Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Billy_Jack

Neaktyvus

  • 838

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 22

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Visi Billy_Jack pranešimai

  1. Čia manęs klausdavo, kieno degimas atsispindi mano avatare esančios merginos akiniuose, tai dabar jau žinot.

  2. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Billy_Jack 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_Eox 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Savo lytinių organų naudojimą bendroje racijoje. Keiksmažodžius. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
  3. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė: Billy_Jack Jūsų pasirinktas skaičius (1 - 200): 1 Laisvas palinkėjimas visiems: Į sveikatą!
  4. Derekui paminėtas tik prastas aktyvumas, kuris dažniausiai pasitaiso gavus pareigas, o Cornallas tik išbridęs iš stulpo, turi visokių blokavimų, bet gauna pareigas, nes yra aktyvesnis Įdomūs prioritetai. Kaip bebūtų sveikinu.
  5. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Esu_Donas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Surakintas išlipo iš taxi, nusitelino iki VM ir tada toliau surakintas lakstė. Pingas lyg ir geras buvo • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
  6. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Nikola_Mirotic 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  7. Tokia svetima gėda pradėjo apimti už šitą buvusį GP. Aš tau pateikiau svarią priežastį aukščiau žinutėje, o kadangi Pronis to padaryti nepaprašė, tai nieko jam aiškint ir neturėjau 4.2 Paprašius, pareigūnas privalo pateikti svarią priežastį dėl patikrinimo.
  8. Po grobimo visi suskubot į bazę sodintis į jail'ą. Policijos Departamento bazė yra privati valda, į ją vyksta dažniausiai gaujiniai su dviračiais, kad pasisodintų, todėl pasinaudodamas šia nuostatos dalimi - 4.1 Pareigūnas taip pat gali patikrinti žaidėja kilus įtarimui dėl galimo pažeidimo. Patikrinau Pronis_Kadilaks ir kilęs įtarimas pasitvirtino. Ne pirmas kartas, kai visus atvykstančius į bazę gaujos narius tikriname, nes be priežasties jie į mūsų bazę nevyksta. Niekas jūsų nekviečia pas mus trintis, niekas ir netikrintų.
  9. "Dėl getinimo „Nežinojau, kad darbuotojas yra susišaudyme“ nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės tavo adminas tavo veiksmai. Ir sakai jis nebuvo susišaudyme prie jo buvo visi gaujiniai jis juos matė ir nuo jų bėgo štai ir dar sunaikino darbinį transportą „Važiuodamas į bazę“, tikrai į bazę važiuoja link LS. Dar tavo pačio darbo taisyklė bei administratorių taisyklė: 10. Draudžiama naudoti VIP/ADMIN komandas ne pagal paskirtį. • Draudžiama naudoti /to /get /pzu arba /atp siekiant išsisukti nuo kažko. [1 įsp.] Išgelbėjai darbuotoją nuo jo mirties. " - tai jo, čia same, kas jūs miesteliuose
  10. Okey, kaip matau pradedam kovas forume, tai pradedam. Tazeris - jo tai buvo mano klaida, tačiau tai buvo max netyčinis epizodas, kai tiesiog praswitchinau. Po šito įvykio nebejudėjom į atgrobimą, iškart paskelbiau, kad objektas jūsų. Kadangi video klipe panaudojau keletą necenzūrinių žodžių pamačius, kad šaudau iš tazerio - teko nuimti originalų garsą. VIDEO - [Klipe matote, kaip šaudau su m4, switchinu tarp ginklu užsitaisymui ir praswitchinu atgal į tazerį, kas dirbęs PD tai tikrai žinot, kad tiek kulkų niekas nešaudytų iš tazerio, jog patazint, jeigu kažkas norės išklausyt, tai origina
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dzo_Blagadariu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai ( jau buvo gavęs stars už šitą pažeidimą ) 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  12. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tadis_Paris, Grazvyds_Berzinis. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Darbo statistikos bug'inimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Log'ai
  13. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Hassan_Izaldin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  14. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Hash_Cocas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
  15. Anketos šablonas jei negalite užtildyti pats (Prašau užtildyti Vardas_Pavardė) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Good_Modeon 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidimai 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:
  16.  

    1. Žemaitis_Žmogus

      Žemaitis_Žmogus

      Žinau kad čia postini dainas dėl laikų tai uždėsiu, nejaugi gaila

    2. Billy_Jack

      Billy_Jack

      Nu super, mldec

  17. PRANEŠIMAS APIE SERVERIO KLAIDĄ, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida ?: Panašus klaidos principas, kaip ir būna su /kviesti. Šiuo atveju, žmogus atsedėjo jail'e ir kai išėjo vėl buvo gaudomas su /sekti, tačiau 1 sekundę parodo jo tikrą lokaciją, o paskui tiesiog rodo, kad jis yra jail'e. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą :
  18. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Venom_Master 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: blogas /padmins 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.