Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.29 in Pranešimai
-
Eventas iš Vip narystės.
Robčik_Tropez ir 20 kiti sureagavo į Hikaro_Masati už temą
Sveiki galvojau ilgą laiką ar reikė jums tokio evento, vis tiek esu basas serveryje ką aš jums ten duosiu. Tikrai neduosiu 1 ar ne taip?. Tai ką sugalvojau kad padarysiu iš vip narystės mūsų projekte eventuka. Viskas bus per random.org būdų. Viskas bus filmuojama, kad nebūtų apgaulių. Skaičių rinktis galite nuo 1 iki 100. Sėkmes dalyviams. Laimėtojas bus renkamas po 3 darbo dienų. Tai bus 2018.02.01. 19:00 Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Koki skaičių pasirinkote?: Ar uždėjote like ant šio posto?:21 taškai -
Peikiu Domis_Raz ("GSSF" drk pav.).
Red Bully ir 4 kiti sureagavo į Misteris_Erikas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Domis_Raz• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: "GSSF" Pavaduotojas• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nubaudė naujoką už K.E.T. (turėjo 1218xp)• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 14. Draudžiama bausti naujokus iki 3.000 žaidimo patirties 15. Privaloma išteisinti naujokus iki 3000 žaidimo patirties• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :5 taškai -
5 taškai
-
Deividas_Windows ir 2 kiti sureagavo į Billy_Jack už temą
Pavaduotojas atliko teisingą sprendimą, nes bėglys elgėsi kenkėjiškai, o „ 14. Draudžiama bausti naujokus iki 3.000 žaidimo patirties “ taisyklė pagal naujus nuostatus nebegalioja ( bus atnaujinta PD skiltyje ). Tema rakinama.3 taškai -
Deividas_Windows ir kitas sureagavo į Domis_Raz už temą
Jeigu žaidėjas yra naujokas, nereiškia, kad gali daryti ką nori. Darė ganėtinai grubius pažeidimus dėl ko buvo palyginus dar švelniai nubaustas. Nebaudžiau dėl šviesų ir non-rp, nes vis dėl to yra naujokas ir galėjo nežinoti šitų taisyklių. Bet jeigu žaidėjas ir aiškiai stabdomas nemanau, kad reikia turėti daug protinių gebėjimų suprast, kad reikia sustot. Įrodymai:2 taškai -
Peikiu Danila_Adidas
Tedis_Boss sureagavo į Cause už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Įžeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
Peikiu Danila_Adidas
Tedis_Boss sureagavo į Cause už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Įžeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/kLh2d1 taškas -
Eventas iš Vip narystės.
Karolis_Neon sureagavo į Berry_Man už temą
Vardas_Pavardė serveryje: Berry_Man Koki skaičių pasirinkote?: 25 Ar uždėjote like ant šio posto?: Taip.1 taškas -
Eventas iš Vip narystės.
Berry_Man sureagavo į Karolis_Neon už temą
Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Neon Koki skaičių pasirinkote?: 37 Ar uždėjote like ant šio posto?: Taip1 taškas -
Ieškau HUD ir Radar
Ignas_Eox sureagavo į Tedis_Boss už temą
http://www9.zippyshare.com/v/YE0lGuuj/file.html c-hud, Radar: http://www9.zippyshare.com/v/RM73vNpX/file.html (RADAR SUKURK FOLDERIUKA IR I MODLOADER)1 taškas -
Pristatau Nike_Forsas
Andrius_Goo sureagavo į Nike__Forsas už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Nike_ForsasJūsų tikrasis vardas: ArmandasJūsų amžius, gimimo diena: 16 gruodžio 5 dJūsų gyvenamasis miestas: ŠilutėJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): armandas.heJūsų hobiai, pomėgiai: Dažniausia dalį praleidžių treniruotes salėse vakarais savaitgaliais panolaifinu sampaTrumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Nemėgstų viedmainių žmonių kurie paiso nesamones už nugaros greitai priimu sprendimus niekada nesiveliu į konfliktus turiu didele aistra norą pretenduoti ir siekt aukštumųKuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Visi manau es1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Guztaz_Slime
Red Bully sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Guztaz_Slime • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Tedis_Boss
Ignas_Eox sureagavo į Tedis_Boss už temą
Sveikas, aš čia skelbiau jog perku, parduodu /tdeze??? :DDDDDDDD Aš tiesiog paklausiau kas turi kad žinočiau, kiek žmonių dar jų turi. Kvailas proteli tu.1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užtildė Tomas_Hunger (108)
Domantas_Saoike sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tomas_Hunger 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas flood spam kaip 3 kart 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/TC87M 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/a8DBj1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užtildė Maksas_Ameno (107)
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Maksas_Ameno 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/cortm1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užblokavo Seskas_Robertas (9)
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Seskas_Robertas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytu turejima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užblokavo Tadas_Kameklis (8)
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Kameklis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytu turejima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Fašist Union gang (VIDEO)
Setth_Collins sureagavo į Kenshin_Yona už temą
rimtai ant ponio bmw užsimodinot? :DD nice dažniau i zonikes varykit1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užblokavo Algirdas_Gudelatis (7)
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Algirdas_Gudelatis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dabar keza ner cytu P.S atsibaninau1 taškas -
Prašau užblokuoti Plbm_Tomas
Hypze_Heat sureagavo į Tony_Leet už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Leet • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Plbm_Tomas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Inv, ar kažkas panašaus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : www.vimeo.com/2509530471 taškas -
1 taškas
-
Naujoji taksistų direktorė.
Andrius_Goo sureagavo į Billy_Jack už temą
Labai netikėtas Antano_Vairuotojo pasitraukimas iš direktoriaus pareigų privedė mane skelbti pirmąją mano, kaip DP analizę į Taksistų vadovo pareigas. Šioje atrankoje stengiausi surasti kuo daugiau naujų veidų su kiek unikalesnėmis, naujokus priversiančiomis prisijungti į firmą idėjomis. Per ~4 dienas išviso pateikta 13 kandidatūrų, patraukliausias anketas pateikė: Aivaras_Ali, Bonnie_Rose, Hitautas_White, Michael_Pacano ir Daniel_Rose. Pereiname prie kandidatų analizavimo ir iškarto tenka sustoti prie pirmojo – Aivaras_Ali, kitaip žinomas Garesas_Vilkas (Taip, tas pats, kuris pri1 taškas -
Ar naudojate Spotify?
Lawrence_Crawford sureagavo į Rebeka už temą
Man asmeniškai, spotify gal net labiau patinka, jei mano tikslas yra TIK pasiklausyti muzikos, o ne žiūrėti video klipus. Tiesa, neturint spotify prenumeratos ši - bevertė, nes reklamos kas porą dainų žiauriai įgrysta, o telefone net ir skip'inti dainų normaliai negali. Bet turint omeny, kad būtent spotify platforma labai dažnai palepina akcijomis, tai nesudaro didelės problemos įsigyti tą prenumeratą. O dar ypač, kai esu mėgėja visur ir visada judėti su muzika, tai spotify šiuo atveju žiauriai praverčia kaip app'sas telefone. (:1 taškas -
Emigruoju Tony_Leet
Hypze_Heat sureagavo į Tony_Leet už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tony_Leet Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2016.01.06, bet buvo pc sugedęs ir šeip neturėjau laiko žaisti tai dabar sugrįžau. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus gal. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Klasiokas pasiūlė čia pažaist, tai pagalvojau, kodėl gi ne:) Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na visu pirma šis serveris gan įdomus, daug visokių galimybių, bei dažni atnnaujinimai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ži1 taškas