Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.04.08 in Pranešimai
-
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Žukas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kewin_Powell • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :14 taškai
-
[CAR] Huntley
Laimis_Hifi ir 8 kiti sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Jack Ferdinando 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Huntley 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Nebus 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www54.zippyshare.com/v/qP2Pd4qe/file.html9 taškai -
2 taškai
-
Parduodamas 2id namas.
Ernis Pokemon ir kitas sureagavo į Mantas_Verone už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Verone ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis): Pagrindinis miestelis, antras pagal dydį interjeras su garažu, su saulės baterija ir kitais pribumbasais. ◘ Pateikite parduodamo namo nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/J9CnK ◘ Kaina, kiek norite gauti už namą: ~500k. ◘ Papildoma informacija: 2id namukas, šalia naujoku spawn'o, plačiau galit susisiekti forume arba žaidime asmenine žinute.2 taškai -
original graphic store.
Steve Stanley ir kitas sureagavo į Deivydas_Summer už temą
• Taisyklės 1. Nesikeikti bei neįžeidinėti kitų forumo narių 2. Pildyti pagal anketos šabloną 3. Nerašyti bereikšmių pranešimų 4. Paspausti LIKE ant pagrindinės temos, prieš užsisakant darbą 5. Prieš užsisakant darbą, nebūti juodajame parduotuvės saraše. 6. Už darbą prašome atsiskaityti kiek paprašoma yra po darbo atlikimu. 7. Darbai atliekami per 48 valandas (2 dienas). • Atliekami darbai Parašai [2000-5000 eur] Avatarai [1000-4000 eur. Užrašai ant tekstų [500-6000 eur.] Minimalūs darbų rangai. [20000-30000eur.] • Darbuotojai Įkūrėjas Deivydas_Summer. Pag2 taškai -
1 taškas
-
Drifting in Las Venturas airport
Nexus_Frost sureagavo į Paulius'Rays už temą
Video kūriau prieš 2 metus, naujų jau nekuriu nes vistiek tikrasis driftas ne per GRP servus miręs, tai šitą sugalvojau parodyt1 taškas -
GreenSide.lt GOD taxį ir DPD kurjėrių bendra treniruotė
Rokas sureagavo į Jagger_Bro už temą
Vakar nufilmavau pora kadrų iš treniruotės ir pabandžiau juos truputi edit na štai kas gavos ;] HD1 taškas -
Padėkit --> atlygis didelis
Lauris Drift sureagavo į JamesStephen už temą
Jūsų Vardas_Pavardė : James_Stephen Kokios pagalbos jums reikia : Neįsijungia ENB Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Įsimetu ENB betkoki ir nepajunge vpš nieko nereguoja o kai tik colormoda tai viskas ok. kame bėda? PADEJUSIAM REP LIMIT IR 50K Į RANKAS1 taškas -
Pofka_Pildyk history.
Mrs Nobody sureagavo į Pofka_Pildyk už temą
Taigi pasakojimą pradėsiu linksma daina. Būtų smagu ,jeigu skaitydami mano istoriją įsijungtumėt šią dainą. Taigi čia sudėsiu visą savo širdį ir labai norėčiau ,kad skaitytumėt viską iki galo. Gal serveryje ir esu naujokas ,bet samp'e tai tikrai ne. Todėl išsipasakosiu ,išsiliesiu ir manau ,kad jums patiks. Peace [1.1] Slapyvardžio istorija Taigi apie slapyvardžio istoriją šiame serveryje neturiu ko labai daug papasakoti. Tiesiog mano vardas realybėjė yra Povilas (malonu susipažinti) ir negalvokit ,kad mano mobiliojo ryšio operatorius yra "Pildyk" ,tiesiog ant stalo po ranka buvo "Pi1 taškas -
1 taškas
-
Skalbiu.lt - parduodu sultan
Nojka_Cool sureagavo į Lil_Uzi už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Džek Ferdinando ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Rida daug,tdezes irgi daug,spalva graži,spoleris negražus,tt gražus. (Bagažinė neužsidaro) ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/0F3iH ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 280k ◘ Papildoma informacija: Mašina vogta,nes tingėjau pirkt. bagažinėj dar milijonas ginklu1 taškas -
DESIGNBIRD GRAPHIC STORE.
