Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.12.12 in Pranešimai
-
KONKURSAS - Laimėk Buffalo!
Anthony_Savas ir 16 kiti sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Sveiki GreenSide žaidėjai, šiandien dieną sugalvojau padaryti konkursą iš mašinos BUFFALO, tai puiki proga laimėti nuostabią mašiną! Norint laimėti, jums reikės paspausti LIKE ant šitos temos bei parašyti savo Vardą_Pavardę komentaruose. Laimėtojas bus renkamas random.org pagalba, taip pat šioje temoje bus paskelbtas nugalėtojas bei bus įkeliama nuotrauka kaip prizas bus įteikiamas nugalėtojui. Prizas Buffalo mašina, bei 20.000 eurų. Konkursas baigsis Gruodžio 17 dieną. Mašinos nuotraukos bei informacija: Leidimą turiu gavęs iš moderatoriaus Nico Morett17 taškai -
Savas_Mode ir 7 kiti sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Marcus_Sullivan Keli komentarai apie darbus: Paprasti avatarai, jei labai patiks pakursiu ir daugiau, laikinkit Grafikos darbai (min. 2): http://imgur.com/a/e6w9y8 taškai -
Kalėdinė fūros ir priekabos modifikacija (ROADTRAIN).
Džiovani_Woop ir 6 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
dl (fūros) - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/12873-peterbilt-379-custom-coca-cola.html dl (priekabos) - http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-trailers/23945-coca-cola-trailer.html SVARBU: KAI RAŠOTĖS PRIEKABĄ, RAŠYKITĖS „ARTICS 3“, KITAIP UŽSIMODINS KITA, TAČIAU JOS NĖRA SERVERYJE. AŠ RAŠIAUSI AUTOINSTALL, TAD JEIGU RAŠYSITĖS PRIEKABĄ PER SPARKĄ, IMG EDITOR, MODLOADER AR KITAS PROGRAMAS, NEŽINAU KAIP BUS.. CREDITS - unknown ANKETA SPOILERYJE, VIRŠUJE. NUOTRAUKOS - MANO!7 taškai -
MD grafikos parduotuvė
Alfredo_Rossi ir 3 kiti sureagavo į Mantas_Jameson už temą
Sveiki atvykę į profesionalią GreenSide.LT forumo grafikos parduotuvę - MD grafikos parduotuvė. Mes (Mantas ir Deivydas) stengsimės jums atlikti kuo kokybiškesnį darbą už tikrai prieinamą kainą. Žinoma mes nesame kažkokie tai velniškai geri grafikos dizaineriai, tačiau savo atliekamais darbais stengsimės Jūsų nenuvilti! Atsiskaitymas už atliktą darbą bus tik forumo reputacija. Taip pat įvedama nauja taisyklė pildantiems: * Privaloma prieš pildant anketą paspausti patinka ant pagrindinio temos pranešimo. Kitu atveju darbas bus ignoruojamas. Primenu: atsiskaitymas forumo re4 taškai -
Parašai visiems
Rokis_Roxas ir 2 kiti sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Sveiki , tai vieni iš pirmųjų mano parašų , kuriais dalinuosi su jumis Jeigu surinksiu kažkiek rep'ų ir jums patiks , tada įkelsiu daugiau. Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Frankis_Buggatiz Keli komentarai apie darbus: - Grafikos darbai (min. 2):3 taškai -
[Event] Šansas gauti nemokama NRG-500
Lenis_Kempinis ir 2 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki, taigi nusprendžiau padaryti [EVENT]. Šitą kartą atiduosiu ne cs:go, kaip anksčiau buvo, bet savo saugotą NRG-500 Tiesiog nusipirkau ji dėl stuntinimo, bet nusibodo, tad geriau jau kažkam padovanoti Kalėdų progą ---------------------- Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2 Ar paspaudėt LIKE mygtuką [privaloma] ?: 3 Ar norit tokių event daugiau?: 4. Ar tikitės laimėti?: -------------- Nugalėtojo rinkimas Taigi tarkim jūsų postas yra 1 ir tarkim į event užpildė 15 žmonių. Tada pasidarau, kad iš 15 žmonių butu išrinktas, nuo 1 iki 15 numeris ir tada t3 taškai -
[KONKURSAS] - Laimėk serverio valiutos.
