Ok kaltas. kad galvojau, kad suprasi čia tik pokštas buvo, o šiaip tu pareigūnas gali mane nubausti "star'ais" ar ne? + nusitrink nuo parašo, kad dirbai pas mane. Ačiū, gero vakaro.
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Minde_Information
• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Silkius
• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas
• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
Pastebėjot antro video chata ???? Minde sako kam man tave ožint o dbr užbanino. Minde ira ozhis.
Nu bet seniuk @Tomas_Silkius taves neatbanins ggwp :/
oj minde minde
Šauni idėja sukurti šią temą, puikus "GPS" serverio naujokams kurie nežino kaip gerai užpildyti į firmą, jog sudomintum firmos valdžią ir tada gautum norimą darbą su pakvietimu.
Sveikas, ką tu ką vakare? Negirdejės tokiu saldainiu? Prašom, vaišinkitės, nesidrovėkit Ponas, labaai skanuus saldainiukai pasaulyje. Ir kai pauugsi mano metu, tada parašyk gerai? Nesuprantamas žodis "Čiupk bibi saldaini"
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Siklius
• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Minde_Information
• Už ką buvote užblokuotas ?: Už serverio klaidų išnaudojima
• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : iškarto man buvo kick nespėjau foto padaryti
• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
taigi kitoje gaujoje tipo to bugo nenaudojo vienas nesakysiu nick ne minde esu i mane pataike 3 kulkas per kokia 3 sec tai nepasakiau niekam o mane viena pagavo iš kokia 50žmoniu {Minde maniau esi nomalus bet skundikas juodas tik ant tamsos moki stumti juk jis kažiolas sakei ant hp :D} o aš jo net nenaudojau aš gi mindei kai ka pasakiau bet jisai to neužfiksas aš aiškiai pasakiai kad šito bugo nenaudoju nu va ka reiškia parodyti kas yra bugas ir beja aš rodes administracijei šį buga bet jir neregavo kaip kenkeja ir viskas nu bet minde stume ant kitų žmoniu bet pats skundikas ne menkas tad.