Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Menian_Fierro

Neaktyvus

  • 396

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Menian_Fierro pranešimai

  1. Galbūt naujokui gavus dėžę padidintu šansus likti serveryje?
  2. Atnaujinimas puikus, bet ar nebūtu buve geriau per tuos kelis metus daryti atnaujinima dalimis, sakykim kas 2-3mėn kokius? Asmeniškai matyti būtu maloniau mažesnius atnaujinimus dažniau, negu vienas didelis blynas per beveik 2 metus.
  3. Labas, nežinau net ka atsakyti iš tikro, techniškai aš tavęs niekaip neapgavau, ieškojau verslo kurį pardavinėja kažkas ir pamačiau tavo 200m versla už 1.5m ir nupirkau. Pykčiu mažiausiai noriu, tiesiog pats suklydai ir neprirašei 0, pasiskaityk iš šono “Mane apgavo Menian_Fierro, kadangi parduodamas savo versla padariau klaida ir neprirašiau vieno 0 papildomo” tai aš nelabai suprantu kur apgavau tave, tu tiesiog suklydai dėdamas kaina. Visiems pasitaiko situaciju, man lygiai taspats buvo su 400m verslu, buvo 0 neprirašytas ir tiesiog tai buvo mano atsakomybė įsitikinti ar kaina tink
  4. Kaip gauni crashą egzamino metu, o buvo like 2 checkpointai

    Tobey Maguire Reaction GIF

  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Menian_Fierro • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Rebeka_Sander • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/J0fbc • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/jyiXJ [!] Nekrovė objektų ir laukiau kol pradės normaliai krauti.
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Extazy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Donald_Fellon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relogas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  7. Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Menian_Capppeli 2. Kokios pagalbos jums reikia: Problema yra labai paprasta , vienu žodžiu noriu nusistatyti CSGO vaizdą kad būtų 4:3 800x600 ir kad nebūtų juodų linijų šonuose. Ką reikia daryti galbūt kažkas galit padėti. Iškarto sakau ką bandžiau ten Intel Graphics ir pnš jau išbandyta nepadeda ten pasikeičia tik Dekstop vaizdas o pats CSGO nepasikeičia. Toliau ten NVIDIA Control Panel pas mane nėra tokių nustatymų nes laptopas , kas padedat ruka lorda padarau + 500k į rankas arba banku. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Viršuje
  8. Sveikas Green-Side žaidėjau! Šiandien tau suteiksiu galimybę laimėti 1,000,000e serverio valiutos. Taisykles yra labai paprastos , jums tiesiog reikės parašyti vieną numerį nuo 1 iki 250 , primenu rašyti savo numerį galėsite tik vieną kartą ir prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas. Šis giveaway vyks iki 2016-05-07 ir laimėtojas bus paskelbtas tą dieną maždaug į vakaro pusę 19-20h valandomis. Laimėtojas bus išrinktas random , todėl nereikia sakyti , kad specialiai išrinko savo draugą / pusbrolį ar dar kokie pas jus ten būna atmazai. Negaiškite laiko ir rašykite savo num
  9. Laimėtojas yra numeris 47 kurį parašė Colin_Sarkys. Sveikinimai jam! P.S Tai nepaskutinis GIVEAWAY todėl kitas bus žymiai didesnis , sėkmės.
  10. Laimėtojas bus išrinktas rytoj , turite dar šiandien visą dieną bandyti ką laimėti.
  11. Jeigu žaidėjų skaičius ir toliau laikysis toks didelis , padidins slotų skaičių ir tada tikrai jeigu dalyvausi gausi prizą.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.