Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.16 in Pranešimai

1. Pofka_Srd

Laimėk namą !

Sveiki, šiandiena supratau jog turiu namą kuris man visiškai nereikalingas, o parduoti taip pat neapsimoka, nes neturiu kur dėti pinigų. Žaidimas labai paprastas : 1. Paspausti "Patinka" ant temos; 2. Parašyti skaičių nuo 1 iki 100; 3. Laukti 2015-07-28 kol bus paskelbtas laimėtojas. skaičius gali sutapti su parašytu kito žmogaus, tiesiog jei bus paraše keli žmonės ta pati skaičiu kuris laimės, paprašysiu jų dar karta parašyti skaičių nuo 1 iki 10 ir vėl rinksiu ta pačia sistema. Rinkdamas naudosiu random.org svetaine, taip pat filmuosiu kaip bus ieškomas nugalėtojas. Namo n
    14 taškai
  2. Sveikučiai, šiandien kimarindamas su savo Moonbeam'u po miestelius radau štai tokią fruktę Enjoy HD. Muzika einanti per TS, ir šiaip nemoku editint video, tad nepykit jei labai diorgina. P.S. Neužkibkit jūs ant to kabliuko, vyreliai, paskui neišbrisit iš skolų vaikų prisidarę. https://www.youtube.com/watch?v=V1-Xz--xT00
    4 taškai
  3. Labas vakaras , GreenSIde žaidėjei, štai antras stunt video ši kartą viskas vyko Sf (San Fierro) mieste,esu naujas ant stunt tai ir spot'ai gali būtį žinomi, labai nesmerkit.Peace
    2 taškai
  4. Bravo, bravo tikrai šaunios idėjos Turiu keletą pasiūlymų, kuriuos būtų galima priderinti prie šios sistemos. Pirmiausia, siūlyčiau kontrabandininkus prijungti prie furistų. Tai būtų lyg atskira atšaka, tačiau furistų direktorius galėtų pats nuspręsti, kokie nariai galėtų vežti kontrabandą. Tai būtų kaip paaukštinimas iki kontrabandininko, kuris galėtų dirbti kaip ir įprasta furisto darbą, bet ir vežti narkotikus/ginklus. Kontrabandininkams reikėtų naujo transporto, kurio dar serveryje nėra, dėl skin tai dar reikėtų pagalvoti ar palikti furistų ar pakeisti. Jų darbas būtų toks: Naudoj
    2 taškai
  5. Istorijos pradžia Nr. 1 -------------------------------------------------------------- Sveiki , kaip pastebėjote , aš rašysiu apie save , kaip pradėjau žaisti GTA San andreas ir Sa-mp .Būdamas dar tikrai nedidelio amžiaus 10metų arba 11 metų , nes tiksliai nebe atsimenu pamačiau , kaip pusbrolis pradėjo žaisti šį nuostabų žaidimą . Tai buvo kažkas ne realaus , todėl nusprendžiau , kad turiu atsisiųsti ir aš , bet kaip žinote mažas būdamas nebuvau kompiuterio mokslinčius , todėl laukiau , kol pusbrolis įrašys ir man . Tai tos dienos buvo tokios ilgos , nes laukiau ir laukiau . Kaip įraš
    1 taškas
  6. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edwa_Nmz *Jūsų Vardas realybėje : Edvinas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : VilniusCity *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype - edwa19981 *Jūsų charakterio bruožai : Esu ramus, atsakingas, darbštus, sąžiningas, nelabai mandagus, tačiau kruopštus žmogus. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis, tinklinis, panelės, draugai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis ir tinklinis, net nežinau kuri dabar man labiau patinka. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Nes
    1 taškas
  7. Sveiki, šiandieną neturėjau ką veikti, tai sumasčiau sukurti porą avatarų. Jai patiko, spaudžiam žalią. Matydamas, jog jums avatarai patiko, tada darysiu update. Avatarų nedaug, nes padariau visus per valandą. Paveikslėlių paieška užemė didžiausią laiko dalį.
    1 taškas
  8. Taigi čia įkelsiu keletą nuotraukų, kurios gali parodyti kaip atrodo (atrodė) firma realybėje. Nuotraukos negražintos, įkeliu tik šiaip pajuokauti, jei kažkas iš direktorių įsižeidė nuoširdžiai atsiprašau. (paint master) 1. PD 2. DPD kurjeriai 3. Medikai 4. Fūristai 5. Taksistai 6. Mechanikai
    1 taškas
  9. Toom_Kidson

Toom_Kidson GFX

Tai va norėčiau sužinotu jūsu nuomone koks GFX jums yra gražiausias ? Tarkime 1 ėilėje 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 taškas
  10. GREENSIDE # 0.1.4 Prieš perkant verslą rodys tokį atlygį koks yra nurodytas ant 3D teksto. DM zonoje ginklų pardavinėti negalėsite. Kai ką nors DM zonoje nušausite, jums tai pranešt taip pat ką nušovėte. Nuo šiol DM zonoje pasibaigus matchui jūs būsite išmestas iš jo ir jums parodys visos arenos rezultatus. Jei nužudysi naujoką (xp < 1500) gausite 2 įtarimais daugiau. Nuo šiol kas 15 minučių garaže jūs galėsite susitvarkyti savo tr.priemonę, arba jai atkrauti elektros. Nuo šiol gaujas galės trinti ir gaujų prižiūrėtojas. Lenktyniauti nuo šiol galės tik nuo 1000 patirties taškų. Į ga
    1 taškas
  11. John_Juske

