Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.04.30 in Pranešimai

1. Atėjo Kazys ir Alutis, Štai ir prasidėjo nauja mechanikų istorija. Tikiuosi šis video jums patiks, bet nors ir ne viską atskleidžiau apie mechanikus, bet šioka tokia įžanga yra. Gero žiūrėjimo draugai ! P.S. Vaidino: Alutis_Extra, Kevin_Garret, James_Verona, Kristis_Williams Labai ačiū Kristis_Williams už puikų darbą ! Sveikinam Kazy su 1 mėn drk. (meskim šaibas i dfonda)
    10 taškai
  2. 9 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Front • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kai nužudai žmogų, jis gali paspausti mygtuką "Gulėti ir laukti medikų"(kažkas ten tokio), tą žmogų gali nužudyti tik su koją. Mano pasiūlymas būtų toks, kad žmogus kuris guli pašautas, galima būtų nušauti su ginklu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Su narkais vartoja, beveik užmušt neįmanoma, dar kai esc paspaudžia. Būtų kai RP serveriuose be palevos • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tu
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : D'Destiny • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : jamal_Yates • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nuo 0:06 matos šauna tiesiai, bet pataiko
    2 taškai
  5. Zdarova rajonskas. Sekmės greenside, vierhas.
    2 taškai
  6. Labas, malonu susipažinti. Sekmės šiame projekte :))
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Surreno • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Alutis_Extra • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: reklamavimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  8. Noriu axujielinu ką padarysi? 11 meti tu nejuokink :DDDDDDDDD Nieko čia daugiau neberašysiu jei nori pakalbėti ateik ts laukiu. Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, kadangi yra įkeltos gaujos visiems tikriausiai kilo savų minčių apie šią sistemą, ir idėjų ką būtų galima keisti. Kadangi siekiu kaip ir visi, kad serveryje veiksmo netrūktų, pateiksiu keletą pasiūlymų, kurie mano manymų galėtu padėti išvystyti didesnį veiksmą, ne zonų metu. Visų pirmą, dabartiniai gaujiniai neturi galimybių nei susimokėti baudos, nei kažkokiu kitokiu būdu panaikinti įtarimo lygį. Siūlyčiau, atviroje/uždaroje patalpoje suk
    1 taškas
  10. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Deivis_Fuksas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nico_Rosberg 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /v ne pagal paskirtį 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/c0309d0dd0af34bc22e42eb2cc2cb269865.bmp 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/fc394010c3c082297594dfde649dd6e5300.bmp
    1 taškas
  11. Lebro_Giovanni

Faggio wheelie

Sveiki, vakare neturejau ko veikti tai nusprendziau kazka pafilmuot tai ir kilo ideja, kad nufilmuosiu kiek ilgai iseina vienke kelt su faggio, eitu ir daugiau, bet kai pradejo leistis priekis nebepagavau Tikiuos patiko .
    1 taškas
  12. Svečias

Faggio wheelie

Grazu,kazkada stuninau su faggio,dabar nelabai yra laiko. Pabandyk pravažiuot visą lv ratą.
    1 taškas
  13. Labai įdomus ir geras pristatymas tačiau biški per tamsu manau sudomins ateit pas jus į firma žmoniu.
    1 taškas
  14. Ka aš žinau :/ Per tamsu kažkaip bent jau man...
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alutis_Extra • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : James_Surreno • Už ką buvote užblokuotas ?: Reklamavimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/54ee7b812ff3f92933ed0dc41c8f95a6241.png
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  18. Tu vps dauztas yra taisykle praejo 24h video negalioja laisvas.
    1 taškas
  19. 24 h praėjo įrodymai nebegalioja,
    1 taškas
  20. Taigi sveiikučiai,ttrt bando atkeršyt banais? ;D oioi,4ak kulkos visada skrenda tiesiai,kitos pagal laikrodzio rodykle. hm idomu ko čia nekibo jum tos kulkos? iš dar toliau šaudom. taip pat kaip stovėjot abudu. gero vakaro ponai.
    1 taškas
  21. bet tai ot jaunims jud e, kap pirstus trolin Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Pacan_Marozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nico_Hustlin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  23. Slotas tam, kad dar daugiau "geriausių" draugelių CBUG'erių sulįstų į vieną gaują ir visiškai be konkurencijos kitus paprastus playerius kapotu kurie taip gerai nešaudo?
    1 taškas
  24. Labas, manau šis dalykas kiekvienam aktualus, vienam ar kitam forume kartais neleidžia užšidėti avataru būtent dėl jų didžio, jie būna per maži arba per dideli esmė ta jog viska jau įmanoma sutvarkyti pats esu išbandęs ir viskas ko puikiausiai veikia. Pirmiausiai tai raskite nuotrauka kuria norite užšidėti ant avataro, ją atsisiuskite į kompiuterį. tuomet einame į šia svetainę OPTIMIZER (SPAUSTI ČIA) Tuomet kaip atsivers tinklalapis paspauskite mygtuką ,, pasirinkti failą " ir pasirenkat ta avatara kuri norėtumet užšidėti, tada pasirinkę paspauskite du kartus ant jo ir eikite žemyn. Quality
    1 taškas
  25. Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.