Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.29 in Pranešimai

1. Sveiki galvojau ilgą laiką ar reikė jums tokio evento, vis tiek esu basas serveryje ką aš jums ten duosiu. Tikrai neduosiu 1 ar ne taip?. Tai ką sugalvojau kad padarysiu iš vip narystės mūsų projekte eventuka. Viskas bus per random.org būdų. Viskas bus filmuojama, kad nebūtų apgaulių. Skaičių rinktis galite nuo 1 iki 100. Sėkmes dalyviams. Laimėtojas bus renkamas po 3 darbo dienų. Tai bus 2018.02.01. 19:00 Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Koki skaičių pasirinkote?: Ar uždėjote like ant šio posto?:
    21 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Misteris_Erikas• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Domis_Raz• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: "GSSF" Pavaduotojas• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nubaudė naujoką už K.E.T. (turėjo 1218xp)• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 14. Draudžiama bausti naujokus iki 3.000 žaidimo patirties 15. Privaloma išteisinti naujokus iki 3000 žaidimo patirties• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
    5 taškai
  3. Pavaduotojas atliko teisingą sprendimą, nes bėglys elgėsi kenkėjiškai, o „ 14. Draudžiama bausti naujokus iki 3.000 žaidimo patirties “ taisyklė pagal naujus nuostatus nebegalioja ( bus atnaujinta PD skiltyje ). Tema rakinama.
    3 taškai
  4. Jeigu žaidėjas yra naujokas, nereiškia, kad gali daryti ką nori. Darė ganėtinai grubius pažeidimus dėl ko buvo palyginus dar švelniai nubaustas. Nebaudžiau dėl šviesų ir non-rp, nes vis dėl to yra naujokas ir galėjo nežinoti šitų taisyklių. Bet jeigu žaidėjas ir aiškiai stabdomas nemanau, kad reikia turėti daug protinių gebėjimų suprast, kad reikia sustot. Įrodymai:
    2 taškai
  5. Cause

Peikiu Danila_Adidas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Įžeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  6. Cause

Peikiu Danila_Adidas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Danila_Adidas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Blogas /vc naudojimas [Įžeidinejimai] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/kLh2d
    1 taškas
  7. Vardas_Pavardė serveryje: Berry_Man Koki skaičių pasirinkote?: 25 Ar uždėjote like ant šio posto?: Taip.
    1 taškas
  8. Anketa: Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Neon Koki skaičių pasirinkote?: 37 Ar uždėjote like ant šio posto?: Taip
    1 taškas
  9. http://www9.zippyshare.com/v/YE0lGuuj/file.html c-hud, Radar: http://www9.zippyshare.com/v/RM73vNpX/file.html (RADAR SUKURK FOLDERIUKA IR I MODLOADER)
    1 taškas
  10. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Nike_ForsasJūsų tikrasis vardas: ArmandasJūsų amžius, gimimo diena: 16 gruodžio 5 dJūsų gyvenamasis miestas: ŠilutėJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): armandas.heJūsų hobiai, pomėgiai: Dažniausia dalį praleidžių treniruotes salėse vakarais savaitgaliais panolaifinu sampaTrumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Nemėgstų viedmainių žmonių kurie paiso nesamones už nugaros greitai priimu sprendimus niekada nesiveliu į konfliktus turiu didele aistra norą pretenduoti ir siekt aukštumųKuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?: Visi manau es
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Guztaz_Slime • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  12. VIP narys nubaustas.
    1 taškas
  13. Tedis_Boss

Peikiu Tedis_Boss

Sveikas, aš čia skelbiau jog perku, parduodu /tdeze??? :DDDDDDDD Aš tiesiog paklausiau kas turi kad žinočiau, kiek žmonių dar jų turi. Kvailas proteli tu.
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tomas_Hunger 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas flood spam kaip 3 kart 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/TC87M 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/a8DBj
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Maksas_Ameno 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidinejimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/cortm
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Seskas_Robertas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytu turejima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Kameklis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytu turejima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  18. rimtai ant ponio bmw užsimodinot? :DD nice dažniau i zonikes varykit
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tamsos_Tvardarys • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Algirdas_Gudelatis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dabar keza ner cytu P.S atsibaninau
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Leet • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Plbm_Tomas • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Inv, ar kažkas panašaus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : www.vimeo.com/250953047
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. Labai netikėtas Antano_Vairuotojo pasitraukimas iš direktoriaus pareigų privedė mane skelbti pirmąją mano, kaip DP analizę į Taksistų vadovo pareigas. Šioje atrankoje stengiausi surasti kuo daugiau naujų veidų su kiek unikalesnėmis, naujokus priversiančiomis prisijungti į firmą idėjomis. Per ~4 dienas išviso pateikta 13 kandidatūrų, patraukliausias anketas pateikė: Aivaras_Ali, Bonnie_Rose, Hitautas_White, Michael_Pacano ir Daniel_Rose. Pereiname prie kandidatų analizavimo ir iškarto tenka sustoti prie pirmojo – Aivaras_Ali, kitaip žinomas Garesas_Vilkas (Taip, tas pats, kuris pri
    1 taškas
  23. Man asmeniškai, spotify gal net labiau patinka, jei mano tikslas yra TIK pasiklausyti muzikos, o ne žiūrėti video klipus. Tiesa, neturint spotify prenumeratos ši - bevertė, nes reklamos kas porą dainų žiauriai įgrysta, o telefone net ir skip'inti dainų normaliai negali. Bet turint omeny, kad būtent spotify platforma labai dažnai palepina akcijomis, tai nesudaro didelės problemos įsigyti tą prenumeratą. O dar ypač, kai esu mėgėja visur ir visada judėti su muzika, tai spotify šiuo atveju žiauriai praverčia kaip app'sas telefone. (:
    1 taškas
  24. Tony_Leet

Emigruoju Tony_Leet

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tony_Leet Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ nuo 2016.01.06, bet buvo pc sugedęs ir šeip neturėjau laiko žaisti tai dabar sugrįžau. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 3-4 metus gal. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Klasiokas pasiūlė čia pažaist, tai pagalvojau, kodėl gi ne:) ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na visu pirma šis serveris gan įdomus, daug visokių galimybių, bei dažni atnnaujinimai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ži
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.