Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.09.12 in Pranešimai

1. Iš rastos medžiagos paklijavau šiek tiek klipų iš D2 gameplay.
    15 taškai
  2. „Summer Edition“ Blade 2/3 Norima kaina - 2.5 mln. (galimos derybos) - Norint įsigyti šią transporto priemonę, susiekite su manimi žaidime, arba privačia žinute forume.
    4 taškai
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Deivis_Honker 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas yra toks kad pabandyti sukurti kaip ir spintele arba deze kaip balda kuriame galima deti narkotikus arba ginklus ir kitokius daiktus 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: žmonės galetu isideti savo nelegalius ginklus arba narkotikus namuose, lusnose o ne masinose ir atejas i namus visada galetu pasiimti
    3 taškai
  4. Naujasis taksistų firmos vadovas, Tiesą pasakius, nesitikėjau, kad reikės tokio ilgo laiko tarpo, kad surastumėme naująjį taksistų vadovą, lyginant su dabartiniu dideliu susidomėjimu taksi darbu. Atrankoje anketų netrūko, tačiau stipresni kandidatai pasirodė tik po atrankos pratęsimų. Ne mažai žaidėjų taip pat atsisakė savo kandidatūros gerokai įsibėgėjus atrankai. Tik pradėjus skaityti pateiktus laiškus buvau iškarto nemaloniai nustebintas pirmosios kandidatės, kuri sugebėjo savo kelių draugų senas kandidatūras suklijuoti į vieną laišką ir jį pateikti šiuose rinkimuose. Išvydęs antrojo kand
    3 taškai
  5. Fresh_Weed

unban Fresh_Weed

Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Fresh_Weed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Ignas_Eox (Dovas_Aleksandra) • Už ką buvote užblokuotas?:Už čytinima, neesme kad įprotis yra spaudinėti left mouse buttona, sako greitis pakito, tai kąžinau važiavo tai važiavo ką man padaryti, neturiu jokiu modifikacijus kurios pasparintu transporto priemonių greitį. Reikalaujų atblokuoti mano paskyrą. Tai davai pateikit įrodyma jog negali tokiu greičiu važiuoti burrito. Kur jūs mate tokiu speedhacku kuris prideda +2kmh spaudi gaza ir važiuoji nematau problemos. • Vaizdinė
    2 taškai
  6. Sekmes Direktoriaus kedeje, pradziai fondas papildytas 😅
    2 taškai
  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Penktokas_Tomis Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Kartingas, rida, tune nesvarbu. Siūloma kaina: Iki 6-7 milionų. Susisiekti galite diskorde Fetish#6666.
    1 taškas
  8. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Ižeidinėjimus 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/gallery/IDdhUet
    1 taškas
  9. Geras fragmuvis, Laurynai spaudžiu patinka! 👍
    1 taškas
  10. Opa visai gražiai čia užjudėjai.
    1 taškas
  11. Hitautas

Peikiu Ignas_Eox

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    1 taškas
  12. Ignas_Eox

Peikiu Ignas_Eox

Tavo pačio įrodymuose matosi pažeidimas, taranavai mane su darbinę tr. kai vežiau ten tavo bratka į jailą, kai pasodinau norėjau tave pagauti ir taip pat uždėti įtarimo lygius, bet pabėgai į savo baro teritoriją ir buvai nepaliečiamas bei paskui parašei į /sms žvengdamas iš manęs, kad tau padaryti nieko negaliu ir antroje tavo žinutėje matosi pažeidimas dėl kurio ir buvai užtildytas. O dėl to cringe tai taip ir yra. Iki.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.