Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.07.28 in Pranešimai
-
Mantas_Verone BANNED Major_Payne [98]
Ever_Never ir 10 kiti sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Major_Payne • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą. )))))))))))))))))))))) turėk bėdelę. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nėra video, dėl priežasčių, kad su filmavimo programomis žiaurus laggas, kartais net užlūšta visas GTA:SA žaidimas, tai pridariau nuotraukų, aš sakiau, kad aš padarysiu blogai. http://imgur.com/a/At0bO11 taškai -
Mantas_Verone BANNED Major_Payne [98]
Steewart_Wisbey ir 8 kiti sureagavo į Major_Payne už temą
Mhm. krc. Gaila jog toks esi žmogus. neįmanoma tavimi pasitikėti. Pats keitei spalvas nieko nefotkinau ar filmavau. Tiesiog, žiaurus esi. Bent gėdos turėtum. Kažkada normalei suėjom, pasitikėjau, o dabar?9 taškai -
DM turnyras,
John'Extazy ir 4 kiti sureagavo į Rytis'Bit už temą
- Komandos pavadinimas:Bitinas ir penkios vapsvutės - Komandos sudėtis:Rytis_Bit , Ever_Never Gruzinas_Sampo , Visas_Asas , Donatas_Tušinukas ,Deivis_Deividukas - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://www.part.lt/perziura/1229476450e9b5c8f7a028d6cf37b5c7154.jpg http://www.part.lt/perziura/6b4c458e5f97b02c637bb6b93fd5ece6324.jpg - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne):http://www.part.lt/img/4902c8550f31876df6a0bcd9e712757d727.png5 taškai -
[ Blogas ] Juškė
Tony_West ir 3 kiti sureagavo į John_Juske už temą
[ Numeris 1 - Serverio atradimas ] Sveikučiai, manau mane pažįstat iš kitų didelių projektų. Bet tai realiai nėra svarbu, net nežinau ką tiksliai parašyti, bet manau pradžioje blogo galima parašyti, kaip sužinojau apie šį projektą ir kuo jis mane sudomino? Man nėra sunku atsakyti į šituos klausimus, tik dėl to kad apie šį projektą jau liepos viduryje žinojau. Galbūt kažkas žinot o gal ne, aš, Roba_Ggg ir Mtėvas buvom soc maperiais, bet Mtėvas dar buvo ir administratorius, ką gi, ten tikrai daug darbo buvo įdėta, susibendravom gerai. Bet palikom pareigas nes pamatėm, kad jokio reikalo nėr4 taškai -
[J'Juske] Žvejyba
Žvejyba Mappinau apie 1h laiko, darbas buvo padarytas man atrodo prieš 3 sav, nenorėjau rodyti niekam, bet atėjo tas laikas kai užsinorėjo parodyti.4 taškai -
[ Blogas ] Juškė
Manau, kad jo. Ryt po ryt apie mappinima parašysiu.4 taškai -
0.1.4.1 Mini pasiulymas kalėjimui.
Fantom_Live ir 2 kiti sureagavo į Steewart_Wisbey už temą
It's all about kauliukas3 taškai -
3 taškai
-
Mantas_Verone nuosavo kambariuko prašymas
Putinas ir kitas sureagavo į Mantas_Verone už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Mantas_Verone - Kam bus naudojamas kanalas? : Dažnai su chebryte norim paplepėti apie viską, o čia turėti nuosavą kanalą išties bus puiku, niekam nemaišant darbų kanaluose galėsim kalbėt ištisas valandas, stuntint, ar šeip for fun prikolint serve ir kalbėt nuosavame kanale.. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : ČIA. - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Aš su taisyklėmis susipažinau, lengvos, ir jų lengva laikytis.2 taškai -
Gruzinas_Sampo užtildė John_Juske
Tunex_Smith ir kitas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Gruzinas_Sampo • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :John_Juske • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžėdę mane tas vaix ;( • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
DM turnyras,
Egidijus_Keza ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
- Komandos pavadinimas: .:Keseliai:. - Komandos sudėtis: John_Juske ; Logi_Call ; Vainius_Boykaa ; Renka_Mario ; Swed_Bank ; Tunex_Smith ; - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): http://i.imgur.com/qHJykhw.png - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://i.imgur.com/V0DYgA1.png2 taškai -
Mantas_Verone muted Justas_Giovanni
#Vidas ir kitas sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Justas_Giovanni • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : įžeidimus. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
[V2] GreenSide.lt Gamykla.
