Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.03.23 in Pranešimai
-
[J'Juske] Car Registration Station
Denis_Xander ir 4 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :John_Juske 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : 1 - 2h 3. Jūsų kontaktiniai duomenys :milava29 4. Šioks toks komentaras apie darbą : Nieko ypatingo, delete colormod 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) :5 taškai -
Avatarai V1 (NEMELUOKIT, TIK DĖL DICAPRIO STOCK)
Damn_Daniel ir 4 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Stokai tikrai nėra daug kur naudoti , tik dėl DICAPRIO nebečiečinkit. Kaip ir prašėt pristatau jūms: 150x200 Ir sakykit savo tematikas panaudosiu V2, V3 Be, to ieškau žmogaus kuris moka, naudotis PHOTOSHOP panašiai, kaip M_Adomaitis. Avatarai5 taškai -
Idėja DPD kurjeriams
Putinas ir 3 kiti sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas'Chill • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šis pasiūlymas yra gan paprastas ir elementarus - padidinti DPD kurjerių iškrautų krovinių kainas, kadangi jos yra itin mažos, tiesiog galime sulyginti tarp fūristų, o rezultatą matome tokį: Fūristai už tam tikrus krovinius: 70-840eurų DPD už tam tikrus krovinius 50-70eurų • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: DPD uždarbis padidėtų bei būtų šiokia tokia maža motyvacija galbūt labiau dirbti, kadangi už krovinį duota suma tikrai netenkina daugelio naujokėlių, be abejonės jie norėtų užsidirbti ne vi4 taškai -
Prisistatau Lemon_Madeit
edvis ir 2 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveikas maždaug tokio tavęs ir tikėjausi sėkmės tau Kiek matau jau daug pasiekes labiausiai patikai, kai buvai dpd pavas ir nervuodavais per trefkes, kad laggina tau3 taškai -
(Manuel) Biletai
edvis ir 2 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki pristatau savo loteriją. Ilgai mastęs noriu sukurti čia loteriją. Viskas vyks labai lengvai todėl tik šitu budu galite tapti turtuoliu. ------- (1) Pirmiausia skaitymas Viskas bus atliekama privačiai jus atsiusite anketą man į privačia žinutę. --- (2) Taisyklės Į čia temą jus negalėsite komentuoti už tai busite baudžiamas. Turite atsiusti nuotraukas, kaip perkate biletą ju galite pirkti kiek tik norite tai yra laisva valia. --- (3) Biletų kainos 1 bileto kainą yra 3000 eurų 2 biletų 6000 eurų Ir taip toliau Nuolaidos bus taikomas, tik tuo tarpu jei3 taškai -
♦ Officiali Modifikacijų KRAUTUVĖLĖ
tikrai ne galaxi ir kitas sureagavo į Fred_Vercetti už temą
Modifikacija nebus duota , kadangi kažkada buvai pats parduotuvės darbuotojas , ta nėra ko norėti. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 4'000$ Serverio Valiutos!2 taškai -
Ben_Grantino ir kitas sureagavo į Fred_Vercetti už temą
♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 4'000$ Serverio Valiutos!2 taškai -
[PACK] HA modpack
Ponas_Irmis sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv1 taškas -
tikrai ne galaxi sureagavo į Fred_Vercetti už temą
Sveiki visi šios skilties lankytojai!! Taigi gavau leidimą iš Roko , jog galiu sukurti modifikacijų krautuvėlę , taigi nieko nelaukdamas noriu pristatyti ją. Taigi šioje temoje , jūs galėsite užsisakyti , modifikaciju , kurios jums padaro ir pakeičia samp žaidimą , į spalvotą ir gražesni. Šioje temoje už tam tikrą rep kiekį jus galite užsisakyti ką jus tik norite , viska kas tik susija su modifikacijomis. TAISYKLĖS : • Draudžiama raginti krautuvėles įkurėja , dirbti greičiau! • Privaloma atsiskaityti už pateiktą modifikaciją per 24 - 48 valandas! • Krautuvėlė neieško ,,CLEO“ modif1 taškas -
ayo once i was a kid all i had was a dream
#Vidas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
sr dėl kokybės, filmavau su mažom rezoliucijom, kad mažiau fps droppo būtų. enjoy :s1 taškas -
DESIGNBIRD GRAPHIC STORE.
