Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.02 visose vietose
-
Escobar'o gatvė
džimis ir 18 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Iš temos pavadinimo, turbūt, jau prisimenat ką turiu omeny - buvusią savo visą gatvę rudų namų aplink taxi bazę. Tai buvo mano ilgai vykdomas socialinis tyrimas bei eksperimentas kaip sugebu čiešint, valdyti visuomenę, mano įtaka ekonomikai, kaip lengva sukurti deficitą, ir iš savaiminės reklamos padaryti ‘verslą’. Žinoma, pilnai savo tyrimo neįvykdžiau, nes kiekviename name ketinau įrengti interjerus, keliuose buvau įpusėjęs, tačiau teko visus baldus parduoti dėl Roko sukurtos temos “ateinančios nekilnojamo turto permainos”. Tai buvo kaip griaustinis iš giedro dangaus, tačiau pavyko ir be vis19 taškai -
Peikiu Osen_Mario
Bmx_Park ir 4 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
Įrodymai pakankamai aiškūs, jog buvo konfliktinė situacija, kurios židinys buvo būtent šis pašalintas darbuotojas. Nebedarom bangų dėl tokių smulkmenų. Kad aktyvus darbuotojas, nereiškia jog nepagarba kolegoms pateisinama.5 taškai -
Pacan'Marozas. Ką aš radau čia, ko neradau kitur.
Justaz_Kill ir 2 kiti sureagavo į Pacan Marozas už temą
Sveiki. Susiruošiau jums parašyti savo atsiradimą sa:mp pasaulyje. Nuo ko pradėjau, kur pradėjau ir su kuo pradėjau žaisti. Kur pradėjau žaisti. Taigi pirmas serveris kuriame rimtai pradėjau žaisti buvo Lm*.**. Ten pražaidžiau metus. Dar buvau jaunas, sa:mp'e daug nepatyręs, daug nemokantis tai šokinėdavau iš vieno darbo į kitą. Buvau užstrigęs apsaugoje. Pas Egidijus_Keza. Su juo gerai sutariau, viskas buvo okey. Tačiau jis paliko apsaugos direktoriaus pareigas ir išėjo kitur. Taip pat ir aš. Kadangi buvau jau patyręs teisėsaugoje tai lengvai patekau į SWAT komandą. Ten taip pa3 taškai -
MD grafikos parduotuvė
Alfredo_Rossi ir 2 kiti sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re3 taškai -
Nuko` - Modernus interjeras su vaizdu į Las Venturas miestą.
Lukas_Drifterx ir kitas sureagavo į Nuko` už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Serveryje lankiausi tik per testavimus, daugiau manęs čia nebuvo. Nuo pat serverio atidarymo čia keliu savo darbus, bet jei tai kažkam maišo - praneškit. Jūsų kontaktiniai duomenys : Jų jums tikrai nereikės. Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Mapinimas užtruko apie 4 dienas, o tekstūrų keitimas apie savaitę. Jūsų komentaras : Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Interjero nuotraukos : http://imgur.com/a/fZiAH Vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=W9UVPTLqowE P.S Lyg šiol map darbus kurdavau kartu su Justu (Laggeris), bet šiame darbe sulaukiau2 taškai -
Teddy_Wudson užtildė Bmw_Bmw
Euras_Pitas ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Teddy_Wudson 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Bmw_Bmw 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://i.imgur.com/85PsKfp.png2 taškai -
Escobar'o gatvė
Guga_Buga ir kitas sureagavo į Gvidas_Ham už temą
Galvoju, gal būt ir man po šia tema parašyti kaip aš praturtėjau su aargumentais? Ką manai mariau? Įdomu skaityt būtų? Parašyčiau turbūt viską ką prisiminčiau. Irgi psichologine tematika.2 taškai -
Asap Rocky skin modifikacija
Jeremy_Warning. sureagavo į Amandas už temą
-Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Amandas_Hernadez *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin Asap Rocky megejams *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Zekit HD *Parsiuntimo nuoroda :numete frankis apačioj.1 taškas -
Pasiūlimai darbams
Arnis_Selfie sureagavo į Džiovani_Woop už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1) Įlipus į taksi automobilį išmestų lentelėje, kurioje klijentas turėtu įrašyti kelionės tikslą 2) Perkant baldus baldų parduoduvėje, kurjeriai ne tik turėtu juos pristatyti į parduoduvę, bet ir į namus. T.y nusiperki baldą pvz: sofą, pirkėjas turėtu išsikviesti kurjerį kuris turėtų tą sofą pristatyti į pirkėjo namus 3) GSPD įdėti naują transportą - predator (policijos kateris) 4) Padaryti sistemą jog per /dpultas ar kokia ten komanda būtu toks punktas kaip "Paskelbti jog vyksta treniruo1 taškas -
Sunkus laikai atseina
hugo armani sureagavo į Medellin_Cartel už temą
Nu nizinau niets ka ir bepasakytsi atseina sunkus laikai biveik pries mietus nu atrodso viskas gerai yra piniga viska a po kurio laika nusigyvieni iki stai ko .. Ko toliau to baisiau..1 taškas -
Ignas Bandito sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese Trumpas sukurto darbo aprašymas : Kuriau for fun, jeigu patinka užmeskit like, ateityje galbūt padarysiu kito didžio ir su kitais efektais. Norint peržiūrėti avatarus reikia spausti čia | | \/ http://imgur.com/a/UXvfM1 taškas -
Padėkit!!! Padėjusiam 50k :(
Super_Brother sureagavo į Shut_Down už temą
Sveiki gal kas esate susidūrę, su tokia tema nekrauna objektų, nerodo nei mašinų ,bet eina į jas įlipt ir važiuot kaip ant oro. Padėjusiam 50k serverio valiutos.1 taškas -
Padėjusiam atsidėkosiu pinigais.
Paulius Sweet sureagavo į Renn_Bond už temą
Man taip ir būna su kompu tik , tik aš paspaudžiu ir palaukiu šiek tiek laiko , 2-3 min , ir bent man tai atsigauna .1 taškas -
Egidijus_Keza Užtildė Tomas_Pro
Mikas Cisum sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Egidijus_Keza 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tomas_Pro 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą:1 taškas -
Peikiu Osen_Mario
Mikas Cisum sureagavo į Sense_Daims už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sense Daims • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Osen Mario • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Mechaniku. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Free išmetimas. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Išmetė už nieką. Norėčiau pamatyti įrodymus ir tėgul paaiškina už ką išmetė. Ir bei rodžiau geriausia aktyvuma darbe. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :1 taškas -
ksgo ace
Arvydas_Katkus sureagavo į Maksim_Veselov už temą
Rangai nedideli bet pasijuokti galima . GN3. Atsiprašau, bet niekas neišmokė editint1 taškas -
CSGO Knife 3K.
LENKAS sureagavo į Jacks_Mass už temą
Šiandien mano žaidimas. GN3, levas rankas, bet užtat pasiekimas 3K Knife. Editas taipat levas. https://youtu.be/R0YG06nrYxgEnjoy.1 taškas -
Sunkus laikai atseina
Medellin_Cartel sureagavo į Bill_Shake už temą
šits pro sieną kontrabandą vežas1 taškas -
Sunkus laikai atseina
Ltu_Justux sureagavo į Dvl Gang už temą
Nesupratau tavo temos esmės, tipo pasirodyt jog laikęs pakelį cigarečių, kol tėvų nėra ar kaip ?1 taškas -
Labs , gal net ir yra neblogų, bet per daug iš tų mergų išsirinkt vieną1 taškas -
First Person modifikacija.