#Vidas sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
Sveiki taigi antras mano sukurtas filmukus šį karta apie greenside gamykla tikiuosi jums patiks norėčiau kaip visada padekoti Mariui už nuostabu teksta,Everiui už įgarsinima ir Ryčiui už pagalba taigi norėti kitos dalies tiesiog rašykite komentaruose ir spauskite mygtuka patika VIDEO:1 taškas -
ANKETA
Kenshin_Yona sureagavo į Hot_Anonymous už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Hot_Anonymous - Kam bus naudojamas kanalas? : Kalbėti su draugais, žaisti CS:GO, SAMP ir t.t - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Su taisyklėmis susipažinau. vierchai, ddosinkit, paskui susimokėsit1 taškas -
Lucas_Patriot asmeninio kanalo prašymas.
Jack_Rhyno sureagavo į Lucas_Patriot už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Lucas_Patriot - Kam bus naudojamas kanalas? : Nes dažnai būnu TS ir šiaip pašnekėti nėra kur. Dažniausiai reikia kištis į darbų kanalus kur galimai trukdai kitiem, arba būti kitų kanaluose kur irgi nelabai jauku. Geriausiai turėti savo kampelį kur gali pakviesti kitus tiesiog linksmai pabūti - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :http://www.part.lt/img/ebe1695de786ae67b7ca9c9d46ec2455567.png - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip esu susipažinęs ir žinau kas man gręsia už tai.1 taškas -
Fantom_Live (Nuosavas TS kanalas)
Vygantas_Sivickas sureagavo į Fantom_Live už temą
Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Fantom_Live - Kam bus naudojamas kanalas? : Norisi atokiau pasikalbėti su tam tikrais žmonėmis . Suringti chėbra,ir šjp linksmai pažaisti. Na kanalas tikrai bus naudojamas. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau su taisyklėmis.1 taškas -
Paska_Mario kanalo prašymas
Tunex_Smith sureagavo į Hui_Baton už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Paska_Mario - Kam bus naudojamas kanalas? : Norim su visais mario sulėkt paplėkt, o į pokalbių 8 telpa ir leidžia muzkas, diorgina labai. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://www.part.lt/img/074f4fc57eedd7feba5e2e6e9ee44175509.png30k išleidau nes ss neiįsisaugojo... - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Žinoma.1 taškas -
0.1.4.1 Mini pasiulymas kalėjimui.
Vygantas_Sivickas sureagavo į Fantom_Live už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantom_Live • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kalėjime pastatyti bankomatą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kalėjime ngl žaist kauliuko ;D . Butu gerai jei stovėtu bankomatas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Filmavimo programaaa?
