Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.30 in Pranešimai
-
Modifikacijų krautuvėlė
Tony_Express ir 2 kiti sureagavo į Liam_Vazquez už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dead'Boy 2. Jūsų norima modifikacija:Fps Lock 3. Modifikacijos apibūdinimas:Fps lock kadangi man kai naudoju funkcija Frame Limiter (GTA NUSTATYMUOSE)man buna tik 20-50 fps o kaip buna išjungta buna 200-150fps.Noriu kad taip nebutu ir galečiau nusistatyti iki 100 fps kad negaučiau serveryje bano. 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?:Jo,reikės. Reikėtu kuo skubiau @Smoke Piktas @Ledas_Competiv3 taškai -
Unabn The_Raigis
Pronis_Kadilaks ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Atblokuotas! Pastebėjus panašią situaciją, prašome iš karto atsijungti. Tai nebuvo serverio klaida, o, kaip yra teigiama, prasto interneto ryšio pasekmės. Jeigu nekrauna objektų, jaučiami trukdžiai, matoma, kad kas nors vyksta netinkamai - restartuokite žaidimą. Tema rakinama.2 taškai -
0.1.8.7 Tr.Priemones
Evaldas ir kitas sureagavo į Blake_Diaz už temą
Prieš. Pritariu Drift_Devils'ui, kur dėsi raktelius? Manau pakankamai ir tai yra transporto priemonių, be to, kam tau 10 transporto priemonių vienu metu reikalingos? ridos su visomis jomis vienu metu nekelsi.2 taškai -
Glow DM #1
Gruzinas_Tortilla ir kitas sureagavo į Liam_Vazquez už temą
Geras vidosas.Varai kaip Vaske jaunystej2 taškai -
[KITA] Žiemos modifikacija
Periodas_Lentelinis sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Labas vakaras, Šiandien noriu su Jumis pasidalinti rasta internete žiemos modifikacija, bei krentančiu sniegu. Ši modifikacija yra leistina šiame projekte, nes medžiai yra su apsnigtais lapais. Modifikacija yra ir patalpinti modifikacijų krautuvėleje, bet dalinuosi ir čia, tikiuosi Jums ši modifikacija bus naudinga, apačioje rasite parsisiuntimo nuorodą ir keletą nuotraukų su šia modifikacija. Atsisiuntimas - "http://www.mediafire.com/file/o80izbbisl1kwr4/Snow.zip/file" REDA1 taškas -
prašau užblokuoti George_Butler
Evaldas sureagavo į Žemaitis_Žmogus už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Žemaitis_Žmogus• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : George_Butler• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Event trugdymas. Buvo eventas Kur visi ringę turės daužytis bet butleris ringę pradėjo visus daužyt kol dar neleidom aš ir jackie_sweet ir aš jį įspėjau bet jis kitus pradėjo daužyt ir vėliau atėjo į namą ir pradėjo mane ir jackie sweet trankyt. Aš ir Jakcie_Sweet buvom evento rengėjai.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : ant pabaigos nuo 7:08 ir paskui nuo 9:031 taškas -
Pronis_Kadilaks užblokavo The_Raigis
Andrius_Goo sureagavo į Pronis_Kadilaks už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Raigis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas(INV) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
0.1.8.7 Tr.Priemones
Evaldas sureagavo į Laimex_Teams už temą
Prieš. Nes prasidėtu lagai. Kiekviena makampė būtu pilna transportų. Mechanikams gal ir patiktu ši sistema nes kartais mechanikai mėgsta pavaginėti transportus iš leidžiamų vietų. Todėl aš Prieš.1 taškas -
Pagalbos su modifikacijom.
Jimmy_Morison sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Labas vakaras, Turiu klausimą @Jimmy_Morison per kur įsirašėt šią tekstūrų modifikaciją? Norint lengvai įsirašyti, bet kokią modifikaciją ar ištrinti Jums reikės "modloader", atsisiuntimas - "spausti ant šios nuorodos" Šiuos failus kurie bus nurodyti apačioje, Jums reikės įkelti į pagridinę "Grand Theft Auto San Andreas" žaidimo direktoriją. modloader modloader.asi Asmeniškai naudojama "Snow" tekstūrų modifikaciją, atsisiuntimas - "spausti ant šios nuorodos" Vieną iš failų kuris bus nurodytas apačioje, Jums reikės įkelti į "modloader" aplanką. Šioje modifikacijoje b1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Mersedez sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
M O D I F I K A C I J O S S Ė K M I N G A I S U R A S T O S ! ↪ Išnaršius visus rusiškus forumus, pavyko surasti panašius, nes gali būti, jog vaizdo įraše naudojami privatūs garsai. ↪ Sounds - (https://www.sendspace.com/file/c3iig1) ↪ Effects - (http://www.mediafire.com/file/71oa1sae3wukpsa/Efektai.rar/file) ↪ Vaizdo įrašas, "spausti ant šios nuorodos" ↪ Desert deagle - (https://modsfire.com/2guI7A3h8D9k4WZ) M O D I F I K A C I J A S Ė K M I N G A I S U R A S T A ! ↪ Snow mod - (http://www.mediafire.com/file/f3s7sf9aqchv7ca/Snow_modas__FileWorlds.xe.lt1 taškas -
Pagalbos su modifikacijom.
