Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.08 in Pranešimai

1. Visų pirma, davei man šias mašinas, nes nebežaidi šitam projekte, pamatęs jog tavo naujasis serveris užsidarė, pradėjai iš manęs jų prašyti atgal. Visų antra, tu man jas davei, jog ridą pakelčiau? Pirmą kartą girdžiu šią versiją, aš suprantu jog tu piktas, kad tavo naujasis projektas žlugo, nes vis gi turėjai ten pareigas, bet taip daryti nėra valia, Dioba. Taipogi manau yra dar vienas galimas variantas dėl ko tu norėtum šių transporto priemonių atgal, manau radai galimą pirkėją, parduoti jas už realią valiutą, bet tai tik mano spėjimas.
    8 taškai
  2. viskas gerai tr priemones palieku jam rakink temą..
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Tadas_Pucas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Meskis_Drift • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Apgaudinejimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://youtu.be/WLGZFnlmZ3k
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Geranimo_Danger • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gustas_Control • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už relog, kai esi sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/ic398 Pildau aš, nes aš paprašiau jog jį užblokuotų, įrodymai mano, San_Full jį užblokavo.
    2 taškai
  5. Malonu susipažinti, sėkmės projekte, bėje Tripaloskės valdo.
    2 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Tony_Gaming 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Eitvis_Bmw 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai per /a 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    2 taškai
  7. Hugo_Gilera

Pristatau Hugo_Gilera

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hugo_Gilera• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Rencė• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2001.01.29• Jūsų gyvenamasis miestas: Kėdainiai.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Apsieikim bei viešinimo, kas norės parašys asmeniškai.• Apibūdinkite savo charakterį: Turiu humoro jausmą mėgstu labai dažnai kaip sakoma paprikolinti, susibendrauti su manim nėra sunku, nepasikėlęs šiaip nemėgstu tokiu. Šiaip daug apie save negaliu ką pasakyti kas iš SA:MP su manim bendravę tie turi susidarę apie mane nuomonę
    1 taškas
  8. Keliu savo avatarus norėdamas sulaukti kritikos apie juos, kas blogai ?
    1 taškas
  9. Sukursiu šią temą, tiems, kurie man p.m. rašo dėl avatarų, t.t. Kainoraštis Avataras nuo 50k Parašas nuo 30k Priderinimas nuo 50k (Kainos dalinai surinktos iš patirties, sudėtingumo ir užsakymų būtent šiam serveryje dažnumo.) Užsisakyti galite arba komentare išdėstę tikslaiai ko norit arba žinute į pm, jei bus laisvos vietos. Pavyzdžių nemanau, jog reikia, kas užsisakinėja, tas jau manau žino mano darbų kokybę. - Mantas.
    1 taškas
  10. Taigi sveiki, visi nusprendžiau padovanoti, savo maišina, nes užimą vietą garaže. Taigi, ką jums reikės padaryti, užpildyti anketą, pasirinkti sakičiuka nuo 1 iki 50, jei sakičiukai kartosis, laimės tas kuris, buvo pirmas parasės sakičiuką. Mašinos markė Alfa rida apie 1km :D, keista ane :D, todėl ir ją dovanojų. Mašinos nuotrauką http://www.part.lt/perziura/82120736ede3a5cfcaba5c8603b9f207475.png , nugalėtojas bus renkamas 2017-03-11 ryto metu., rinksiu kitu metu 2017-03-13 vakaro metu, nes mažai dalyvaują žmonių. Limėtojas jau čia jis Jeremy_Santos pasveikinkime ji!!! Jer
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Escobar Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo vakar Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : nuo vakar Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :pasake draugas Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : neturejau tokio Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip buvo labai lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : gaistrininku Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos par
    1 taškas
  12. Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Dioba_Launch 2. Kokios pagalbos jums reikia: Atgaut transporto priemones. 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Prieš kokią savaitę padaviau savo sultaną su 10,5k ridos ir bf injection su beveik 7k ridos kaziui griniui, nes norėjau persidėti mašinas ir neturėjau laivsvo sloto. Šiuo asmeniu pasitikėjau jau buvau davęs jam mašina prieš tai ir jis grąžino tikrai nesitikėjau iš jo to. Ir dabar paprašiau kad grąžintų transporto priemones jis to nepadarė, neturiu jokių nuotraukų, nes tiesiog juo labai pasitikėjau ir nes
    1 taškas
  13. Nežinau nuo ko pradėt. Nuo įžangos, kad tai, ką čia parašysiu nebus bandymas pataikauti kitiems ? Galbūt nepatiks savininkams ar dar kažkam tai ką išsakysiu ir bus panaikinta tema, o aš išbanintas ? Nebus tikiuosi, turiu teisę išsakyti savo nuomonę apie viską būtent šitoje skiltyje. Kam nepatinka išgirst neigiamos nuomonės, kritikos - piskit naxuj iš čia iškart. Taip pat pasakau, kad tikrai nebūsiu pats maloniausias čia ir sakysiu kaip viskas yra. Kas nesat pasiruošę skaityt ilgo teksto, išjunkit šitą temą. Nu tai pradedam iš eilės.. Nuo praeities ? Nežinau kiek čia tą praeitį apra
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Black_Hand 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /s ne tam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  15. Anketa tvarkinga ir Domas_Acme užblokuotas.
    1 taškas
  16. Tex_Tas

Naktinė Pinjata

Dėkui ir tau sėkmės.
    1 taškas
  17. Tadas_Pucas

Naktinė Pinjata

Mldc Sėkmės toliau Cleme 2
    1 taškas
  18. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vakaris_Elegy. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš interneto. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes mažai atnaujinimų. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, kelias įvykdžiau. Nelabai buvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuob
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Tony_Gaming 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Venc_Loo 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  20. tai, kad daug nepataikai, ir editas toks puse velnio, yra kur patobulėt, sėkmės.
    1 taškas
  21. Nepirmas, po kiek laiko tik parodys kiek subų yra. Kanalas manau tikrai išpopulerės, visokeriopos sėkmės, Foreveri. :))
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Cleme_Tean 2. Parduodamos produkcijos rūšis: Technologijos 3. Parduodamos produkcijos kiekis: 5 - 100 tūkstančių 4. Parduodamos produkcijos kaina už vienetą: iki 18 už vnt. Perkant daugiau produkcijos taikomos nuolaidos. Dėl pirkimo rašyti į až.
    1 taškas
  23. Pradžiai kad galėtum kritikuoti atsižvelk į savo idėjas, pasiūlymas jau tikrai nors kažkiek geresnis ir prasmingesnis už tavo.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.