Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2021.11.26 in Pranešimai

1. Taigi artėjant žiemos sezonui vis arčiau ir arčiau nusprendžiau pasidalinti žiemos modifikacijomis kuriomis aš naudojuosi, taip tai yra iš interneto, bet giliai užslėptos modifikacijos. Pasidalinsiu dviejais žiemos modpackais, juose yra viso pasaulio tekstūros pakeistos į žiemos, ir priedui yra apsnigtos mašinos ir šalto kvepavimo efektas iš žmogeliuko. Viską pamatysite apačioje. Žiema v1 Šiame modpacke galite rasti pakeistas kelio teksūras, bei apsnigtas mašinas, bet perpsėju kad nebus visos, labiausiai matosi man rodos ant admiral, ir elegy, daugiau man rodos visų transporto priemo
    7 taškai
  2. Vakaris_Tokyo

Elegy Drift

Pora drift clipu
    1 taškas
  3. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Hitautas_White banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 3d. (lapkričio 28d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 2.000.000€ Pervedus pinigus man (Hitautas_White) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garan
    1 taškas
  4. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Keiksmai/įžeidinėjimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Čia
    1 taškas
  5. Sveikas, malonu susipažinti linkiu sekmės tau gyvenime, bei serveryje!
    1 taškas
  6. Nerijus_Vierchas

samp

Sveiki noriu paklausit ar čia man vienam taip ar ir jums kad neina prisijungti į servery bandau keleta kartu bet visteik neina peisijungti. https://imgur.com/a/AAHshdH
    1 taškas
  7. Bulkos_Trantalas

samp

patikrink ar teisinga san andreasa megina paleisti
    1 taškas
  8. Rimtas_Debesis

samp

Ištrink gta_set failą, gali padėt.
    1 taškas
  9. Gera modifikacija, Klaudijau, pasiimsiu!
    1 taškas
  10. Žaidėjas užtildytas. Tema rakinama.
    1 taškas
  11. Sveiki, nusprendžiau pasidalinti savo mažu modpack'u, nėra jis labai ,,mandras", bet turintiems silpnesnius/ vidutinius kompiuterius tikrai sueis! Neblogai patobulina žaidimą, ir žaidimas nebeatrodo jau toks senas su visais modeliais. MODPACKAS SUSIDEDA IŠ • Augalija ( gražesni medžiai) • Cheetah / Elegant/ Infernus/ RoadTrain/ Turismo/ Elegy tranporto priemonių • Efektų • HQ radaro (Radaras neatrodo paišytas prieš 20 metų, ryškesnis, bei labiau traukia akį) • HUD keturkampis (labai gerai tinka su HQ radaru) • Kelių • Kokybišku garsų • Dangaus ir žvaigždių • Ginklų mod
    1 taškas
  12. Sveiki draugai, šiandien neturėdamas ką veikt, nusprendžiau pasidalinti savo naudojamomis modifikacijomis, pabrėžiu modifikacijos nėra mano kurtos, jos yra tik mano surastos rusų forumuose ir taip iš interneto. Keletas žmonių prašė nuorodų atsisiųst modifikacijas, tai va kam ko reikia atsirinkit. Modifikacijos nėra pačios gražiausios ir daugiausiai čia efektų ir visko primesta taip pat nėra, bet jos labai pagražina žaidimą ir tinka slipniems/vidutiniams kompiuteriams. Jei nežinote kaip įsirašyti modifikacijas kurias norite, pabandykite paieškoti YouTube tutorial'u, jeigu nerasite kreipkitės fo
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.