Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.18 in Pranešimai
-
Giveaway iš 100 000€
gustavo ir kitas sureagavo į Rakim Mayers už temą
Sveiki pagalvojau jog reiktų padaryti konkursą iš 100 000€ kadangi turiu pakankamai pinigų ir tie 100 000€ man beveik nereikalingi. Tad pamaniau kad galbūt kokiam naujokui ar šiaip kokiam žaidėjui jie praverstų. Taigi norint dalyvauti tiesiog apačioje parašykite savo Vardą_Pavardę. Na laiko galit nespaust, bet žinot kaip būna . Įrodimai kad turiu reikiamus pinigus . Sekmės visiems . EDIT: Nugalėtojas paskelbtas temos 5 puslapyje, o konkrečiau čia2 taškai -
Giveaway iš 100 000€
Taigi sveiki, im back, galbūt giveawejus truko ilgokai, bet dabar jau skelbiu nugalėtoją. Ištikro dalyvių sulaukiau gan nemažai, bet pasiseke tik vienam tai yra - Snowito Yolo (lucky b*t) Įrodimai Laimėtojas turi susisiekti su manimi per 24 valandas kitaip prizas bus perduotas kitam. EDIT: Pervesta foto2 taškai -
f'y parashiukai
Gražūs parašai, visai gražiai padaryti, galbūt kada nors panaudosiu kaip atsibos dabar naudojamas, sekmės toliau kuriant.2 taškai -
Jack_Ferdinando banned Pro_Dovidas
Na jo, manau prižiūrėtojai pasirinks gerą sprendimą nes bent jau aš matau kad video yra klastotas arba eilinis gta sa bugas, jei ką sake Dovidas, leis tikrint kompiuterį.2 taškai -
[1.8.2] Kalėjimo sistema
Klay_Linkoln sureagavo į Cesar_Salvatore už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cesar_Salvatore • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pagalvojau, kad būtų naudinga įdėti į kalėjimą DM areną. Nes tikrai kartais sėdi ilgai ir nusibosta. Taigi būtų kaip praleisti laiką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kalėjime būtų veiklos ir sėdint daug minučių nenusibostų laukt tiesiog stovint. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Apgavimas.
Arnas'Lgp sureagavo į Focused_Focus už temą
Laba vakarą taigi,susidūriau su toke viena bėda.Taigi adminas Earth_Ceejey mane apgavo. kai gavau ngs ar nds sake sumokes ir pašilns po kažkiek laiko,vakar vakare susikuriau nuosava gauja,ir šiandien man ja atėmė,nes turiu ngs,tokia ir bėda kad jam daviau pinigus įrodimu neturiu nes sakė esas Adminas kuris per foruma viska galejo o įrodymu neturiu nes visad sake einam kalbėt per teamspeak i jo kanalą.. tai vat paskui kai pasakiau pradėjo apie kazkokios masinos skola kalbet kad cia uz skola ir dar negrazinau nors 920k taip lengvai niekam neduotu. tai toke ir problema dar norėjo,kad keisčiau gr1 taškas -
1 taškas
-
1.8.2 Pasiūlymas gaujoms oficilom(4)
Ernestas_Jaxas sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip gauja gauna Oficiluma: Tai galėtų susprogdinti tiltus, užminuoti pastatus, kaip senais laikai nes visi kas žaidžia senai nori tos sistemos atgal bent panašios, su gaujos mašina gautu iki 60$/min tada būtų kaškokie rangai, Bei gaujos pelnas būtų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Grįžtu seni Greenside.lt laikai nes kurie žaidžia senai tos sistemos norėtų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Keza Užblokavo Max_Hero
Minde_Information sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Max_Hero • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Player_Jack už temą
Labai gražus avatarai, sėkmės darbuose.1 taškas -
Jeremy_Kawasaki blokuoja How_High
Jeremy_Kawasaki sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa tvarkinga.1 taškas -
Jeremy_Kawasaki blokuoja How_High
Augis_Dash sureagavo į John_Salted už temą
Sw, šjp visiškai nenaudoju jokių cleo, aš nežinau kokių tu čia modų prisikėlęs, kad tau tos mašinos slydinėja, kaip ant ledo.1 taškas -
Peikiu Aurimas_Galaxy
Aurimas_Galaxy sureagavo į Razer_Born už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Razer_Born • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Galaxy • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/c5bcd6790350891a537cf13ee021965f228.png1 taškas -
1 taškas
-
⚑ Mobiliosios aplikacijos dizainas
Freez_Armani sureagavo į gandriukai už temą
Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.1 taškas -
Kompiuterio boostinimas/didesnis fps gavimas. (PART2)
Andrius_Goo sureagavo į Forever_Young už temą
Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. #1 CLEO FPS BOOST'AI Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.z1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Naudoju bet labai mažai jų dažniausiai pats pasiredaguoju pagal save.1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Ačiū už nuomone, nieko nekeisiu darau taip kaip man gražu kas nori pasinaudoja.1 taškas -
Pagalbos ar čia čytas
Rebeka sureagavo į Ever_Never už temą
Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aviukas_Sonas 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Nežinau ar čia čytas ar ne.. Įsiklausykit į variklio garsą 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):0 taškai -
Prašau užtildyti Vilma_Ofke
Sabas_Brown sureagavo į Ema_And už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Vilma_Ofke 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:0 taškai -
[1.8.2] Kalėjimo sistema
Klay_Linkoln sureagavo į Get_Paid už temą
Kalėjimas ir yra tam, kad pūtume kažkur kampe susėde AFK. Jeigu bus įdėta tokia pramoga, tai manau pats kalėjimo principas nebeteks savo prasmės. Prieš. EDIT: Noriu gerbiamiems forumo lankytojams priminti, kad pareiškiant savo nuomonę (už/prieš) reikia ją argumentuoti. Komentavimo taisyklės. ••• Draudžiama komentuojant rašyti „už/prieš“ neargumentuojant savo nuomonės;0 taškai