J'Juske ban

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Privet_Valodes • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/G0xE0sW • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Juske • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Nba • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/Ab0uWJf http://imgur.com/N08ttnO • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_J
    1 taškas
  12. Nelabai supratu, kodėl už tai reikia bausti? Jums sudėtinga parašyti papeikimą? Parašius papeikimą tuojau pat būsite paleistas ir nusižengęs darbuotojas nubaustas. Įdėjus šią bausmę į bausmių sąrašą bus tik daugiau nusižengimų, nei teisingų šios bausmės panaudojimų. Didelis prieš.
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :A'V • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Baidykles_Tevas ir Vainius_Boyka • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :vainius-iždeidinėjimai tevas-keiksmai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/4Y4QTW1,xwYmFlo
    1 taškas
  14. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : F'L • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Priviet_Valode • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čyt • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=G615xFZX9HE&feature=youtu.be
    1 taškas
  15. Nežinau kodėl,bet man šita labai patinką.
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantom_Live • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Indexas_Kompadre • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Evento trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nužudė Iteikiu prizą
    1 taškas
  17. galas tai (y) :DDD "ok dw", faketaxi vapše.
    1 taškas
  18. Kaip tu ponas elgtumeis, jei į tave spec atsitrenktų ir nei neatsiprašęs nuvažiuotų toliau ? Jautruoliai.
    1 taškas
  19. 1 taškas
  20. Visus turimus failus įkelti tiesiai į GTA:SA žaidimo aplankalą.
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. 1 taškas
  23. 1 taškas
  24. 1 taškas
  25. Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,
    1 taškas
  26. Sveiki, gerbiami serverio savininkai, bei skaitytojai. Mane serveryje visi pažysta slapyvardžiu The_Fisheris, tačiau mano tikrasis vardas yra Vilius. Man yra 14 metų (07-23 sueis 15) gyvenu ir esu kilęs iš saulės miesto -Šiaulių. Tik ką baigiau aštuonias klases ir tolimesnį mokslo kelia tesiu Šiaulių Romuvos gimnazijoje. Taip pat žaidžiu už 2000 - tųjų metų Šiaulių futbolo komandą krašto gynėjo pozicijoje. Futbolas yra vienas iš mano didžiausių pomėgių. Taip pat mėgstu įvairiausiais iškylas, atostogas, keliones dviračiais, gražiais vakarais prie gražaus ežero pažvejoti, su "chebryte" krepšinį
    1 taškas
  27. Sveiki, GreenSIDE projekto administratoriai, mano slapyvardis žaidime yra Ever_Never, realybėje mano vardas yra Donatas, man šešiolika metų, gyvenu Utenoje. Na, o šiaip, tai esu griežtas, bet tuo pačiu ir linksmas. Turiu savo nuomonę bei savo įsitikinimų laikausi, nenusileidžiu. Esu gan protingas, sugebu rišliai sudėlioti savo mintis. Nesu nervingas žmogus, esu kaip sakant „geros dušios“. Esu paslaugus, niekada nepalieku žaidėjo bėdoje, kai matau, jog jam reikia pagalbos. Nesu tas žmogus, kuris gavęs aukštesnes pareigas pasikelia, ir laiko save aukštesniu už kitus. Esu bendraujantis. Pabendra
    1 taškas
  28. Sveiki , Rokai, Aivarai ir kiti šio laiško skaitytojai. Aš esu Deividas man 16 metų, gyvenu Utenoje, serveryje žinomas kaip Deivis_Deividukas. Esu bendraujantis, linksmas, mokantis pajuokauti, sąžiningas , žinoma, kai reikia būnu rimtas ir santūrus, bei toks žmogus, kuris visada stengiasi padėti. Šiame serveryje žaidžiu dar neilgai kiek daugiau nei dvi savaites, bet per šį laiką spėjau gerai susipažinti su serveriu. Iš pradžių net negalvojau grįžti į SA:MP, nes buvau tiesiogine to žodžio prasme užsikabinęs ant CSGO, bet iš gerų žaidėjų atsiliepimų sumaniau išbandyti Greenside serverį. Šis se
    1 taškas
  29. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arvydas_Katkus ✔ Koks tai pasiūlymas: Aš turiu daug pasiūlymų, kurie mano nuomone pagerintų žaidimą. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Apmažinti greičio matuoklius, juos palikti tik tokiose vietose, kur siekiamas labai didelis greitis (nuokalnėse, tiesiosiose). Greičio matuokliai serveryje yra reikalingi. Kad ir kaip jie užknisa su teisėmis ir piniginėmis baudomis, bet jie mažina NON-RP važinėjančius žaidėjus. Minusas tame, jog šiame serveryje greičio matuoklių yra fakin per daug. Jų galima sutikti kas maždaug 200 metrų žaidime, o ypač sankryžose j
    1 taškas
  30. Sveiki pažįstami ir ne. Betestuojant kilo labai didelė pagunda padaryti video jums, jog laukimas neprailgtų ir turėtumėte omenyje, kokioje aplinkoje žaisite Žinoma, šiame filmuke daug parodyti nenorėjau, tik kelias vietas, nes viską galėsite patys pamatyti startavus serveriui. Galimas variantas, jog jums užklius kokybė - tai vienos komandos serveryje trūkumo pasekmė, kuri jau jums atėjus į serverį bus parašyta (/slepti). Dalinkitės su draugais, gero žiūrėjimo ir laukite starto, kuris jau labai greit!
    1 taškas
  31. Vauu.. Tikrai nerealiai gražiai, anksčiau galvojau, kad nieko gero tu nepadarai, bet kai dabar darbus parodei, tai apakau tokių darbų neesu gyvenime matęs.
    1 taškas
  32. :D čia buvo 30 minučių darbas, kad nori imk ir daryk su tuo movie makeriu, kas tau trukdo? padarysiu gražių video kai startuos serveris, nes dabar nieko negaliu gero atskleist.
    1 taškas
  33. 1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.