Budistas_Indijoj sureagavo į Bruno_Linn už temą
Kainoraštis »Avataras [10,000-20,000€] »Parašas [15,000-25,000€] »Darbo rangas [10,000€/vnt.] »Logotipas [20,000-35,000€] Darbuotojai »brunolinn » įkūrėjas Anketa į darbuotojus »Vardas_Pavardė serveryje: »Kokiomis programos dirbat + patirtis: »Kokius darbus atliekate + nuoroda į jūsų darbų galeriją: Anketa »Vardas_Pavardė serveryje » »Darbo tipas » »Darbo dydis » »Darbo stock'as [būtina] » »Papildoma info [nebūtina] » »Reikalingas .psd failas? [+5000€] » Darbai nėra perdaromi Už darbus atsiskaityti būtina per 24val. nuo jo a1 taškas -
Prisistatau Domka_Lexco
Mrs Nobody sureagavo į Domka_Lexco už temą
Čia šiaip čill paklausyt žiūrint prisistatymą. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Dominykas, 14 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Kaunas 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Skype: netaiklus11 4. Mano pomėgiai, hobiai: Iš tiesų didelę dalį mano gyvenime sudaro sportas, kokie 45%, visa kita tai mokslai ir laisvas laikas (draugai, kiemas ir panašiai). 5. Mano broliai, seserys: Turiu brolį Marių kuriam yra ~25 metai. 6. Mano ateities planai: Galvoju baigti 12 klasių, įstoti į KTU arba kolegiją, baigti mokslus ir susirasti padorų darbą. 0.2 Informacija1 taškas -
Peikiu Egidijus_Keza (PD drk)
Mantvis Daedo sureagavo į Ponas'Fūra už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Fura. • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza. • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: PD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šaudžiau Nortenas, kol vienas gerbiamas Direktorius killino su komanda, wow čia tai naujiena. Įdomu nuo kada jis už nortenas. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Na nežinau bet pagal viską tai negalima žudyti vidury veiksmo su kill komanda nors mes esam priešai su nortenom. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :1 taškas -
Peikiu Mode_Nezinau
'Wolf sureagavo į Nojka_Cool už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dof_Key • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Mode_Nezinau • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: DM daro dar saugioj zonoj (mašiną šaudo) . Užkniso tie naujokai - tai daužos, tai šaudos.. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/1QgPU1 taškas -
Idėja DPD kurjeriams
Nojka_Cool sureagavo į Teddy_Wudson už temą
Kaip firmos galva, visų „DPD“ Kurjerių vardu sakau už! Žinoma, mes krovinius atvežam žymiai greičiau, tačiau suma vistiek juokinga, kai fūristai vidutiniškai gauna 600-500€ už krovinį, mes per tą laiką kiek suvežiojam? Gal 3, 4 krovinius, ir gaunam vos 200€, tačiau jiems dar pasitaiko kontrabandos, dar pasitaiko žymiai vertingesni kroviniai po 1000€, taip pat ir transporto vežiojimas. Mes papildomai užsidirbti galime kaip ir viršuje paminėta iš baldų bei verslo pinigų, tačiau dabar nei vieno nei kito niekam nereikia. (seniau su verslais būdavo būtina nusiimt pinigus, jei norėdavai kad toliau k1 taškas -
Prisistatau Lukonic_These
edvis sureagavo į Lukonic_These už temą
0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius:Nojus 14 2. Miestas, kuriame gyvenu:Marijampolės apskritis (Suvalkas:D) 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):Jeigu kam reikės rašykit į PM 4. Mano pomėgiai, hobiai:Ekstremalus sportas šaškės ir t.t:D Jei rimtai tai Krepšinis,slidinėjimas ir t.t 5. Mano broliai, seserys:Turiu brolį 23 metų. 6. Mano ateities planai:Susikurt savo šeimą,susirast normalią paną.Kaip ir visų. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016/03/10 lyktais nepamenu gerai:D 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Luko1 taškas -
Prašau Užblokuoti Haroldas_Antanauskas
