Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.23 in Pranešimai

1. Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:
    30 taškai
  2. Šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė?:Gruzinas_Sampo 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?:Čia kelsiu visas savo sukurtas vaizdinės pamokas kuriuos manau turėtu padeti serverio naujokams. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?:Serverio. 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: [V1] [V2]
    4 taškai
  3. Sveiki GreenSide.lt žaidėjai šiandien sukuria toki paprasta video tai yra vaizdinė pamoką norėčiau padėkoti Ryčiui, Mariui,Lukui bei Everiui už pagalba taigi vertinkit mano filmuka ir laukit kitų(geresniu) mano darbu
    3 taškai
  4. 2 taškai
  5. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Renka_Mario *Jūsų Vardas realybėje : Renaldas *Jūsų amžius : 15,9 *Miestas iš kurio esate : Kupiškis *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype: batonas12 *Jūsų charakterio bruožai : Prikolistas *Jūsų pomėgiai : Gerimas *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : 3 seses *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Katinas Mykolas, šuo Leila *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Užuodžiau *Ko siekiate realiame pasaulyje? : BMW *Ko siekiate m
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yasou_Gargoyle • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Zukas_Ots • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. Nico_Moretti

DM turnyras,

- Komandos pavadinimas: Emigrantai.TV - Komandos sudėtis: Nico'Moretti, Matthew'Bennett, Cristiano'Capelli, Zukas'Ots, Lil'Herb, Trayce'Jenkins - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/img/cca9441ab43735bb26cc102b5ba3bc2e484.png - Pervestas užstatas 50.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/img/989fc0deefee35127142ab84a09d9683583.png
    2 taškai
  8. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edwa_Nmz *Jūsų Vardas realybėje : Edvinas *Jūsų amžius : 17 *Miestas iš kurio esate : VilniusCity *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype - edwa19981 *Jūsų charakterio bruožai : Esu ramus, atsakingas, darbštus, sąžiningas, nelabai mandagus, tačiau kruopštus žmogus. *Jūsų pomėgiai : Krepšinis, tinklinis, panelės, draugai. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis ir tinklinis, net nežinau kuri dabar man labiau patinka. *Ar turite merginą/vaikiną? : Ne *Ar turite brolių arba seserų? : Sesę *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Nes
    1 taškas
  9. GREENSIDE # 0.1.4.1 Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos. Sutvarkyta su aktyviausio žaidėjo pasiekimu. Sutvarkyti klaida su /saukti komanda. Sutvarkyta klaida su pzu. Įdėtas naujas anti crashas. Per bendradarbiai / darbuotojų sąrašuose direktoriai rodys kiek yra darbuotojų ir kiek iš jų šiuo metu prisijungusių. Nuo šiol direktorius turės galimybę išdalinti pelną tik prisijungusiems darbuotojams. Nuo šiol kai EVENT rengti paskirti žmonės juos rengs, jums prisijungti bus daug patogiau. Nuo šiol panaudojus /skaic komandą jei ją panaudojo < 3 lygio administratorius skaičiavimą ter
    1 taškas
  10. Sveiki, normaliau išmokęs photoshopinti pamaniau reikėtų ir savo grafikos parduotuvę atidaryti. Šios parduotuvės dėka pats tobulinsiuos ir kitiems naudos padarysiu. Taip pat dar pažiūriu jai kažkas atrodo neskoningai, tai pasitariu su užsakovu. Kainoraštis: Avataras: 1rep Apvalus avataras: 2rep Parašas: 2rep Dar galite paprašyti ko nors kito. tai kainuos: 2rep Anketa: Ko tokio norite ( avataro ir pnš ): Jūsų stock'as ( paveiksliukas ): Kokio norite dydžio ( pikseliais ): Dėtalesni prašymai ( efektai ar dar kažkas ): Pavizdys kokio maždaug norėtumėte: Kokio darbuotojo page
    1 taškas
