Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.06 in Pranešimai

1. 1080p HD Vaidino - Mantvis_Daedo Riot_King Malykas Kevin_Connor Pacan_Marozas Dziovanis_Woop Įgarsino - Mantas_Mafass ( aras pareigūnas ) Mantvis_Daedo ( policijos pareigūnas pradžioje ) Riot_King ( kaimietukas , kuris pranešė apie pastebėtą Igorį ) Kevin_Connor ( policijos operatorė :D )
    45 taškai
  2. Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.
    4 taškai
  3. Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re
    3 taškai
  4. Eko'Mad

Pirmieji Eko avatarai!

Manto pageidavimu :* Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Eko_Mad Keli komantarai apie darbus: - Grafikos darbai (min. 2): - Vsiem zdarova, pirmi darbai kuriuos dariau su photoshopu ( yra ~28 ), daug nieko nėra padaryta, bet čia aš dar tik naujokėlis. Prašou išsakyti nuomonę. Yra avatarų 150x250, 150x150, bei keletas parašų 600x175 http://imgur.com/a/3ay1a Jeigu patiko paspauskit like! Jeigu patiks bus daugiau! Update NR.1 (Automobiliai) Šį kartą padariau, kad avatarai neviršytų 50kb http://imgur.com/a/10IgE
    2 taškai
  5. John_Freak

Taxi edit v1

Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : John_Freak *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Mašina, taxi. *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Pora nuotraukų, jei kas, pasižiūrėsit žaidime. *Parsiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/oqscx153fwocyb3/GreenSide.lt+John_Freak+Taxi+Edit+v1.rar Norėjau padaryti kažką neįprasto, nedaryti jokių bmw ir t.t o tiesiog kažką paprasto. Norėčiau jog įvertintumėte mano darbą Mašinoje buvo daroma: Lietuviški 3D numeriai. Sutvarkyta daug skilių ir bugu. Imtas vieno senesnių mercedesu salonas, sudėtas
    2 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kamato_Tajama • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Mašina su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. Viskas įdomu , bei gražiai padaryta , bet einant prie tikros tiesos Igoris pačioje pabaigoje buvo be ginklo , buvo paslėpes kitur . Na bet viskas šaunu.
    2 taškai
  8. Viskas būtų gal ir gražu , bet per daug to ryškumo jis viska išmumša, sėkmės kuriant kitus darbus.
    2 taškai
  9. Geras video prajuokino Kevin balsas Grynas mergaitė srr bet , taip yra :DDDDDDDD
    2 taškai
  10. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 4 rep'utacijos.
    2 taškai
  11. Darbas atliktas sėkmingai! Iš Tavęs 1 rep'utacijos.
    2 taškai
  12. Darbai atlikti sėkmingai! Iš Tavęs limitas.
    2 taškai
  13. Vienas darbas atliktas sėkmingai! Dėl antro (-jo) nedariau, kadangi netiko stock'as (paveikslėlis) - 150x150, 150x200, 150x250, netiko, tad nedariau. Iš Tavęs limitas.
    2 taškai
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Whitey_Tabako • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lee_Swager • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Mašina sutaisė su čytais) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  16. Sveiki, motyvacinis laiškas skirtas kandidatūrai į Gaujų Prižiūrėtojus. Background'as apie mane : esu Martynas, 20-ies metų žaidėjas iš Klaipėdos. Šiuo metu esu studentas, studijuoju taip pat Klaipėdoje, tačiau ateityje turiu planų magistrą pasibaigti svetur. Laisvalaikis šiuo metu ganėtinai siauras, dažniausiai jis susidaro iš mokslų bei SA:MP'o. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gre