Labas , kaip aktyvuojasi šitas , ir ar necrashina ?1 taškas -
Ieškau colormodą
More_More sureagavo į Bendziaks Orbit už temą
Visi trys tamsūs, atsisiuntimas aprašymuose ( video ).1 taškas -
Vienas geriausiu LOW (ENB)
Visai neblogai iš nuotraukų , eisiu pamėgint dabar isirašyt gal paeis ;d1 taškas -
Prašau užtildyti Frank_Brigada
Hugo_Soprano sureagavo į Vycka_Flex už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardėkuris prėašo užtildyti kitą asmenį: Vycka_Flex 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Frank_Brigada 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto:http://www.part.lt/perziura/0a46d640ac02c07a2fcec769f66e8d16565.png1 taškas -
Istorija Apie Rytis_Bit
Rytis'Bit sureagavo į Fernando Black už temą
Šauniai čia sukūrei ir LOGO kaip tavo BLOGO gražus yra. Šauniai.1 taškas -
1 taškas
-
Prašau užblokuoti Vycka_Flex
Hugo_Soprano sureagavo į Vycka_Flex už temą
Nesupratau, jai aš tave išmečiau iš darbinės mašinos tai dar nereiškia, kad aš sprogdinu tavo nuosava transporto priemonę. Tai galėjo padaryti, bet kas iš žaidėjų nes kai sprogsta mašina kiek mačiau iš tavo nuotraukų tai rašo, jog "galimas sunaikintojas" tad tikrai nenoriu prisiimti atsakomybės už tai ko nepadariau. Manau, to reiktų paklausti administratorių ar nėra tokios klaidos, jai transportą sunaikiną kitas žaidėjas, bet parašo kita. Beje tavo nuotraukų labai prasta kokybė, ar tik nenori kažkaip manęs apšmeižti sugalvodamas kokia nors gudrybę.1 taškas -
MD grafikos parduotuvė
Savas_Mode sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Darbus atliksiu vakare, redaguosiu šį postą.1 taškas -
Darius Piktas Užtildžiau The Rain
Aurimas_Octopas sureagavo į Darius Piktas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Darius Piktas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: The Rain 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /V komanda ne pagal paskirti 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://imgur.com/4ANBIVu1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Pagalbos dėl modu
Vandettka, ateik į Team Speak viska iš aiskinsių kaip.1 taškas -
Darius Piktas Užtildžiau Laimius Boyka
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Darius Piktas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Laimius Boyka 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimą policininką pasikartotini. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://imgur.com/a/MDi6N1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Naughty_Jakudza
Vycka_Flex sureagavo į Hugo_Soprano už temą
Sveikas, džiugu jog žaidi šį projektą, sėkmės tau.1 taškas -
Pristatau Eliga_Boxer
Sveikas, džiugu jog prisistatai, sėkmės šiame serveryje.1 taškas -
Prisistatau Larry_Quest
Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tau šiame serveryje.1 taškas -
[Pasiulymas serveriui] Dažasvaidis
Renn_Bond sureagavo į Paulius Sweet už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Paulius_Sweet ✔ Koks tai pasiūlymas: Dažasvaidis ar dar kaip pavadinsit jį. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Idėti kokįį pastatą ar pickup ginklinėje per kurį sumokėjas kažkies pinigų galėtum įeiti į interjerą kuriame būtų dvi komandos, duotų ginklus ir galėtum šaudytis, būtų bendri komandų taškai (1 taškas - 1 nušautas priešas), surinkusi daugiau tašku per kokimas 15min komanda laimi, daugiausiai nušoves galėtu būti apdovanotas ten keliai šimtais €, žaidėjai ateiti/ išeiti galėtu betkuriuo metu per tas 15min. Nu kažkas panašaus, gal įdomiau sugalvosit.1 taškas -
John_Juske (Pofka_Srd) banned Paulius_Sweet, Vitalikas_Slim
NU tj mldc dabar mužykam ir lrn atidavem hoodus..1 taškas -
[Pasiūlymas serveriui] Gaujoms
Nuo 19 iki 21? Rimtai tu? -,- Ir taip atsibosta valanda tam hoode sedėt, jei nepaimei per valanda tj ir per 2 nepaimsi.. o jei veiksmo nori reikia eit gw ir pnš.1 taškas -
[Serverio pasiūlymas] Lobis
Už, tikrai kažkas kas padarytu nors kiek veiksmo1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Jūsų Vardas_Pavardė?: Paulius_Sweet Kokio darbo norite?: avatar Darbo paveikslėlis?: http://www.part.lt/perziura/bc730a709d076e74ef248686204a7be3886.jpg Darbo tekstas bei sub. tekstas?: #Saldainis , apacioj ten ar kur užrašykit nžn ent pats Darbo pavizdys(nebūtina)?: - Papildomi komentarai?: žekit tik, kad patiktu bo negausit atlygio1 taškas