Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.21 in Pranešimai
-
7 taškai
-
Peikiu Volkswagen_Golf
Antonio_Montana ir 3 kiti sureagavo į Volkswagen_Golf už temą
Sveikas, manau, visi žinome kas tu toks esi, bet, kodėl tu tyčia neleidi man priimti iškvietimo ir prikelti žmogaus? sunku sustoti kelioms sekundėms? https://streamable.com/bjuidg. Vaizdo įraše matosi, kad niekas į tave nešaudė, jeigu būtų šaudę, tai būčiau pastebėjęs, taip pat neturi įrodymų, kad į tave buvo šaudoma, todėl šioje situacijoje buvau priverstas imtsi veiksmų, kadangi gelbėjau pacientą, o dėl to, kad tu "neprivalai" sustoti, tai, mano galva, čia tiesiog tau trūko supratingumo sustoti kelioms sekundėms ir bandei išprovokuoti mane imtis veiksmų. Kaip yra sakoma: kaip šauksi, taip at4 taškai -
Kelios rašybos klaidos pervežėjų darbe.
Adrian_Moreno ir 2 kiti sureagavo į Minusinis_Ateivis už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minusinis_Ateivis • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Rašybos klaidos. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Vietoje geresni turėtų būtų geresnį Vietoje padėtį turėtų būti padėti Vitoje turėsite pristatyti krovinį iš naujo turėtų būti turėsite pasikrauti iš naujo. (Jei priekaba atsikabina, jos nepristatai ir turi per naują krautis priekabą ir vežti, kad pristatytum krovinį.) Pirmoje sakinio dalyje rašoma, kad sprogo padanga, o kitame, kad sugedusi padanga buvo. Vietoje įvykdyta turi būt3 taškai -
Peikiu Volkswagen_Golf
Armis_Mika ir kitas sureagavo į Floyd_Barnett už temą
Šis asmuo mane šaudė, būtent dėl to neleidau jo prikelt. O žinojimas kas toks esu, nesuteikia galimybės naudoti komandų, ne pagal paskirtį, jeigu mane būtų gaudęs pareigūnas ir tavo panaudotos komandos pagalba pagavęs, kas tada?2 taškai -
BAKAstyle
Dainius_Callidi ir kitas sureagavo į ʜɪɴᴀᴍɪ ꜰᴜᴇɢᴜᴄʜɪ už temą
pajudejau neblogai cia, valandos begyje padaryti momentai (davai uzmeskit YOUTUBEJ ta laika kam patiko)2 taškai -
Pasiūlymas dėl draugų sistemos.
Jeremy_Nuevo ir kitas sureagavo į Busting_Out už temą
Serverio pasiūlymų skilties anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), k2 taškai -
[10.04] Leigon avatarų galerija.
Saras_Tema ir kitas sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Random tematika, bet pagal @alex gavin prašymą kelios fotkytes su Eazy E.2 taškai -
Hidrantas_Vaflis sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę Panelės1 taškas -
Parduodu labai retus skinus
Squidyy_Lietuva sureagavo į Tony_Karma už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Karma Suteikite daugiau informacijos apie parduodamas aprangas (pavadinimas, ID, retumas): Viskas matuosi nuotraukoje. Norima kaina už aprangas: Nesu nusistatęs kainų tiesiog parašykite man į forumą ir sutarsim nes žaidime retai būnu. Parduodamų aprangos nuotraukos (informacinė aksesuaro lentelė): https://imgur.com/a/UyBkpXz Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Ai domins kažkuris skinas galėsiu parodyt kaip atrodo.1 taškas -
1 taškas
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Lynn_Stafford sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis už temą
Pavaduotojo paskyrimo šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis Jūsų atstovaujama firma: Medikai Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Hikaro_Masati Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Šis asmuo firmoje su manimi yra praleidęs daug laiko, tai yra patikimas, atsakingas, darbo nebijantis asmuo. Hikaro man pagelbėja mažuose darbeliuose, tai daro su didele motyvacija ir noru. Noriu, jog jis kartu su manimi keltų medikus dar auksčiau, negu jie yra dabar. Mano akimis šis asmuo yra pats tinkamiausias ir reikalingiausias medikams šiuo metu, jis kolegų tarpe tu1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Fokuz_Marokuz sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Pabandžiau kažką paieškot rudeniui1 taškas -
1 taškas
-
Saras_Tema sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Tematika „Animals“ tik @Minusinis_Ateivis norėjo pelėdų šiek tiek.1 taškas -
Jerry_Sanchez banned Susipykau_Suprotu
Adrian_Moreno sureagavo į Augis_Dash už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Sanchez• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Susipykau_Suprotu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų Naudojimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Balan_Passui
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Balan_Passui 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Skelbimų kontora ne pagal paskirtį 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Rokas_Skrant
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Rokas_Skrant 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Skelbimų kontora ne pagal paskirtį 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Tedis_Boss
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Tedis_Boss 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinejimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/q9Zeh 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė West_Lee
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:West_Lee 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Sk ne pagal paskirtį 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Standartiniai profilio priderinimai ir avatarai
Augis_Dash sureagavo į Adrian_Moreno už temą
kaip ir Tau būdinga.. Tikrai labai šaunūs darbai, panaudosiu1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
1. Jūsų norima modifikacija: ENB 2. Modifikacijos apibūdinimas: TIK KAD NEBŪTŲ KOKS DIZZ NICCA - 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: Ne 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adrian_Moreno1 taškas -
Invision_Mantvello blogas.
Sveiki kaip jau žinote mano Vardas žaidime yra Invision_Mantvello. Šį blogą kas kart atnaujinsiu. Tiksiuosi, kad šį mano blogą paskaitysite iki galo, nesvarbu, kad nesu labai žinomas GreenSIDE.LT serveryje. 1.Pažintis su SA:MP ir pirmasis mano serveris. Apie SAMP sužinojau būdamas 13 - 14 metų kuomet draugas žaidė šį žaidimą ir jis dažnokai susitikęs su manimi kalbėdavo apie šį žaidimą. Iš pradžių man net nebuvo tai įdomu nes neįsivaizdavau kas čia galėtų būti per žaidimo prasmė. Bet prėjus savaitei gal dviem jis man pasiūlė pažaisti, pagalvoju kodėl gi neišbandžius? Na šiaip ne t1 taškas -
Prisistatau Invision_Mantvello
Zdarė Edga, ačiū už komplimentus ;D Šiaip jau pasikeičiau iš pradžių buvau toks pasipūtęs. ;p1 taškas -
Modifikacijų Ieškojimo Ritmas | MIR
Modifikaciju krautuvele dirba! Galite drasiai sakytis jums reikiamos modifikacijos ir ji bus surasta! Gero bei turiningo vakaro jums linki MIR administracija.1 taškas -
Ignas_Eox (Blue_Face) laikinai užblokavo Arnas_Hazer
Arnas_Hazer sureagavo į Ignas_Eox už temą
ŠABLONAS: 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://streamable.com/7qngbh 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://imgur.com/a/gfDRx650 taškai