Nico Corleone sureagavo į NicoCorleone už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė : High pinger latina 2. Jūsų klausimas : Su kokią programą filmuot SAMP`ą, akd ne dropintų FPS ir smoothness būtų mažas ( kad vaizdas, nelagintų ) Dar gal, galit prie to pačio FULL VERSIJA ( Crack`inta ) primest su download link`u. Ačiū.1 taškas -
Spalvotas_Cinamonas nuosavo kanalo prašymas
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Rokas už temą
Kanalas sukurtas, laukiu kol susisieksi TS'e.1 taškas -
Egidijus_Keza užtildė Lil_Herb
Ugnius_Irving sureagavo į Herbas už temą
Įžeidimas, Įžeidimas Keiksmažodis. Žaidėjas gauna du įspėjimus už • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; • Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;1 taškas -
Anketos šablonas: 1.Jūsų V_P: Julius_Laukinis 2.Serialas ar filmas?: Filmas 3.Jūsų siūlymo filmo\serialo pavadinimas: Kovos Klubas.Fight Club angl, 4.Kuom jis įdomus, kuom turėtų sužavėti žiūrovą?: Labai geras filmas,pamokantis ir jame aktoriai puikus.Siuzetas idealus,filmo mintis irgi gera.Ir labiausiai patiko kaip viskas apsiverčia aukštyn kojom filmo pabaigoje.Daug nepasakoju,siūlau pažiūrėti. 5.Jūsų filmo\serialo traileris ( www.youtube.com): 1.Jūsų V_P: Julius_Laukinis 2.Serialas ar filmas?: Filmas 3.Jūsų siūlymo filmo\serialo pavadinimas: Pabėgimas iš Šoušenko 4.Kuom jis įd1 taškas
-
Pagalbos (CS:GO).
Fantom_Live sureagavo į Ugnius_Irving už temą
Anketa Jūsų Vardas_Pavardė : Ugnius_Irving. Kokios pagalbos jums reikia : CS:GO. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Taigi šiandien teko perrašyti CS:GO, kadangi neleido jo atidaryti. Tačiau net ir perašius neleidžia atidaryti, kadangi kai bandau įsirašęs atidaryti, būna "steam update" ir kai šiek tiek palaukiu man išmetą šią lentelę... Galit padėt? P.S. tokių komentarų kaip perkrauti kompiuterį, perrašyti CS:GO - nereikia.1 taškas -
1 taškas
-
Steewart'Wisbey užblokavo Fat_Sliekiukas.
Ted'Larrsen sureagavo į Steewart_Wisbey už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steewart'Wisbey. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Fat_Sliekiukas. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už apgaudinėjimus. Aš pardaviau jam ginklų. Nebuvau gaujinis, todėl tiesiog susitariau su juo, jog duodu savo mašina jis išsiemą kulkas ir man ją grąžina, bet šis labai gražiai paprašytas grąžinti mašina, pasiūlė ją parduoti uz 10'000 tūkst. Eurų pasakęs " - Nori pirk.". Deja, bet mes buvome susitare tam yra ss. Beje tai buvo antras sanderis šiandieną su juo. Tai yra tipiška apgavystė. Viskas buvo sutarta, jei netikite galite tikrin1 taškas -
Filmavimo programaaa?
Nico Corleone sureagavo į Herbas už temą
nusistatyk per nustatymus full size, 45fps ir t.t ar kiek tu ten nori kad tau butu.1 taškas -
[0.1.4.1] Lygios teisės.
Nico Corleone sureagavo į NicoCorleone už temą
OH, NO THIS HAPPEND AGAIN. WHY U R MAD GUYZ ? DONT DOOOOOO IT PLEASE NOOO ! Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
[0.1.4.1] Keli pasiūlimai medikų darbui.
Ted'Larrsen sureagavo į Steewart_Wisbey už temą
Nemanau, kad tai geros įdėjos. Tiesiog atliktų kitų darbų paskirtis :/1 taškas -
Pora mano klausomu muziku.