    2 taškai
  17. SUB/LIKE kam negaila, dėkui Kitus mano video galit pažiūrėti apsilanke čia https://www.youtube.com/user/leonskillmovieTV
    1 taškas
  18. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Pofka_Salivop *Jūsų Vardas realybėje : Povilas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Palanga. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Skype ID: povilassalivop *Jūsų charakterio bruožai : Draugiškas,atsakingas,komunikabilus,linksmas-net labai! *Jūsų pomėgiai : Lankau krepšinį, kažkur 198cm ūgį reikia padėti . Šiaip esu ekstremalaus sporto mėgėjas, ir turiu tam galimybės. Kadangi turiu kaitavimo, buriavimo įrangą, ir gyvenu prie pat jūros, tai visada jei diena būna vėjuota, išpėdinu "paskraidyt" per bangas! Taipogi turiu vandens motociklą, jis
    1 taškas
  19. Jūsų Vardas_Pavardė : Serveryje lankiausi tik per testavimus, daugiau manęs čia nebuvo. Nuo pat serverio atidarymo čia keliu savo darbus, bet jei tai kažkam maišo - praneškit. Jūsų kontaktiniai duomenys : Jų jums tikrai nereikės. Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Mapinimas užtruko apie 4 dienas, o tekstūrų keitimas apie savaitę. Jūsų komentaras : Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Interjero nuotraukos : http://imgur.com/a/fZiAH Vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=W9UVPTLqowE P.S Lyg šiol map darbus kurdavau kartu su Justu (Laggeris), bet šiame darbe sulaukiau
    1 taškas
  20. *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Piecia_Bombom *Jūsų Vardas realybėje :Patrikas (Ne iš kempiniuko ) *Jūsų amžius : 18 *Miestas iš kurio esate : Gimės Vilniuje, nuo 2004 Metu Lentvaris, 1,5 metu Anglijoje. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Maziusss123 Skype call me maybe :* *Jūsų charakterio bruožai : Linksmas, visad bandantys nulaikyt teigiamą atmosferą, bei mėgstantis gert ( Per šventes bei Penktadienius) *Jūsų pomėgiai : Muzikas bei jos kurybą, bei bandymas piešt(Kas niekad neišeiną ) *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Ir taip turbut aišku kad krepšinis *Ar turi
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komantarai apie darbus: Turėjau šokių tokių nuotraukų, su jomis kažką padaryt bandžiau. Vertinkit, kritika - mokymasis iš klaidų. Grafikos darbai (min. 2):
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ren_Bond 2. Perkamos tr. priemonės pavadinimas: BloodRing 3. Perkamos tr. priemonės rida, išvaizda: Nėra labai jau svarbu svarbi labiau transporto priemone. 4. Kaina, už kurią perkate tr. priemonę: Kainą nuo 450k
    1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Jery_Black • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiūlymas bus toks kai gauni švenčiu priza pvz:moliūga ant galvos ar kalėdinė kepurė kad liks visam laikui,o uždeti su komanda /prizai išmeta gui lentele kur bus surašyta kielintų metų ir kokio šventės priza įvygdė • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Gražiau atrodys,kai filmoji video gražiau atrodys žmones,ir t.t • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  25. Dėkui seniuk, o kas tu ? Ryan obolys tas ?
    1 taškas
  26. LENKAS

