Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Šv. Kalėdų BINGO - registruokis, žaisk, laimėk! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.04.18 in Pranešimai

1. Namo ID:17 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę namo kainą sumą. Po 7d. (balandžio 26d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu namą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Namo numeris: ID:17 Pradinė namo kaina: 250.000 €. Vidus: Įrengtas. Apžiūrėti namo vidų galite nuvykus prie namo (panaudojus komandą /mapp). Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Tą patį statymą galima naudoti tik vieno, pasirinkto aukciono metu. At
    1 taškas
  2. RINKIMŲ APŽVALGA Rinkimai buvo tokie kokių ir tikėjausi, kandidatų nebuvo per daugiausia dėl ženkliai kritusio žaidėjų skaičiaus ir žinoma geresnių orų už kompiuterio ekrano. Tačiau tikiu jog tinkamą asmenį šioms pareigoms radau todėl firma ir jos kolektyvas ne liks be vadovo. KANDIDATAI Pirmasis kandidatas - didžiausią minusą ant savęs užsidėjai dar prieš man pradedant skaityti tavo laišką, nors ir esi aktyvus žaidėjas serveryje to nepakanka, minusas apie kurį kalbu buvo tavo silpnas firmų nuostatu pasikeitimo žinios, dėl kurių pradėjau abėjoti ar tikrai gebėsi susitvarkyti su firma
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.