Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.18 in Pranešimai

1. Sveiki pagalvojau jog reiktų padaryti konkursą iš 100 000€ kadangi turiu pakankamai pinigų ir tie 100 000€ man beveik nereikalingi. Tad pamaniau kad galbūt kokiam naujokui ar šiaip kokiam žaidėjui jie praverstų. Taigi norint dalyvauti tiesiog apačioje parašykite savo Vardą_Pavardę. Na laiko galit nespaust, bet žinot kaip būna . Įrodimai kad turiu reikiamus pinigus . Sekmės visiems . EDIT: Nugalėtojas paskelbtas temos 5 puslapyje, o konkrečiau čia
    2 taškai
  2. Taigi sveiki, im back, galbūt giveawejus truko ilgokai, bet dabar jau skelbiu nugalėtoją. Ištikro dalyvių sulaukiau gan nemažai, bet pasiseke tik vienam tai yra - Snowito Yolo (lucky b*t) Įrodimai Laimėtojas turi susisiekti su manimi per 24 valandas kitaip prizas bus perduotas kitam. EDIT: Pervesta foto
    2 taškai
  3. Rakim Mayers

f'y parashiukai

Gražūs parašai, visai gražiai padaryti, galbūt kada nors panaudosiu kaip atsibos dabar naudojamas, sekmės toliau kuriant.
    2 taškai
  4. Na jo, manau prižiūrėtojai pasirinks gerą sprendimą nes bent jau aš matau kad video yra klastotas arba eilinis gta sa bugas, jei ką sake Dovidas, leis tikrint kompiuterį.
    2 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Cesar_Salvatore • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi pagalvojau, kad būtų naudinga įdėti į kalėjimą DM areną. Nes tikrai kartais sėdi ilgai ir nusibosta. Taigi būtų kaip praleisti laiką. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kalėjime būtų veiklos ir sėdint daug minučių nenusibostų laukt tiesiog stovint. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  6. Focused_Focus

Apgavimas.

Laba vakarą taigi,susidūriau su toke viena bėda.Taigi adminas Earth_Ceejey mane apgavo. kai gavau ngs ar nds sake sumokes ir pašilns po kažkiek laiko,vakar vakare susikuriau nuosava gauja,ir šiandien man ja atėmė,nes turiu ngs,tokia ir bėda kad jam daviau pinigus įrodimu neturiu nes sakė esas Adminas kuris per foruma viska galejo o įrodymu neturiu nes visad sake einam kalbėt per teamspeak i jo kanalą.. tai vat paskui kai pasakiau pradėjo apie kazkokios masinos skola kalbet kad cia uz skola ir dar negrazinau nors 920k taip lengvai niekam neduotu. tai toke ir problema dar norėjo,kad keisčiau gr
    1 taškas
  7. Focused_Focus

Apgavimas.

Nu gal netinges tikekimes
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip gauja gauna Oficiluma: Tai galėtų susprogdinti tiltus, užminuoti pastatus, kaip senais laikai nes visi kas žaidžia senai nori tos sistemos atgal bent panašios, su gaujos mašina gautu iki 60$/min tada būtų kaškokie rangai, Bei gaujos pelnas būtų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Grįžtu seni Greenside.lt laikai nes kurie žaidžia senai tos sistemos norėtų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu
    1 taškas
  9. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Max_Hero • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. Labai gražus avatarai, sėkmės darbuose.
    1 taškas
  11. Sw, šjp visiškai nenaudoju jokių cleo, aš nežinau kokių tu čia modų prisikėlęs, kad tau tos mašinos slydinėja, kaip ant ledo.
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Razer_Born • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Galaxy • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/c5bcd6790350891a537cf13ee021965f228.png
    1 taškas
  13. VIP narys nebus baudžiamas.
    1 taškas
  14. Sveikas, jaunime, pastaruoju metu labiau pradėjau dirbti su mobiliųjų aplikacijų dizainais. Čia mano naujausias darbas, jis dar ypatingas tuo, kad pirmą kartą kūriau animuotas sąsajas, kitaip, interakcijas. Šio darbo užduotis buvo perkurti vieną egzistuojančios programėlės puslapio išvaizdą. O ar tai, ką aš sukūriau yra gražu, spręsti jums. Bet kokia argumentuota kritika yra labai laukiama. Kadangi nevisada sukuriu temą su nauju dizainu, kviečiu sekti mane, be abejo, jei įdomu, dribbble soc. tinkle arba instagram paskyroje.
    1 taškas
  15. Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. #1 CLEO FPS BOOST'AI Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.z
    1 taškas
  16. Naudoju bet labai mažai jų dažniausiai pats pasiredaguoju pagal save.
    1 taškas
  17. Ačiū už nuomone, nieko nekeisiu darau taip kaip man gražu kas nori pasinaudoja.
    1 taškas
  18. Anketos šablonas, prašantiems pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Aviukas_Sonas 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Nežinau ar čia čytas ar ne.. Įsiklausykit į variklio garsą 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
    0 taškai
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Vilma_Ofke 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
    0 taškai
  20. Kalėjimas ir yra tam, kad pūtume kažkur kampe susėde AFK. Jeigu bus įdėta tokia pramoga, tai manau pats kalėjimo principas nebeteks savo prasmės. Prieš. EDIT: Noriu gerbiamiems forumo lankytojams priminti, kad pareiškiant savo nuomonę (už/prieš) reikia ją argumentuoti. Komentavimo taisyklės. ••• Draudžiama komentuojant rašyti „už/prieš“ neargumentuojant savo nuomonės;
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.