Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.10.20 in Pranešimai

1. Serverio turto pirkimas ir pardavimas už realius pinigus, keitimas į kitus daiktus, Padaugėjus minėtiems pažeidimams esame priversti sugriežtinti taisykles šiuo klausimu ir apie tai pranešti viešai. Jau kurį laiką baudžiame abi, aptariamos problemos, kaltininkų puses. Tai reiškia, jog abi pusės yra užblokuojamos serveryje ir konfiskuojami visi jų registruoti vartotojai mūsų serveryje. Nuo šiol, už minėtą pažeidimą žaidėjai bus baudžiami taip pat, bet pakartojus pažeidimą antrą kartą, žaidėjas kaip ir už sukčiavimą (angl. čytinimą), sulauks analogiškos bausmės - RCON užblokavimu mūsų pr
    11 taškai
  2. Verslo 400m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (spalio 27d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energija Lygis: 4 Pradinė verslo kaina: 5.000.000 €. Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki spalio 27d. Greenside
    2 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Slafka_Krc • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (aim) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/gkznhe_EDiw
    1 taškas
  4. 1 taškas
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Faris_Razor 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Zydu_Valdovas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  6. Razor

Peikiu Red_Bully

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Faris_Razor • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Red_Bully • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nekulturingas elgesys , netolerantiškai isišoka prieš vyresni asmenį/kolega/bendradarbi pasimoves darbe pradėjo ižeidinėti replikom , kur tik paklausiau ar šeimoi nesklandumai , kad toks piktas ir suirzes atsakė , kad sumušo jis ir pnš kaip sarkazma ir paskui atsakė , kad aš buka*cenzūra*s nu replika , kad apie mane . Gavo užtildymą nuo manęs yra tema , pats ne pirmą karta jaučiasi viršesnis už kitus o už tokius dalykus esu gavęs ir aš VI
    1 taškas
  7. Lukazzs_Lukazzs

Parduodu Namą!

Cleme 700k įvertino.
    1 taškas
  8. NUM

#Gifshop#

Labas čia galėsi rasti gif o jiejgu nerasi pm-kokio gif norėtai tai bus mano pirmas užsiėmimas su gif laukiu jūsų Įvertinimų taipogi parašykite kokios temos norite kitos. #1 Random gif parašai 
    1 taškas
  9. NUM

#Gifshop#

#4 Gang
    1 taškas
  10. NUM

#Gifshop#

#3 Cars 
    1 taškas
  11. NUM

#Gifshop#

Ačiū, Galėčiau paieškoti kai surasiu numesiu pora išsirinksi.
    1 taškas
  12. Neblogai,gal galėtum man numesti kažką panašaus,kaip pirmas.O jei neturi tai tiesiog su panom.Žalias
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.