Kevin_Connor ir kitas sureagavo į Deivydas_.Never už temą
Sveiki, kadangi pagaliau užsidirbau serverio valiutos, ir galiu drąsiai daryti EVENT, tai todėl norių jums atiduoti 5000€ serverio valiutos. Taigi paprastai tūrėsite pasirinkti skaičiuką, ir tai gali būti tik nuo 1-100. Pradėkim.. Kaip dalyvauti? Paspausti REP ant šito posto Ir parašyti savo skaičiuką ANKETA Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Koks jūsų skaičiukas?: Ar paspaudėte rep ant šitos temos?:2 taškai -
GREENSIDE.LT # Eglutės įžiebimas # GFX
White_Nike ir kitas sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Anketos: Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komentarai apie darbus: Iš šiandienos darytų nuotraukų, kažką padariau, P.S kokybę susitaisiau.. Grafikos darbai (min. 2): -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Darbų paveikslėliai - http://imgur.com/a/vbhtJ2 taškai -
MD grafikos parduotuvė
Savas_Mode ir kitas sureagavo į Marcus_Sullivan už temą
Nelabai suprantu dėl dydžio, viršuj rašai kad palikt tokį patį, o apačioje kad jau panašų kaip tavo esamas parašas. Parašyk viską aiškiau į asmeninę žinutę. Atsiskaityk, 3 like. Atsiskaityk, 3 like.2 taškai -
MD grafikos parduotuvė
Nelabai norisi daryti darbo kitam projektui, jei labai reikia parašyk į PM. Atsiskaityk, 5 like, dariau kitokį. Atsiskaityk, 3 like. Atsiskaityk, 2 like. P.S. Senesius darbus atliks Daumantas.2 taškai -
MD grafikos parduotuvė
Rytoj atliksiu darbus, nes neveikia PS, trūksta failiuko kažkokio.2 taškai -
Asap Rocky skin modifikacija
Jeremy_Warning. sureagavo į Amandas už temą
-Anketos šablonai- Modifikacijos pasidalinimo anketa *Jūsų Vardas_Pavardė : Amandas_Hernadez *Kokia tai modifikacija [Mašina, Skin ir t.t.]? : Skin Asap Rocky megejams *Modifikacijos Nuotrauka/Video : Zekit HD *Parsiuntimo nuoroda :numete frankis apačioj.1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Julius_Laukinis 2. Verslo uždarbis per minute: 79/min. 3. Parduodamo verslo kaina: Už 1 mln iškart parduodu.Žinoma,galit bandyti numušti kainą.Parduoti neskubu. 4. Informacija apie verslą - papildomas pelnas, pelno kėlimas už kreditus, verslo vieta: Verslas randasi AP (angel pine) mieste,vieta lengvai randama.79/min,jei žaidi aktyviai 2 dienas iš eilės galima pasiekti uždarbio ir iki 100k per 2d.Netobulintas.Žaidime yra paliktas už 1mln pardavinėjimui,tai jei norit - galit prisijungt ir paimti iškart.1 taškas
-
Perku verslą..
Nick'Moserrati sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Šablonai Pirkimas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jimmy_Cold 2. Verslo uždarbis per minute, kuris jus domintų: nekeltas 70/min - turi būt ir kyla, asmeniškai susisieksiu. 3. Kaina, už kurią norite įsigyti verslą: Iki 900k.1 taškas -
Jimmy_Cold darbeliai #3
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Jimmy_Cold Keli komantarai apie darbus: Turėjau šokių tokių nuotraukų, su jomis kažką padaryt bandžiau. Vertinkit, kritika - mokymasis iš klaidų. Grafikos darbai (min. 2):1 taškas -
Idėja spygliai
Anthony_Marcello sureagavo į ♔ Anthony_Marcello ♔ už temą
Na tikrai šauni idėja, kaip ir pasigedau šios sistemos, surišta su realybe ir įdomu. Už.1 taškas -
1 taškas
-
MD grafikos parduotuvė
Aretas_Samra sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
* Darbas: Avataras * Dydis (pikseliais): Viską matysite pavyzdyje. * Jūsų paveikslėlis (būtina, praleisime darbą): http://i.imgur.com/sYsLdOW.png * Ką užrašyti (tekstas/sub-tekstas): Monte_Gangga * Išsaugoti .PSD failą?: Taip. * Kiek duosite „Patinka“ už darbą?: Kiek reikės . * Ar paspaudėte „Patinka“ ant pagrindinio puslapio?: Žinoma. * Detalesnė informacija apie darbą (ką norite jame matyti ir pan.): Galbūt ne visiškai vienodai kaip nuotraukoje bet kažką panašaus norėčiau pamatyti , galite dėti ir kitus efektus1 taškas -
CSS FRAGSHOW #3
Aretas_Samra sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Man ,tai labai patiko ypač AWP no zoom ;D Kadangi pats pradedu tiktai lošt , tai gražu pažiūrėt į labiau mokančius žaist žaidėjus.1 taškas -
[Event] Šansas gauti nemokama NRG-500
Mrs Nobody sureagavo į David_Gazer už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: David_Gazer 2 Ar paspaudėt LIKE mygtuką [privaloma] ?: Nu atrodo paspaudžiau 3 Ar norit tokių event daugiau?: Taip 4. Ar tikitės laimėti?: Nesisekė man niekados nu bet gal dabar pasiseks1 taškas -
Pasiūlymas medikams.
