Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.19 in Pranešimai

1. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Santos • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  2. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Whi • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi šiandien šovė tokia idėja, mintis susijusi su pagrindinių administratorių teikiamomis bausmėmis. Taigi šią idėją paskatino Gabis(Apgavikas). Žaidėjų teismas- tema forume(rašau čia, nes ten nelabai tiko mano manymu). Šios idėjos esmė yra ta, kad jeigu žaidėjam ar nubaustam žaidėjui nepatiko pagr administratoriaus bausmė jis galėtų kreiptis į žaidėjų teismą. Tame teisme galėtų dalyvauti daugelis žaidėjų(direktoriai,pavaduotojai,prižiūrėtojai, o galbūt ir visi kiti žaidėjai). Ta
    1 taškas
  3. Roncė

Pristatau Ronce_Run

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė
    1 taškas
  4. FIFTY DAYS GAME Fifty day's (penkiasdešimt dienų) - tai toks event'as, kur kiekvieną dieną gausite po 1 užduotį ir ją turėsite įvykdyti. Žaidimas truks ~50 dienų. Taisyklės Vykdant užduotis niekam nepadėti, nepatarti ir pan. Nenaudoti neleistinų programų, nebuginti. Laikytis visų serverio, forumo taisyklių. Ir svarbiausiai atsinešti gerą nuotaika ir neliūdėti jeigu iškritote. Informacija Norint dalyvauti jums reikės visų pirmą užsiregistruoti. Visos užduotys bus rašomos į šią temą. Užduoti privalote atlikti per 24val. nuo paskelbimo. Nesp
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Timis Sheik • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  6. Sv Deivi, man taip pat. Ponas Gabrielė oj Gabrieliau shhh.
    1 taškas
  7. 1 taškas
  8. Aš tikrai atsiprašau, Tai buvo virusas, kai atsisiunčiau GTA:SA moda, kuris neveike ir turejo veikti tik gta san andreas, aš atsiprašau tikrai atleiskit man.
    1 taškas
  9. Sveiki, Po ilgų darbų, džiaugiuosi galėdamas pristatyti dar vieną savo dizainą. Džiugu, kad teko kurti būtent greenside.lt serveriui, projektui, kuris neapsiriboja nusistovėjusiais SAMP žaidimo standartais, siekia ir tikiu, kad pasieks daugiau. Mano siekiamybė buvo sukurti paprastą, švarų, patogų bei vizualiai išvaizdų dizainą. Ar man tai pavyko palieku spręsti jums. Dizainas nežymiai po programavimo darbų pasikeitė, bet kviečiu žvilgtelėti į orginalą, jo pristatymą: Pilna dizaino prezentacija Behance svetainėje Esu laisvai samdomas dizaineris, visada la
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.