CSS FRAGSHOW #3

Nu neblogai palesi ko iš ts jau pabėgai ?
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Cristian_Toreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zetono_Lasai • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: taisosi mašiną be vip/admin komandų. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  28. Manau suradau ko norėjai. Sekmės
    1 taškas
  29. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
    1 taškas
  30. Labai gražūs avatarai Jeigu per tokį laiką gali padaryti tokius gražius avatarus galėtum turėti savo asmeninę GFX parduotuvę. Tikrai ateičiau užsisakyt. sėkmės tau
    1 taškas
  31. Visai pasakysiu gražūs ,bet geriau tu daryk trumpesnius ,nes tokie ilgi man nelabai.
    1 taškas
  32. Darbas (-ai) atlikti sėkmingai! Iš Tavęs 3 rep'utacijos. P.S Numečiau porą pavizdžių.
    1 taškas
  33. Kaip jau sakė atrodo lyg būtų ištempti ;D Bet šeip gražu.
    1 taškas
  34. Ateik y ts.greenside.lt vaikuti tu mažas xDDDD man tu graudus esi čia tipo galvoji pranešimų susirinksi po šito pranešimo tu būsi ignoruojamas uikę tu. atsiprašau už išsireiškimą. Gali net neprašyt daugia umodifiakcijų. + Sėkėms su 2 ar 3 įspėjimais forumo xDD Jei pamatys mano sms
    1 taškas
  35. Uoj kokios dainūškoss, spaudžiu žalia
    1 taškas
  36. Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​
    1 taškas
  37. Labas , ieina , ir gilzės ir taikinukas ten ?
    1 taškas
  38. Darbas atliktas sėkmingai! Padariau ne tokį kokio prašei, man šis gražesnis atrodo, manau patiks ir Tau žinau tavo skonį Jeigu netiks - rašyk. Iš Tavęs limitas.
    1 taškas
  39. Esu Mantas, man yra 15 metų, esu iš Kauno. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2010 metų ir apie jį žinau ištiesų daug. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti. Žinoma sunku pasakyti savo teigiamus ir neigiamus bruožus, bet manau juos svarbu paminėti. Mano manymu žmonės susidarė neigiamą nuomonę apie mane ir mano, kad esu eilinis stumikas ir gavęs pareigas pasikelia. Tačiau čia buvo mano gaujų valdymo technika per kurią man nereikėjo skelbti atrankų,
    1 taškas
  40. Labas , esu girdėjes , įmesk nuotraukų i AŽ jeigu nesunku
    1 taškas
  41. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau į /slepti komandą įdėti Taksistų budėjimo žinutes, kad jas galėtum išjūngti, man pavyzdžiui visiškai nerūpi, kur jie budi, ir labai įkiru, kad kas tris minutes rašo į čhatą. (nebūtina) ___________________________________________________________________________________________ Dar siūliau panaudoti Viela kažkokiam dalykui, taigi štai mano įdėja: Viela galimą būtų naudoti atntrankių atsirakinimui, pavyzdžiui: Nusiperki Vielos parduotuvėje, ir po kažkiek laiko tave surakina pareigūnas, tau b
    1 taškas
  42. 1. Filmo pavadinimas [ir lietuviškas ir angl.) Daugiau nei žaidimas ( More then a game ) 2. Žanras: Sporto filmai 3. Kas jus filme sudomino, kad siūlote šį filmą? Šiame filme pasakoja LJ ir visi kiti jo vaikystės draugai apie savo iškilimą šiame sporte. 4. Nuoroda į filmo treilerį (youtube.com):
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Paulius_Sveikas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Bmx_Park • Už ką buvote užblokuotas ?:piknaudziavimas admin. o kas geriause kad as ne admin • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  44. Už, nes ketvirtam rangui reiktų geresnių mašinų negu anbulance ar rancheris.
    1 taškas
  45. Nežinau kokios tau dainos patinka paklausyk šių gal sueis gal ne , turi pasakyt labiau kokios tau patinka labiau dainos tada gal atrasiu kažką
    1 taškas
  46. Rokas

Reklamuok!

Daug darbų atitinkančių temą nesulaukėme, todėl teko atmesti linksmiausių darbų nugalėtojus, kurių praktiškai ir nebuvo, neskaitant tų darbų, kurie buvo pagaminti "Photoshop" ar "Paint" aplinkoje. Nugalėtojai pateikti apačioje ir laukiu kol su manimi susisieks dėl prizų atsiėmimo tolimesnės eigos. 1 vieta - Marcus_Sullivan, laimi 5000 kreditų, 10 tune dėžių ir skin; 2 vieta - Ponas_Gyvatė , Mister_Winston, laimi po 2000 kreditų, 5 tune dėžes ir skin; 3 vieta -​​ Kavenski_Pacany, laimi 3000 kreditų, 10 tune dėžių ir skin; GreenSide administraci​ja sveikina nugalėtojus, o k
    1 taškas
  47. Antras sukurtas video nežinau kaip gavosi neturėjau tiek daug idėju kaip praeita karta taigi vertinti jums taigi norėsit dar tiesiog +rep
    1 taškas
  48. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Sweet • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Armandis_Green kažkoks pnš. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytai tipo zjbs. Užbanino cj už tai, kad nušoviau paška ir kupranugari nu kžn. šaudyt bšk moki ir jau bane sedi. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :
    1 taškas
  49. nieko nevertas tas tavo banned lakstau su low ir viskas nk nėra. relog neturi irodymu tj ka tu cia db mastai + pasigavai savo bannede kad su nametag loši už kuri baudzia banu svkn igyjus ožio varda,
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.