Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.08 in Pranešimai
-
Pala pala, tu čia gal savo pykčio netvardai? prie sk pradėjai pats visu pirmą pradėjai šūkaut ant manęs, kad ten aš toks ir toks, susinervinai, kad nieko nepataikei į manę ir poto pats kritai? Dėl nrg tai aš prieš tai į ją buvau įsedęs bet tu mane iš jos išmetei, tai galvoju kodėl gi jos nenustūmus į vandenį, stumiau stumiau kol dastumiau ir pagaliau ji sprogo (viskas pagal planą). Matosi kad tavo IQ -200 nes pamenu dar pasakojai, kad miegi per pamokas ir xuinias darai, laikas pradėt mąstyt su galva o ne su savo zalupa. P.S junkis į servą būdamas blaivus.3 taškai
-
Franklinas_Elo užblokavo Snowito_Yolo
Dave_Destiny ir 2 kiti sureagavo į Dainius Callidi už temą
Su video nesiekiu parodyt kieno tai NRG-500 ar už kiek ją nusipirkai, norėjau parodyti, jog ir užrakintas transportas įstumtas į vandenį kartais gali sprogti. O jeigu prisikabinsit, jog rodo, kad Snowito sėdėjo jo NRG-500, tai paaiškinimas paprastas, prieš jam užrakinant ją ir išmetant visus iš jos, Snowito buvo įsėdęs į ją.3 taškai -
TAXI X3 Shoot OUT!
Jeff Alvarez ir kitas sureagavo į Dainius Callidi už temą
Su coltais visus pakraučiau.2 taškai -
Prašau užblokuoti Just_Remix
Emke.Bmw ir kitas sureagavo į Hikaro_Masati už temą
Privet. Nematau čia jokiokios reklamos, prie pinjatos su minigunu drožiai, čytinai. Tau buvo pasakyta gausi baną parašiai lauksiu. tada ir parašiau kad drožtum į ta savo lmg lošti, ir ten čytinti, nes šitam serveriui nereikę tokiu kaip tu čyterių. Sėkmes ir brolau čia ne reklama xd. + aš tau ne nesiulau eiti ten, aš tau pasakiau kad drožtum, tai atsiprašau tikrai čia ne reklama ar kas.2 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/031 taškas -
Peikiu Snowito_Yolo
Aurimas_Galaxy sureagavo į Franklinas_Elo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Franklinas_ELo • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Snowito_Yolo • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Keiksmai per /vc • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
1 taškas
-
Dany Winston sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa netvarkinga.1 taškas -
snowas sureagavo į Dainius Callidi už temą
Tai kas dabar ? Jokio skirtumo, netgi situacija bandėm atkartot iš Snowito ir Franklino įvykio.1 taškas -
Fucking_Neviera sureagavo į Dont_Send už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tevukas_Katana • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Just_Remix • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Reklama • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms1 taškas -
Hikaro_Masati sureagavo į Jeff_Bistro už temą
Just_Remix teisius tu cia prisigalvoji jis nerase i LMG o tau pasake ir nekur istoriju ne s gali gresti forumo ppk.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
TAXI X3 Shoot OUT!
Lukazzs_Lukazzs sureagavo į Erixaz_Gaming už temą
Gerbemi policininkai sakėte mes silpni? Dabar kas silpni?1 taškas -
Emigruoju Tevukas_Katana
Fucking_Neviera sureagavo į Dont_Send už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tevukas_Katana Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-02-01 po livo grižau Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasiūle. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Mažai žaidėjų bei 0 atnaujinimų, 0 pastangų iš administracijos todėl nusprendžiau palikti aną serverį. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo į1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Voltas_Focus sureagavo į Forever_Young už temą
07.16 panos @Snowito Yolo @Steve Stanley @Jeremy_Redwood @Get_Paid @Artim_Play @Jeremy'Malboro1 taškas -
inappropriate nickname
Ignorant_Cunt sureagavo į Ratas_Tratas už temą
Sveikas, Pirmoje foto yra tai jog kažkas serveryję jau žaidžia su tokiu Vardas_Pavardė ir tu negali prisijungti tol kol jis neatsijungs. Todėl turi laiko kol jis atsijungs ir tada mėginti junktis. O jeigu "tingi" laukti, žaisk su kitu vartotoju.0 taškai