The_Spokis sureagavo į Jimmy_Morison už temą
Tai dabar man irgi nebeina ištrinti, tenka perrašyti visus failus.1 taškas -
No gloves fight
Flavio_Bavaro sureagavo į Žemaitis_Žmogus už temą
No gloves fight Apie No gloves fight: No gloves fight yra naujas kovos menas išrastas greenside.lt serveryje. Šį kovos meną išrado vienas greenside patriotas Žemaitis_Žmogus savo lūšnoje. Šis sportas yra nevisems, ir ne kas antram. Šiame sporte nėra svorių kategorijų, nėra jokių apsaugų, šalmų ir pirštiniu. No gloves fight eventai vyks baveik kiekvieną dieną. Jei esi rimtas vyras arba kaip mes žemaičiai sakom ciels, jei esi ciels tai šis sportas yra skirtas jums. Bet būkite pasiruoše išeiti iš ringo su sulūžusiom nosim ir rankom. Taisyklės: Šiame sporte nėra daug taisykl1 taškas -
No gloves fight
Flavio_Bavaro sureagavo į Žemaitis_Žmogus už temą
Laimėtojas yra @Tony_Gaming. moderatoriai rakinam tema.1 taškas -
Glow DM #1
Kimba_Marcius sureagavo į Setth_Collins už temą
Mokausi cbugint, kraunuosi malkų nuo visų, tai tiek.1 taškas -
Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)
Onyx_Blade sureagavo į Blake_Diaz už temą
Būtų galima kanors su gang shit?1 taškas -
Bear'o FORUMO COVERIAI [10-26)
Anthony Carmelo sureagavo į White_Bear už temą
@Anthony Carmelo [10-28]1 taškas -
Pristatau Sala_Mandra
Onyx_Blade sureagavo į Blake_Diaz už temą
Sveikas Sandi, įdomus vardas-pirmą kart girdžiu, malonu susipažint, nors ir esu naujokas-jei reiks pagalbos rašyk /sms žinute1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Pro_Nitro sureagavo į Arianas_Grandis už temą
A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arianas_Grandis 2. Jūsų norima modifikacija: Snow Mod 3. Modifikacijos apibūdinimas: Reikia Snow Mod, bet be jokių pranašumų, kad būtų leidžiamas naudoti serveryje. 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?: Taip1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Arianas_Grandis sureagavo į Pro_Nitro už temą
A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Pro_Nitro 2. Jūsų norima modifikacija:Rudeniškų medžių tik kad būtų su lapais ir kito mašinų mod pack nes šits nes visas mašinas paskeičia ir fps dar užtenka tai biški galingesnio tik nepergalingo nes kompas ne žvėris 3. Modifikacijos apibūdinimas:Paaiškinta viršuje 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?:Nu gali pasakyt kur ką įrašyt1 taškas -
[0.1.8.7] Pasiūlymas serveriui: Kauliukai
Oliver_Bianchi sureagavo į Pro_Nitro už temą
Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Pro_Nitro – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Norėčiau, kad padarytumėte tokį dalyką, kad įvedus kokią komandą uždraustų žaisti kauliuką, nes aš negaliu susitvardyti aš pralaimiu ir aš toliau varau tą kauliuką kol pralaimiu didelę suma ir baigiu lošt. Nusibodo lošti kaulą. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Žmonės nepralaimėtų pinigų, kaip aš arba mano draugas Duoninis_Bulka ir kiti žmonės...1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Pro_Nitro 2. Jūsų norima modifikacija:COLORMOD mašinoms, ir dar mašinų mod pack bet kad fps nekristų labai daug 3. Modifikacijos apibūdinimas:COLORMOD mašinoms, ir dar mašinų mod pack 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?:TAIPPPPPP1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
A N K E T A 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Pro_Nitro 2. Jūsų norima modifikacija:Fūros modas Coca Cola + Trailer Coca Cola, gerai būtų, kad nebūtų kalėdinis modas. 3. Modifikacijos apibūdinimas:Apibūdinau viršuje 4. Ar reikės pagalbos įsirašant modifikaciją?:Taip reikėtų, nes bandžiau vieną įsirašyti nepavyko...1 taškas -
Emigruoju Auris_Kebabas
Pro_Nitro sureagavo į Arianas_Grandis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Auris_Kebabas. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Pradėjau žaisti prieš kelias dienas. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apytiksliai metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas papasakojo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Norėjau išbandyti kažką naujo, todėl pasirinkau šį projektą. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nevykdžiau, apie serverio funkcijas ir komandas man papasakojo draugas. Kokius darbu1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Setth_Collins sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Modifikacijų paketai sėkmingai surasti ir atsiųsti į asmeninę žinutę.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Modifikacijų paketas sėkmingai surastas ir atsiųstas į asmeninę žinutę.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Modifikacijos sėkmingai surastos ir atsiųstos į asmeninę žinutę.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Modifikacijos sėkmingai surastos ir atsiųstos į asmenines žinutes.1 taškas -
Pronis_Kadilaks užblokavo The_Raigis
Jimmy_Morison sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Užblokavimo apeliacija netvarkinga! Tema rakinama.0 taškai