Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.22 visose vietose

1. Tai kai nepajėgiam atsigrobinėt,apsaugot fūrų tai naikinam gaujinius taip? Įdomu. Lyg tas vienas paketas būtų toks svarbus.. Gedi,o ką tu būtum daręs jeigu paimtum paketą ir fūrą susprogintų? Bugint tikrai nenorėjau ir tai dariau tik vieną kartą,tačiau paklausus per až kodėl,atsakymas buvo ''galėsi dėkot Gvidui''. Bet ar aš buginau tų paketų daugiau? lol,ne. Tai tik vienas pažeidimas ir tas menkas. Čia ne sandelio paketai,padėt atgal nebeleidžia. Redaguoju. Yra tema "už ką blokuojami serverio žaidėjai" ir ten viskas išaiškinta kodėl ir kaip jie blokuojami. Cituoju. "1.Banko rūsio grobime bū
    8 taškai
  2. Šiaip tai video filmavo Keža ir kiek diena rašė,kad nebanins. Matau nesi buves gaujiniu. Darant relogus,gaunant crashus ir kickus labai lengvai įmanoma praprast ginklus bei šarvus. Dar rašei,kad "jeigu mes taip padarytume jus irgi banintumėt" ne,nebijok,mes neapsiverktume dėl vieno paketo.
    4 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Gedis_Gaska • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Ferdinando • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidu isnaudojima. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  4. Dvl Gang

Prisistatau Dvl Gang

Gerą dieną, darau prisitatymą, kurio čia dar neteko daryti ( jei neklystu ), kils klausimas kam tai darau ? 1. Prisidėti prie mados, kuri dažniausiai būna naujai kuriamuose projektuose. 2. Atsiranda varliuku, kurie labai turi daug noro ir prašo "parodyt mordą", tai va, temos pabaigoje ji pasirodys. Vardas mano neįprastas - Žymantas ( ne Žygimantas ), draugai vadina Žygiu, Žymiu, man 18 metų, ūgis 1.96, krepšinio nežaidžiu, gyvenu futbolu Gargžduose. Daugelis sa:mp žaidėjų gyvenime daug siekia ir tai pasiekimai labai giriasi forumuose, aš ne toks, mokausi dėl savęs, tam, kad turėti išsilavi
    2 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Gedis_Gaska • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    2 taškai
  6. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  7. Kadangi užrakino mano V1 temą, sukursiu naują V2 temą. 150x200 V3 coming soon
    1 taškas
  8. Julius-500

perku buta

◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:>>>>Julius_Gumuliauskas ◘ Suteikite daugiau informacijos apie norimą namą, (miestelis, baterijos kolektorius, stogo spalva, interjeras,garažo dydis):>>>Nesvarbu.Butu geriau kad be baldu butu.Na bet jei ir su baldais vistiek nupirksiu ◘ Kaina, kiek ketinate sumokėti už namą:>>90-100 k ◘ Papildoma informacija:Nier svarbu kur butas
    1 taškas
  9. Sveiki ,taigi paskutiniu metu neturiu laisvo laiko žaisti serveryje tikriausiai visi žinot jog turiu salą taigi norėčiau ja atiduoti vienam iš jūsų. Ką reikia padaryti jog laimėti sala? Norint dalyvauti reikia!!!! •Visų pirma užpildyti anketa •Prenumeruoti youtube kanalą (BŪTINA NUOTRAUKA) •Uždėti like ant kiekvieno iš youtube esančio video •Pasidalinti su draugais (nebūtina, bet būtų neblogai) •Laimėtojas bus renkamas random būtų tai yra reikės išsirinkti skaičių nuo 1-300(prieš rašant numerį pažiūrėkite ar toks numeris nėra parašytas) Rinksiu per www.random.o
    1 taškas
  10. Abi paimu po 50k. Parašyk ĄŽ man arba Hot'ui.
    1 taškas
  11. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Karl_Anderson 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : HUD'ai 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : ( GTA IV HUD'o nuotrauka labai maža,tad jos neįkelsiu ) 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : ( GTA IV HUD: ) http://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/18652-gta-iv-hud-radar-update/download/ ( GTA V HUD: ) http://gtafiles.gtainside.com/downloads/ftph/1409558771_V%20HUD%20by%20DK22Pac%20-%20release%2031.08.14.7z Jeigu panaudojot nors vieną HUD'ą,užmeskit R3P+. (P.S: Jeigu jau buvo šie modai įkelti šioje svetainė
    1 taškas
  12. Labas Deividai, malonu susipažinti. Nerodo tavo nuotraukos sutvarkyk ją, nes yra privaloma ją įdėti į prisitatymą. Sėkmės šiame projekte.
    1 taškas
  13. Bet ot koks suktas. Atsiprašau pareigūnę jog įžeidžiau tavo ego. nors nemanau jog tai buvo traktuota tiksliai tau, čia buvo kaip apibūdinimas, jog aš nenoriu važiuoti tavęs prikelti. Kodėl? todėl, kad mane nužudai be priežasties, o tada jau aš turiu važiuot prikelt tavęs? ne. ne. ne. ne. durnas? ne... susimaišiau, maniau į papeikimą atsakiau. nes man čia šiandien už stovėjimą papeikimais grąsina.
    1 taškas
  14. Tikras Gangas Pažystamas pacanas, labas
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Panele_Vokiete 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : John_Bravoras 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  16. Paieškos varikliuką ištrink. Eik į naršyklės nustatymus ir ieškok, ten turėtum rasti.
    1 taškas
  17. Tik kelios modifikacijos buvo surastos sėkmingai. Pirmame video Timecyc, net nebuvo naudojimas, paskaičiau to video komentaruose, o dėl hudo puse matosi , puse ne, tad irgi negalėjau surasti, buvo surastas tik Ped , im soffy , nusiūsta į AŽ
    1 taškas
  18. *Kokios modifikacijos jums reikia?:Hud'o,font'o,ped,timecyc. *Ką turėtų ji keisti?:Ką žinau. *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?:Timecyc Ped *Papildomi komentarai?:Hudas + fontas ir kad keistu viską.
    1 taškas
  19. Modifikacija buvo sėkmingai surasta, ir atsiųsta į asmeninę žinutę. Jeigu nepatiko , parašykite
    1 taškas
  20. Modifikacija sėkmingai surasta. Jeigu netinka parašyk, arba užpildyk iš naujo. Modifikacijos nusiųstos į asmeninę žinutę. Modifikacija sėkmingai surasta. Pateikiau kelis variantus. Jeigu netinka parašyk, arba užpildyk iš naujo. Modifikacijos nusiųstos į asmeninę žinutę.
    1 taškas
  21. Modifikacija buvo sėkmingai surasta, ir nusiųsta į asmeninę žinutę, jeigu kas netiko, užpildyk iš naujo arba parašyk man į asmeninę žinutę. Modifikacijos buvo sėkmingai surastos. Buvo pateikta keli ginklų modifikacijos variantai. Dėl skin nelabai supratau , užpildyk iš naujo pateikdamas daugiau informacijos ! Viskas nusiųsta į asmeninę žinutę.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.