John_Depp sureagavo į Edvinas_Cheka už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Cheka • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Haroldas_Antanauskas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Už įrodymų padirbinėjimą, kaip manot koks man tikslas pirkti kreditus, aukinti serverį, kad reklamuočiau, tegul administracija tikrina logus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://greenside.lt/index.php?/topic/22991-pra%C5%A1au-u%C5%BEbluokuoti-edvinas-cheka/1 taškas -
Logan_Wilson sureagavo į Lil_Uzi už temą
Jo,kaip Pofka sakė padaryk su Eazy,o avatari lb gražūs. sv jeigu duočiau stocku su juo,padarytum privačiai?1 taškas -
Fear_Near Užblokavo Ben_Grantino
Fear_Near sureagavo į Busting_Out už temą
As matau , kad nuo 1:30 jau eina Fear zudyt ir Grantino nuzude ji per 2s.1 taškas -
Unban Ben_Grantino
Busting_Out sureagavo į Mantulia_Nicea už temą
Sorry, kad komentuoju, bet rasai: jei reiks numesiu video sena kaip šaudau. Sakai sena video.1 taškas -
[0.1.6.1]„Kazino“
Svolochi_Barkus sureagavo į Sano_Martini už temą
Pasidarytų kazino puse serverio žaidėjų žaistų jį o ne dirbtų darbų. (žinau ką sakau tas pats buvo ir ten iš kur atėjau1 taškas -
[0.1.6.1]„Kazino“
Svolochi_Barkus sureagavo į Dwight_Howard už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwight_Howard • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: • Na, kažkur netoli miestelio (kur yra vietos) siūlau atidaryt kazino. Suskriptinti porą žaidimų, tokių kaip lošimo automatai ar panašiai, skirtingai pinigų turintiems žaidėjams. T.y. Viename automate žaidimai nuo 500 iki 2000€, antrame nuo 2000 iki 5000€ ir t.t. manau ganėtinai daug būtų iki 20,000€. Tai pat, prie to pačio norėčiau paminėti, kad kiekvieno automato išlošimo procentas mažės. T.y. nuo 500 iki 2000€ tikimybė išlošti 50 procentų, nuo 2000 iki 5000€ - 47 procentai ( ar kažkas panašaus ) ir taip mažė1 taškas -
Prašau Užblokuoti Haroldas_Antanauskas
Edvinas_Cheka sureagavo į John_Depp už temą
Kokio velnio Edvinui reklamuoti kitus serverius kai pats yra šio serverio II lygio admin'as ?? Beje pakreipus galvą matosi, kad su paint'u perdaryta foto :/ (Stač. matosi ties chat'u, tipo debesis retušuota.)1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Jacks_Mass
Jacks_Mass sureagavo į Lukas_Nolasco už temą
Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime jei reikės pagalbos susiek su manimi žaidime arba parašyk man į A.Ž ! Narys gauna vieną įspėjimą už, • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas;1 taškas -
1 taškas
-
Žiauriai geri avatarai ir stock nematyti mldc kurk daugiau.1 taškas -
Sano_Martini sureagavo į Svolochi_Barkus už temą
Neblogi visai, mldc žiūriu ir sukūriai avatara su Dinu iš serialo Išrinktieji mldc1 taškas -
[0.1.6.1]„Kazino“
Tikrai už jog atsirastu kazinke, būtų žiauruuu, o Aivaras manau tikrai sugebėtu padaryti šį dalyką pasistengęs )1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Green_Lukas
Tadas'Chill sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Green_Lukas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Aim) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[0.1.6.1] 3maži pasūlymai.
Katum Asas sureagavo į Sallerka_Nascar už temą
Jūsų varas_pavadė serveryje : Salerka_Nascar Plačiai aprašykite savo pasiūlymą : Taigi 1 pasiūlymas, kad kai perki paslaugą, pas paudus ant jos dar išmestu papildomą lentelę ar tikrai noritę prikti, nes pastebėjau daugelis per žioplūmą nusiperką ne tą paslaugą. 2 Pasiūlymas. Jog būtų tokia komanda, kaip /israsas, ji parodytų kur tu išleidai pinigus ir panašiai. 3. Kad administatoriams 3 lygio eitu tokia komanda kaip /pildytialki - ji papildytų alkį Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui : viskuo!!!1 taškas -
Gaujinis_Makaras sureagavo į Fred_Vercetti už temą
♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!1 taškas -
Unban The_Svolacius
The_Svolacius sureagavo į Rytis'Bit už temą
ŽAidėjas nebus atblokuotas Užblokavimo anketa ČIa1 taškas -
[0.1.6.1] 3maži pasūlymai.