Ted'Larrsen sureagavo į Tony_Cocaine už temą
Gaaal ir nieko tokios dainelės, šaunu kad dalinies !1 taškas -
1 taškas
-
DM turnyras,
Naik_Fors sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
- Komandos pavadinimas: Shooter'ai - Komandos sudėtis: Skrajojantis_Olandas Teemo_Wee Too_Much Edvinas_Psy Nico_Corleone Ponas_Olandas - Komandos nuotrauka (visi komandos nariai vienoje vietoje): Įkelsiu vėliau bšk. - Pervestas užstatas 10.000€ į mano sąskaitą (būtina foto, € gal atiduosiu, o gal ir ne): http://www.part.lt/perziura/27bd24865cf1b211a3f2b5488d87434e838.png1 taškas -
Jeremy_Warning užtildė Matt_Evans
Jarek_Quattro sureagavo į Jeremy_Warning. už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? :Matt_Evans • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? :Įžeidinėjimai • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/ff22de1657a5ced6ba37db8c914dcb8e1.png1 taškas -
1 taškas
-
Parduodu Versla 14 į min Dėvėtu drabužių parduotuvė
Mantas_Verone sureagavo į #Vidas už temą
Verslas parduotas galite rakinti.1 taškas -
Pasiūlymas serveriui.
John_Juske sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vainius_Boykaa • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Padaryti ridos kontaktą. Parašius tam tikrą komandą pasiūlo kontratką žmogui, kuris gali kelti ridą kitam žmogui už pinigus. Kainos gali būti bet kokios, tai priklauso to žmogaus, kuris ją siūlo, taip pat gali derėtis su kelėjų, jis gali sutikti, paspaudus N, išmeštų Gui lentelė Taip/Ne. 2. Padaryti tokį kontraktą gaujoms.Kurios galėtų teikti paslaugos už žmonių nužudymus. Pasiūlytų su tam tikra komanda. /uzversti V_P žmogaus kuriam siūlai, V_P kurį nori užversti ir kaina. Jam sutikus, gaujinis važiuotu su1 taškas -
[Pamoka] OverWolf naudojimas
Tunex_Smith sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Vainius_Boykaa 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Kaip padaryti, jog rodytų žaidime lentutę, kas yra TeamSpeak kanale, kas šneka ir panašiai. Detaliau viskas apačioje. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: TeamSpeak - Serverio 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Nepagailėkit like :DD Jei ko nesuprantat į AŽ, jei reikia detalesnės pagalbos, kaip įsirašyt į AŽ arba čia.1 taškas -
[Pamoka] Kaip pasikeisti slapyvardį jei jis užimtas.
John_Juske sureagavo į Kaimo_Tėvas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Vainius_Boykaa 2.Kuo jūsų pamoka bus naudinga žmonėms?: Jei forumo slapyvardis bus užimtas, jis galės pasikeisti į jo norimą. 3.Kokio tipo tai pamoka (TeamSpeak , Serverio , forumo)?: Forumo. 4. Pamoka (Vaizdo įrašai , nuotraukos ir visa kita)?: Štai ir viskas, jei ko nesupratote, rašykite į AŽ, paaiškinsiu jei ko nesupratot.1 taškas -
Mantas_Verone muted Siomas_Ganja
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Siomas_Ganja • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : flood. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Peikiu Matthew_Bennett
#Vidas sureagavo į Mantas_Verone už temą
Agirdi moli blemba atsiprašant, bent nesimazink, o pripažink bent, kad taisei mašiną man vos ne 20 minučių, tai mąstyk, nei vienas direktorius nenorėtų tokio darbuotojo kaip tu ar tavo brolis ar draugas bbž kas ten, kur nesugeba greitai reaguoti į iškvietimą ir sutaisyti mašiną, Matthew sutvarkė mano bulletą vos per ~3 minutes. O tu..1 taškas -
Po ilgų paieškų - atradom naują TAXI direktorių!