  11. Sveiki GreenSide.lt zaidejai taigi kilo man toks klausimas kokius jus filmuku norit prašom pabalsuoti užfilmuką kuri norite pamatyti ir pasistengsiu keliu dienų begyja sukurta jusu norima filmuku aisku galitesiūlyti ir savus variantus jeigu pasirinkote variantą "Tam tikra serverio vieta" prastom parašyti kokia manjusu labai padedumete taigi laukiu jusu atsakymu Aciu ir gero vakaro
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime Rokas_Venta • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą; PD darbuj idėti kad su h raide eitu užgesint sekamo žaidėjo mašina arba nujimt kažkiek mašinos bukle nes dabar sunku yra pagaut bėgli reikia taranuoti ir pnš. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui; Butu tobulesnis PD darbas, bei Policijai butu lengviau sugaut ieškomus žaidėjus. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)
    1 taškas
  13. Labas, niekad net negalvojau, bet pasirodo mes kaimynai teks susipažinti ne tik virtualiai ;D
    1 taškas
  14. Šaunuolis Gruzinas, laukiam dar daugiau tavo puikių video. Žalio tikrai nepagailėsiu. P.S Donatelo mldc įgarsintojas.
    1 taškas
  15. Sv Picininke , malonu susipazinti , bei sekmes , beje kurioj gatvej pasvali gyveni ? (Sese gyvena ten)
    1 taškas
  16. Matosi tavo uosle kaip suns , toliau zvejok GS serva , P.S Zdare
    1 taškas
  17. Sveikas Eividai , gerulis vardas , malonu susipazintu bei sekmes jei reiks pagalbos rasyk ;D
    1 taškas
  18. Sveikas Martynai , malonu man susipazinti , sekmes tau zaidime bei seip ir realiame gyvenime
    1 taškas
  19. Pardavimo anketa: Jūsų Vardas_Pavardė : James_Johan Kokią transporto priemonė parduodate : Stratum Papildoma informącija : Rida:334 jos vertė naujos 12,000Eur , yra bagažinėj Sg 200 kulku. Jūsų norima kainą : Siulom nuo 16k Vaizdo įrašas/nuotrauką :
    1 taškas
  20. Šitas mano vergas, kas jo negerbia gauna *cenzūra*in. Zdarova rėnkuže myl bučiuoj
    1 taškas
  21. Va čia tai video , svarbiausia aš ten dalyvauju , Gruzinas pasaka bučiuoju tau rankas ir spaudžiu tą gražų mygtuką žalę sėkmės su kitais darbais.
    1 taškas
  22. Sveikas Nikita , malonu susipažinti , sekmės tau šiame serveryje
    1 taškas
  23. Sveikas atvykes, sekmės. Didžiausią įspūdį padarei kai prie unknow prisistatymo parašei ,,Vaikas" pats būdamas ne ką vyresnis .
    1 taškas
  24. Jūsų Vardas_Pavardė : James_Johan Kokią transporto priemonė parduodate : Helmes Papildoma informącija : Mašinos rida 121 + Rida kils. Jūsų norima kainą : Siulom Nuo 4,500€ Vaizdo įrašas/nuotrauką :
    1 taškas
  25. Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Gintaras_Zagnum • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : cristiano capeli • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : įžeidimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  26. Anketa netvarkinga, pasinaudojant keliais bugais nezinau jei sampo ar pacio GTA taciau po vandeniu eina net ir vaikscioti o oro nenuima, anketa nera tvarkinga.
    1 taškas
  27. Sveiki, vakar vakare įsiplieskė karas tarp mūsų su Roku, ir, žinoma, aš jį laimėjau. Rest in pis Mafijos_Tevas, u will be missed
    1 taškas
  28. 1 taškas
  29. amm nu stockua ieškau ir stengiuosi atrinkti kuo geresnius, o iš 40 avatarų manau kol kas galima kažką išsirinkti
    1 taškas
  30. Kas vyksta? Kodėl serveryje krenta žaidėjai? Kodėl jie nekyla? Manau šiuos klausimus užduodate sau kiekvienas, taip pat kaip ir "neįdomu žaist, kai tiek žmonių", "serveris žlugo" ir panašiai. Kodėl taip yra? Pradėkim nuo to, jog SA:MP serverių atmosfera kyla dėl žaidėjų skaičiaus ir tikriausiai jūs tą dalyką puikiai suprantate. Kol nėra žaidėjų, tol nelabai norisi ir jums užsukti į serverį. Gaunasi kurioziška situacija: žaidėjų, laukiančių serverio pakilimo - daug, o žaidžiančių ir besistengiančių kažkokį veiksmą daryti serveryje mažai. Kaip manote, kaip šį dalyką ištaisyti?
    1 taškas
  31. Žukas

#SELFIE konkursas.

Rimti kentai supras WWE super stars Žukas ir Matas Net Gta supranta, jog Cena mldc
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.