Safari_Mesh sureagavo į Sense_Daims už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sense Daims • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ną manau reikėtu padidint medikams mašinų kiekį daugiau rancheriu ir tų kitų. Nes dabar kai padaro atranką neįmanoma dirbt 5mašinos ant visos firmos. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Ną manau aktyviau dirbtų medikų firmą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
1 taškas
-
Peasants uz lookouts Colin_Sarkys
Andrej_Valodė sureagavo į Putinas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė Server the.Minde_Fine • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje Colin_Sarkys • Už ką žaidėjas turėtų būti uzbluokotas. nametag • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/perziura/7149c0365d94a212533c2af464f9efb9534.png1 taškas -
Ignas Bandito sureagavo į Ignaz Lucchese už temą
ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese Trumpas sukurto darbo aprašymas : Kuriau for fun, jeigu patinka užmeskit like, ateityje galbūt padarysiu kito didžio ir su kitais efektais. Norint peržiūrėti avatarus reikia spausti čia | | \/ http://imgur.com/a/UXvfM1 taškas -
1 taškas
-
GREENSIDE.LT # Eglutės įžiebimas # GFX
White_Nike sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Geras pastebėjimas, priimtina. Atkreipsiu į tai dėmesį. Iš esmės darbo dydis pakišo koją. Bet ką aš norėjau padaryt, tą ir padariau.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Atranka į gaujų prižiūrėtoją,
Jeremy_Malboro sureagavo į Amandas už temą
Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP žaidėjo vardu Amandas'Hernadez. Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011. Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruo1 taškas -
Jimmy_Cold užtildė Orange_Nike
Martynas_Kon sureagavo į Daumis_Jeremy už temą
Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jimmy_Cold 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Orange_Nike 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas: [/s, /v kontora ne pagal paskirtį.] 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/img/cf986b066bf6b40c6b081306d8cfdeb4984.png http://www.part.lt/img/b18ccb563381c6d18e5ef3fb70cac41c977.png P.S Užtildžiau ne aš, o kitas admin'as, kadangi aš negalėjau jo bausti, nes neturėjau atitinkamo admin level'io. Stephen_Cannabis1 taškas -
Manuelio Avatarai
Mrs Nobody sureagavo į Amandas už temą
Nieko gero tie tavo avatarai,ištampyti negražus stock'ai, bet primk mano žodžius ,kad patobulėtum.1 taškas -
[Pamoka] Kaip apsaugoti kompiuteri nuo Dos ataku.
Diego_Sopranoo sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: 2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Labiau kompiuteriui ir pačio saugumui 3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Pradžioj pradėsim apie skirtumas daugelis nesupranta Dos ir DDos skirtumu,bei priežasčių paaiškinsiu visiems kuo skiriasi Dos nuo DDos,bei pamokinsiu kaip apsisaugoti kompiuteri nuo piktybiniu Dos atakų Dos - Naudojama per viena kompiuteri siunčiami Pockets TCP/UDP atakų tipai,skirta apriboti laikinai IP adresą siunčiant UDP paketus DDos - Naudojami keli kompiuteriai sujungti į vieną meto1 taškas -
GreenSIDE.LT | Halloween event 2015.10.31 - 2015.11.01
Putinas sureagavo į Andrej_Valodė už temą
Puse velnio toks video, bet vis tas.1 taškas -
Pristatau Piecia_Bombom
Putinas sureagavo į Andrej_Valodė už temą
Zdarowa kenti, kaip nepažinosiu sėkmės siekiant ne vien prz1 taškas -
Prašau pagalbos.
Gabija_Waldorff sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : Mesut_Ozil Kokios pagalbos jums reikia : Čia gal labiau toks klausimas būtų. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Sveiki , noriu paklausti vieno dalyko , tarkim kaip būna serverio restartas čia 00:00h . ir gali atsirast namai ar butai , tai kiek laiko asmuo turi būt neprisijungęs? Ar čia tik gandai , kad toks dalykas yra.?1 taškas -
Prašau pagalbos.
Gabija_Waldorff sureagavo į Diego_Sopranoo už temą
Ačiū tau labai už , tai , kad padėjai Bet dar vienas klausimas , kiek gali kainuot laisvas namas?1 taškas