Lucas_Patriot sureagavo į The_Fisheris už temą
Pirmiausia kreipiuosi į tave, Mariau. Puikiai padirbėta! Tu ir dar syk įrodai, jog verta luktelėti keliomis dienomis ilgiau ir tada skaityti tvarkinga, įtraukiančia kandidatų apžvalgą. Manau tai buvo viena įdomiausiu apžvalgų kurias man teko skaityt. Kiek pastebėjau, Tu rašai tai, kas tau šauna į galvą skaitant CV ir taip gaunasi faktų prisotinta kandidato apžvalga kuri vėliau leidžia tiek pačiam dalyviui susimastyti, tiek kitiems mokytis iš svetimų klaidų. Tiesa sakant nesu susipažinęs su naujuoju direktoriumi, bet nuojauta kažkur giliai giliai kužda jog jis įeis į GreenSide istorija. Nežina1 taškas -
The_Fisheris Užtildė Tautvydas_Sones
Lucas_Patriot sureagavo į The_Fisheris už temą
Užtildymo anketos šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : The_Fisheris • Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje ? : Tautvydas_Sones • Už ką buvo užtildytas šis žaidėjas ? : Įžeidinėjimai. • Įrodymai , kurie įrodo , jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://i.imgur.com/yooKrd7.png1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Nico_Vercetti sureagavo į Rokas už temą
Skelbiame antros atrankos į forumo moderatorius rezultatus! Daugumos anketos buvo ganėtinai neblogos, buvo vertinama ne tik pagal anketos kokybę, bet buvo atsižvelgiama į įvairias statistikas tiek žaidime, tiek forume. Buvo tikrinami visi kandidatai žaidime įvairiomis sąlygomis ir įvairiomis situacijomis. Galutiniai rezultatai buvo priimti trijų žmonių pagalba. - Matthew_Bennett - Velnelis_Camel - Ever_Never - Edwa_Nmz Tikėkimės kai kurių naujų moderatorių sukaupta patirtis leis mėgautis naujomis pareigomis taip pat kaip ir pirmą kartą, o jei pernelyg lengvai gautos pareigos nebus1 taškas -
Atranka į forumo moderatorius,
Karolis_Kaulas. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Taigi labas Rokai, pradedu nuo savo aprašymu, esu geranoriškas, malonus, mandagus, pavyzdingas, atsakingas vaikinukas iš Kėdainių. Mano vardas yra Vytenis, man yra 15 metų, rudenį sueina 16. Aš esu velniškai užsispyręs. Jeigu aš sugalvoju ką nors daryti savaip, o ne taip kaip man sako pavyzdžiui mokytoja, aš vistiek darysiu savaip, nors su klaidom, bet darysiu... Tas ir man pačiam kenkia nes jeigu išmokstu tema ne taip tai ragas (Šypsausi) Iš kontrolinio teigiamo net nesvajok... Kita mano gerovi savybe ta jog jeigu aš su žmogumi beveik visada randu bendrą temą apie kuria galėtume kalbėti kart1 taškas -
Projekto komandos nariai,
Tautvidas_Krisci sureagavo į Rokas už temą
Projekto komandos nariai, Prižiūrėtojų taryba Aivaras_Vercetti, Mafijos_Tevas, Tnt_Edwax, Emilisvn_Samp, Pagalbininkai Laurynas_Leigon, Prižiūrėtojai1 taškas -
Prisistatau Lukas_Benjaminas
Egidijus_Uzas sureagavo į John_Juske už temą
Malonu susipažinti, apsimesiu, kad esam nepažystami :DD1 taškas -
Pirmi mano avatarai
http://www.part.lt/img/2a4261af9754c5d5c1d59109637137fa512.pngŠitas neblogas, bet manau kaip 11 metu čiuvui kaip tik.1 taškas -
Ls Village PD
Na man kažko trūksta, galėjei labiau užpildyti viska.1 taškas -
T'Nolasco - Lietuviškas butas (Kaimeliai)
Puikus mapp darbas, šaunuolis tobulėji kaip ir mano **** augimas1 taškas -
Mėgstamiausia REP'o grupe
Jason_Lois sureagavo į John_Juske už temą
Tyfaz man patinką, tie geresnis THE BEST ČIA JIE1 taškas -
Projekto aprašymas,
Puikus darbas padarytas per toki maža laiką tarpa.1 taškas