangi į Žalgirį gali grįžti Mantas Kalnietis , Man tokia nuojauta , kad ir Martynas Pocius gali grįžti , tuo labiau sakė , kad gali būti , kad Linas Kleiza gali atvažiuoti vietoj Dariaus Songailos , ir žinoma man , kaip labai dideliam Žalgirio Fanui labai norisi dar kartą pamatyti Justin Dentmon žalgiryje ir jo toks kalbos, kad žalgiris jam yra number 1 tikrai skatina tikėti , kad
    1 taškas
  15. Rytas savo vertę prarado kai išėjo J. Vainauskas. Jis biudžetą labai gerai išnaudodavo. Ryte pvz karjeras pradėjo: Jasikevičius, Šiškauskas, Macijauskas, Valančiūnas. O dabar niekas neužsiima komplektacija, ima iš lempos žaidėjus ir įkiša kokį trenerį kur nipiriot jam ta komanda. Žalgirį už tai ir gerbiu, kad turi labai gerą žmogų P. Motiejūną. Labai prižiūri klubą po to ką Romanovas pridarė. Atrado du super legionierius - Dentmoną ir Andersoną. Džiugu. Dėl Milo labai pavydžiu jum, Lekavičius irgi auga, rinktinėj bus gerai. O dėl pinigų... Žiūrėk. Klubas tai yra privati nuosavybė, ne federacij
    1 taškas
  16. Faktas , kad ryta sucks , atsiboto tie kamiuniagos , išsikelia labai didelius tikslus , bet vpš nieko nepadaro , man nepatinka pati ryto rubinės dvasia ir priimti sprendimai , iš to gali suprasti , kad aš esu Žalgirio fanas taip esu žalgirio fanas ir jį myliu labiau nei bet kuria komanda , žiūrint į žalgirio šita sezoną ir ryto tai visiškai nebuvo pasipriešinimo čempionams , mane tas ir labiausia nervuoja esam krepšinio šalis , ir turim viena pusėtina komanda kuriai reikia vargti , kad gauti tuos 5 milijonus eurų , kad surinkti normalia komanda , buvo kažkur rašyta ,kad Lietuva , kaip valstyb
    1 taškas
  17. Krepsinis yra zjbs, Daznai losiu Kieme, ir tikrai idomu yra, paciam 17 metu ugis nesu aukstas, 182, o pasiekt visada imanoma tiksla savo, jei noras yra
    1 taškas
  18. Maladiec. Kad ir neesi fanatas, bet bent turi kažkokį supratimą apie krepšinį. Labai smagu, kad Lietuviai esame mes gimę )) Jo jo yra tokių fintų. Aš kai Marčėlą lankiau, vos ne aukščiausias buvau, bet mane į 3 numerį statydavo Dabar aišku supratau, kad darė teisingai, nes esu labai plastiškas, ir kadangi mokykloj niekas kašės lošt nemoka, tai dažnai ir įžaidinėti reikia. Tai kai su kašiorais jau žaidžiam tai net sunku būna priprast vėl po kaše sedėt, nes visą laiką aplink perimetrą lakstau
    1 taškas
  19. 1 taškas
  20. Nuotrauka mazai ka irodo, galejo buti visokiu niuansu, taciau si karta anketa tvarkinga, matosi jog zaidejas naujokas ir tikriausiai atejo pacytint.
    1 taškas
  21. *NARAI [bE PAKVIETIMO]
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Don_Alvarez • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms Greitu metu sukelsiu dar video
    1 taškas
  23. Žmogus apie kurį esu be nuomonės, tik dėl to, kad nesam bendravę ir nežinau koks tu esi, žinau tik kad šaudyt moki kažkiek ;D mldc.
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Justas_Linkelis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/2s6gzn0AoCI
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Batonas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/atGI1NwA3pE
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Bit • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Aure_Easy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:inv • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms https://youtu.be/kY0hHKeJRQI
    1 taškas
  27. Prašom ponas žiūrim ir mėgaujamės nusipirk Popkornų ir chill http://greenside.lt/index.php?/topic/7077-rytis-bit-u%C5%BEblokavo-aure-easy/#entry65194
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Mafijos_Tėvas • Už ką buvote užblokuotas ?: apgaudinėjimus.. IR TAI TIKRAI NĖRA JUOKO FORMA, PILDAU TIKRAI IŠ ŠIRDIES.. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  29. Vasara prasidėjo, mokslai baigėsi, o serveryje vis sparčiai daugėja naujokų. Gerbkim, mylėkim, šerkim ir nepalikim jų likimo valioje. O kad jau ties tuom pradėjau kalbą, sakau, rinksiu Kurjeriams direktorių iš serverio naujokų, mažiau patyrusį. Patyrusius vilkus, ištikimus serverio žaidėjus rezervuosiu sudėtingesnėm, daugiau įgudžių reikalaujančiom firmom valdyti. O toliau dalyvavusių atrankoje analizė. Pukis_Balbou - malonu matyti naujokus, bandančius tapti direktoriais, tačiau kandidatūra pakankamai silpnoka. Ne dėl to, kad iš pažiūros CV nedidelės apimties, bet ir turinys silpnas. Per v
    1 taškas
  30. J'Excite

Ratu Modai.

Taigi dalinosi savo ratu moda ,tikiuosi patiks . Linkas :http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/44056-wheels-pack-by-vitalik101.html Video link:https://www.youtube.com/watch?v=-oFNP5ca23s Jai negaila ,Like!
    1 taškas
  31. Visų pirma noriu padėkoti visiems už kantrybę šių rinkimų analizės belaukiant. Kaip ir minėjau visad iki šiol - analizės nebus, nes virš savaitės laiko buvau be galimybės prisijungti su laptopu dėl tam tikrų gedimu. Tad teko analizuoti ir tyrinėti kandidatus su mobiliu telefonu (baisiai nepatogu. skaitant anketas norisi rašyti, o pirmyn atgal nepatogu.. o aš rašau daug teksto.. vien žo užburtas ratas). Tad per mobilų šiaip ne taip buvau išrinkęs kandidatus.. Tačiau prisėdęs prie kompo turėjau galimybę išrinktus kandidatus patyrinėti taip kaip negalėjau mobiliu. Tad daug kas pasikeitė.. Tad tar
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.