Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kazys Grinius

Neaktyvus

  • 93

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 2

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Kazys Grinius paskutinį kartą laimėjo Balandis 20 2017

Kazys Grinius turėjo mėgstamiausio turinio!

1 sekėjas

Apie Kazys Grinius

  • Gimtadienis 2000.07.11

Paskutiniai profilio lankytojai

3.213 profilio peržiūros
  1. mikčiojimas kai loši sampą irgi traktuojamas kaip čytas, susimastykit.

  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Kazys_Grinius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Alanas_Swag 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kazys_Grinius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Skrajojantis_Olandas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Ridos botą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  4. 1915 m. Velykos. Kaip pranešė Maskvos laikraštis „Utro Rossiji“, šventės išvakarėse vokiečių lėktuvai virš rusų apkasų išmėtė lapelius su prašymu per Velykas nešaudyti. Šis pasiūlymas iš pradžių sutiktas labai atsargiai. „Apgaus vokiečiai“, – sakydavo karininkai. Manyta, kad vos tik rusai pradės ruoštis Velykoms, priešas užgrius artilerijos ugnimi ar puls į ataką. Bet taip nenutiko. 1959 m. Sovietų Sąjungoje įkurta „Savanoriškoji liaudies draugovė“. Panašių „milicijos rėmėjų“ SSRS būta ir seniau, bet šįkart organizacija patvirtinta įstatymiškai, o jos veikla bei teisės reglamentuotos visasąjunginiu mastu. Draugovininkais galėjo tapti studentai-komjaunuoliai, gamyklų bei fabrikų darbininkai, žodžiu, visi kas netingėjo palaikyti viešąją tvarką. Žinoma, neretai tas „netingėjimas“ buvo pasiekiamas priverstinio „savanoriškumo“ būdu. Budėta laisvu nuo darbo metu, dažniausiai patruliuojant grupėmis. Kartais keli draugovininkai būdavo priskiriami prie milicininko. Jauni, fiziškai stiprūs komjaunuoliai sudarydavo „operatyvinius skrajojančius būrius“.

    Draugovininkų brigados buvo suskirstytos rajonais, turėjo pažymėjimus, nešiojo raudonus raiščius ir už savo darbą galėjo tikėtis keleto papildomų išeiginių, nuotraukų gamyklos garbės lentoje ar kitokių paskatinimų. Na, ir šiaip pliusiukas prieš valdžią. Teigiama, kad 1972 m. SSRS buvo apie 7 milijonai draugovininkų, 1982 m. jų skaičius išaugo iki 13 milijonų. Tai yra, faktiškai draugovininku Sovietų Sąjungoje buvo maždaug kas 15-as gyventojas.

     

    Kad kai ateisiu į ts, kad mokėtum mintinai 

  5. gribex tu

    1. Kazys Grinius
    2. Thomas_Hagen

      Thomas_Hagen

      Draugovininkų brigados buvo suskirstytos rajonais, turėjo pažymėjimus, nešiojo raudonus raiščius ir už savo darbą galėjo tikėtis keleto papildomų išeiginių, nuotraukų gamyklos garbės lentoje ar kitokių paskatinimų. Na, ir šiaip pliusiukas prieš valdžią. Teigiama, kad 1972 m. SSRS buvo apie 7 milijonai draugovininkų, 1982 m. jų skaičius išaugo iki 13 milijonų. Tai yra, faktiškai draugovininku Sovietų Sąjungoje buvo maždaug kas 15-as gyventojas.
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Kazys_Grinius 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Kevin_Connor 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
  7. Jeremis- " eik tu kazy neidomios tos gaujos, jau senai nebenoriu"
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kazys_Grinius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Treniruotės trugdymas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  9. Ok Capelli eisim dabar jau į miestą statau keba. Svkn
  10. Sveikinu seniuk su 13 gimtadieniu, linkiu dar pora metu laikyt pervezejus, dar palinkeciau daug pinigu ir sekso

  11. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazys_Grinius 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): BF-Injection, R: ~7000km. Dvi spalvos: tamsiai žalia ir šviesiai žalia, bagažinė tuščia. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/FNJ6v 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Priimu siūlymus nuo 4 Mil. 5. Papildoma informacija: Gera maškė.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.