Sweet_Energy sureagavo į Bruno_Linn už temą
kadangi buvo dar įjungtas .psd.. perdariau1 taškas -
15,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas! 15,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas!1 taškas -
Omis_Zekas || mute | Seven_Weed
Amis_Diligata sureagavo į Omis_Zekas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Omis_Zekas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Seven_Weed 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai į a.ž 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/8529c44ae7e6ca4a4b8ee27eeed0e099658.png http://www.part.lt/img/5f0d0af6f195a985e462107f46edeb4a418.png http://www.part.lt/img/5bf206da5cf15f4d2428dde0cb0274e623.png 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina): http://www.part.lt/img/458bbf349113001ab8630211317fa2df63.png1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Samp Crash
John_Tevas sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Sveikas siūlau šitą išbandyti būdą gal padės Pirmiausiai ką tau reiks padaryti tai atsidaryti My Computer > Antra turėsi suieškoti šitokią papkę > Trečią turėsi ištrinti šitą failiuką > Ketvirtą galėsi jungtis į žaidimą ir džiaugtis žaidimu1 taškas -
20,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas! 15,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas!1 taškas -
20,000€ pervedus pinigus severyje į Bruno_Linn sąskaitą, nebūsite įrašytas į juodąjį sąrašą.. pervedimo įrodymus siųsti į pm. atsiskaitymas būtinas!1 taškas -
Trumpa istorija Jim_Gordon
Nike_Silver sureagavo į Jim_Gordon už temą
Apie mane Esu Jonas(Jim_Gordon),man 13 metų.Gyvenu ir mokausi Kaune.Lankau kelis sportus baseiną,futbolą.Laisvalaikiu nemažai laiko praleidžiu lauke su draugais.Taip pat ir prisėst prie pc mėgstu kaip kada 2h-4h.Šeip esu linksmas,draugiškas žmogus,sutariantis.Tai tiek Kaip pradėjau žaisti samp Na kaip ir daugumai samp žaidimą man pasiūlė pradėti žaisti draugas.Tuo metu buvau apie 9-10 metų,todėl kažko pasiekti žaidime nelabai sekėsi.Tačiau žaisti man patikdavo ypač su draugais,nes tai buvo vienas iš mano pirmų online žaidimų.Pačioj pradžioje kai gerai dar nesupra1 taškas -
HOW LONG CAN YOU RUN?
1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : James_Stephen 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : CLEO 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.file-upload.net/download-9222950/sprintBar.cs.html1 taškas -
[KONKURSAS]Laimėk COMET'Ą.
1.Kada įvyko žalgirio mūšis: 1918m 2.Kas sukūrė poema "Metai": Adolfas Hitleris 3.Ką reiškią "WeightLifting": auto cbugas1 taškas -
Drifting in Las Venturas airport
Nexus_Frost sureagavo į Darius_Morrelo už temą
Kaip prieš 2 metus tai visai neblogai. Bet man labiau patiko tas video ant tavo parašo "DC" .1 taškas -
Pristatau, Mantas_Kutka.
Jeremy Santos sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Sveikas sėkmės projekte , jeigu reikės ko nors , kreipkis žaidime1 taškas -
Irmantas_Danas Prisistatau serveriui!
Sveikas seni pamenu tave iš vieno projektoo buvom geri draugeliai Sekmes serve reikės pagalbos kreipkis P.S šitas nesveikai mapina1 taškas -
Minde_Johnson užblokavo Tony_Gaming
Jeremy Santos sureagavo į Ponas_Gyvatė. už temą
Labai atsiprašau , kad komentuoju , bet galiu paaiškinti kokia problema čia yra , prieš kelias minutes vežiau vieną žaidėja į kalėjimą , nuvežiau jį ten kur reikia , jis turėjo atsisėsti , bet jam tiesiog pasikeitė spalva iš paprastos į pilką , ir rodė , kad jis jaile yra 15 minučių , kadangi turėjo 15 star , bet jis toliau sedėjo mašinoje , aš jį paleidau ir paprašiau administratorio , kad jį iškickintų , nes jis buvo pasibugines , po kicko jis atsirado kalėjime , manau tas pats jam nutiko , todėl nereikėjo blokuoti. P.S LABAI ATSIPRAŠAU KAD KOMENTUOJU.1 taškas -
1 taškas
-
2016.03.28 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.2)
Lil_Uzi sureagavo į JamesStephen už temą
nu mldc rokeli esi geri atnaujinimai1 taškas -
1 taškas
-
[SKIN] skin
Lil_Uzi sureagavo į JamesStephen už temą
- Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Stephen - Kokia modifikacija dalinatės [ENB, SKIN, CAR, CLEO ir t.t.]?: SKIN - Modifikacijos parsiuntimo nuoroda: http://www.mediafire.com/download/62drgpe2cnfmx5f/TreshawnJ.rar - Nuotraukos/Vaizdo įrašas, kuriame atsispindėtų modifikacija:1 taškas -
[ J'Juske ] Picerija
Ernis Pokemon sureagavo į Mantas_Verone už temą
Darbas išties gražiai žiūrisi, net labai, tik tiesą kažkas pasakė, kad nu picerijoje, ledai, taip gali būti ledai, bet ne ledų mašinos (kioskeliai.) gal ir yra anglijoje taip, bet tai tikrai nėra logiška, panašiai kas mašinų salonuose pardavinėtų ginklus.. P.S Dainos pavadinimą, jei gali.1 taškas -
Laimėk namą !
Tony_Antonio sureagavo į Pofka_Srd už temą
Sveiki, šiandiena supratau jog turiu namą kuris man visiškai nereikalingas, o parduoti taip pat neapsimoka, nes neturiu kur dėti pinigų. Žaidimas labai paprastas : 1. Paspausti "Patinka" ant temos; 2. Parašyti skaičių nuo 1 iki 100; 3. Laukti 2015-07-28 kol bus paskelbtas laimėtojas. skaičius gali sutapti su parašytu kito žmogaus, tiesiog jei bus paraše keli žmonės ta pati skaičiu kuris laimės, paprašysiu jų dar karta parašyti skaičių nuo 1 iki 10 ir vėl rinksiu ta pačia sistema. Rinkdamas naudosiu random.org svetaine, taip pat filmuosiu kaip bus ieškomas nugalėtojas. Namo n1 taškas