Logan_Wilson sureagavo į Lil_Uzi už temą
mano kebabine bankrutuos su ta tavo 3 idėja,gal nenori pasiūlyt /gautipinigu ?1 taškas -
Adomas_Brasko užblokavo John_Vercetti
Tadas'Chill sureagavo į Adomas_Brasco už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Brasco • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :John_Vercetti • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čyteris • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Adomas_Brasco užblokavo Adomas_Bones
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Brasco • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Bones • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čyteris • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Adomas_Brasco užblokavo Cristiaon_Conrad
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Adomas_Brasco • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Cristiaon_Conrad • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čyteris • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
PARAMA NAUJOKAMS IKI 5000 XP !
Gvidas_Huf sureagavo į Gvidass_Huf už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas_Pacan 2. Užduoties numeriukas kurią įvykdėte: 20, 3 3. Kiek turėtumėte gauti pinigų?: 11.000e 4. Jūsų TAB lentelės nuotrauka: http://www.part.lt/img/f8d7d821c27265dfa7a1b81f77fb6087372.png 5. Įrodymai įvykdytų užduočių: 20. http://imgur.com/a/xAvEs 3. http://www.part.lt/img/e017a154b88e39f6ee358f147f296bc5458.png VISKAS! Ačiū Velneli jog padėjai prasimušt1 taškas -
Burrito modifikacija (DPD)
Logan_Wilson sureagavo į Tadas'Chill už temą
sw, neturėdamas ką veikti ir bevaikštinėdamas po forumus radau šį grožį, daugelis turbūt jau matę, todėl prašau nerašinėti, kad matyta ir bla bla bla. Modas ant burrito Parsisiuntimas: http://www53.zippyshare.com/v/99417434/file.html Žaidėjas baudžiamas įspėjimu už šios taisyklės nesilaikymą: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);1 taškas -
Greenside Parašas žaidėjams!
Gražus darbelis nebūtų limitas paspausčiau patinka1 taškas -
Burrito modifikacija (DPD)
Cituoju Tado žodžius "Modas ant burrito" Šiaip jo labai graži modifikacija, tokios man ir patinka HD modai, nėra tų per daug visokių nesamonių, tikrai labai gražiai atrodo1 taškas -
Greenside Parašas žaidėjams!
Nu joooo, tikrai gražus darbelis, bet nežinau man kažkaip atrodo, kad netiktu naudoti šio darbo parašams, jau geriau kokio serverio reklamos ar dar kur nors forume panaudoti, gražu1 taškas -
Ben_Grantino sureagavo į Fred_Vercetti už temą
♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 3'000$ Serverio Valiutos!1 taškas -
Ben_Grantino sureagavo į Fred_Vercetti už temą
♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 3'000$ Serverio Valiutos!1 taškas -
Prailgę rinkimai: turime fūristų direktorių
Logan_Wilson sureagavo į Tadas'Chill už temą
Sveikinu Hot'ą, sėkminga jo kandidatūrą. Geriausių pasiekimų darbuose =)1 taškas -
Atranka į projekto GFX'erį (-us),
Heroin_Addictt sureagavo į Ignas_Image už temą
Jūsų patirtis : šiaip neskaičiavau, bet apie 3 metai Jūsų amžius : 16 metų Su kokiomis programomis dirbate ?: Cinema 4D, Adobe Illustrator, Photoshop. Darbelių pavyzdžiai (kuo daugiau - tuo geriau) : http://edga96.deviantart.com/gallery/čia ne visi, bet manau užteks.1 taškas -
Emigruoju Svolochi_Barkus
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Svolochi_Barkus Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015/01/25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugų Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atrodo įdomus Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nevisas, bet keles esu įvygdęs, buvo itin lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na dirbau daug, kroviku ten dar kažkuo medkirčiu, db picerininku, bet šiai1 taškas -
[64]Lemon_Madeit užblokavo Mantvis_Daedo 2x
Frankis_Buggatiz sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Gal jau galit atbanint ? Matau neturi ką veikt...1 taškas